Σε αλλα νεα:
Μπάμπης Παπαδημητρίου : Ελπίζω το ΔΝΤ να αντέξει γερά
wilshere έγραψε:το εργοδοτικό λάθος πού ακριβώς βρίσκεται? στο ανθρώπινο λάθος χειρισμό των εργαζόμενων της μονάδας? ας σοβαρευτουμε λίγο και να μην καταχραζόμαστε τραγικα συμβάντα ...
wilshere έγραψε:εγώ για το συγκεκριμμένο ατύχημα μίλησα, δεν μίλησα γενικά και σαφώς υπάρχουν περιπτώσεις όπουατυχήματα έγιναν υπό άλλα δεδομένα...
όσον αφορά το συγκεκριμμένο συμβάν, το γεγονός είναι ότι το ατύχημα οφειλόταν σε λάθος χειρισμό και όχι σε μέτρα ασφαλείας που δεν παρέχονταν ή δεν ξέρω τί, το αποτέλεσμα είναι από τη μία ότι η εταιρία μένει πολύ πισω λόγω της έκρηξης, το ακομα πιο τραγικό αποτελεσμα ότι 4 οικογενειες καταστραφηκαν, και τελικά όλη αυτή η τραγωδία χρησιμοποιείται για πορείες και ιστορίες...
αν διαφωνε΄ςι με μένα ρώτα τις οικογένειες των θυμάτων να σου πουν αν συμφωνούν που χρησιμοποιείται έτσι το συμβαν...
απλώς καποια πραγματα είναι αρκετά ευαίσθητα και θα έπρεπε να αντιμετωπίζονται με τον δέοντα σεβασμό και όχι για το συμφέρον του όποιου κόμματος.
wilshere έγραψε:ξερω καλά τί λεω όπως και οτι γνωστοί μου δουλεύουν 1μιση μήνα σερί 7/7 12/24 στο διυλιστήριο...είναι μια στανταρ διαδικασια που γινεται μια φορα το χρόνο περιπου, δεν καταλαβαινω πού είναι το μη φυσιολογικο/ παρανομο.
Επιστροφή στο Πολιτική-Κοινωνική Συζήτηση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες