30/06: Προεδρικές Εκλογές ΣΠΜ - Αποτελέσματα & παρατηρήσεις

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: 30/06: Προεδρικές Εκλογές ΣΠΜ - Αποτελέσματα & παρατηρήσεις

Δημοσίευσηαπό Annarion » Σάβ, 04 Ιούλ 2009 12:11 am

Αληθινός ήρωας (not). Δυστυχώς το άχτι μερικών βγήκε για ακόμη μία φορά. βλ. καμπαναριό. Οποιος κατάλαβε κατάλαβε.
I said no chain or ball no prison shall keep , we are the rebels of the sacred heart.
Annarion

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό stalin » Σάβ, 04 Ιούλ 2009 12:17 am

Giorgitseli έγραψε:
roxy έγραψε:Αυτο δεν μπορω να το καταλαβω, αληθεια. Υπερασπιζονται οσοι συμπεριφερονται ετσι τραμπουκικα τα συμφεροντα μου, οταν δε με αφηνουν να ψηφισω, σε κατι που σιγουρα με επηρεαζει και εφοσον το δικαιουμαι; Εγω νιωθω, αντιθετως, να στερουμαι των δικαιωματων μου...

Roxy , πήγες να ψηφίσεις ?

Βρε συνάδελφοι, αν νιώσατε τόσο ικανοποιημένοι απ το μέτρο γιατί δεν τρέξατε με χαρά στις κάλπες να ασκήσετε το δημοκρατικό σας δικαίωμα??
Ας μην κάνουμε επίκληση στο συναίσθημα τοοοοοοόσο εύκολα....(ποια στέρηση δικαιωμάτων???????????θα τρελαθούμε εδώ μέσα!!!!!!)
Μόνο μέλη παρατάξεων ήταν εκεί.

Tό οτι ήταν μέσα στην εξεταστική και ένας μόνο ο υποψήφιος σου λέει κάτι.... :clap: :mrgreen:
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
stalin

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό intelx86 » Πέμ, 09 Ιούλ 2009 8:29 pm

Τα πρακτικά της εφορευτικής επιτροπής απορρίφθηκαν από το υπουργείο καθώς ζητήθηκε να γίνει εκδίκαση των τριών ενστάσεων από την εφορευτική επιτροπή. Σε άλλες πολυτεχνικές σχολές όπου οι φοιτητές παρεμποδίστηκαν να εισέλθουν στο χώρο διεξαγωγής της ψηφοφορίας, οι εκάστοτε εφορευτικές επιτροπές αποφάνθηκαν ότι η εκλογική διαδικασία εξελίχθηκε ομαλά στο χώρο της κάλπης. Αντιθέτως, στη δική μας εντοπίσθηκε παρατυπία αφού ένας φοιτητής, ο υποφαινόμενος, εμποδίστηκε εντός του χώρου ψηφοφορίας. Επομένως η εφορευτική επιτροπή απορρίπτει τις δύο άλλες ενστάσεις και εγώ προσωπικά αποσύρω τη δική μου προκειμένου η σχολή να εκλέξει πρόεδρο και αντιπρόεδρο και να συνεχίσουν απρόσκοπτα οι διαδικασίες της.

Σε αντίθετη περίπτωση, αν δηλαδή δεν απέσυρα τη δικαιολογημένη ένσταση μου, θα οδηγούμαστε σε νέες εκλογές, αν γινόντουσαν λόγω των καλοκαιρινών διακοπών και οι οποίες πάλι θα προσέκρουαν στις ενστάσεις. Επομένως θα καταλήγαμε σε διορισμό προέδρου από τη Σύγκλητο ή παράταση της θητείας του υπάρχοντος προέδρου. Σε καμία όμως περίπτωση δεν αποσύρω το γεγονός ότι παρεμποδίστηκα να ψηφίσω.
Ποιος είδε τον ικανοτικό και δεν τον φοβήθηκε

I used to be an adventurer like you.
Then I took a longitudinal reinforcement in the knee.

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Απολαύστε υπεύθυνα...
Άβαταρ μέλους
intelx86
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 2 επισκέπτες