Για να βρουμε την πραγματοποιουμενη πλαστιμότητα που ζήταγε σε ένα ερώτημα τον Σεπτέμβρη (κανονική) θέτουμε το Ωwd (τον τύπο σελ.52 με αγνωστο το μ) ίσο με το 0,08 (ΚΠΜ) ή ίσο με το Ωprov της σελίδας 48;
Sepsis σε ποια χρονιάς τα θέματα αναφέρεσαι;; Γενικά το ο δείκτης prov (provided) αναφέρεται στον πραγματοποιούμενο οπλισμό και όχι στον σχεδιασμού (όπως υποδηλώνει ο δείκτης d δηλαδή design) . Βασιζόμενος σε αυτά για να βρεις την πραγματοποιούμενη πλαστιμότητα θα εξισώσεις με το ωprov (αν κατάλαβα σωστά το ερώτημα σου).
Παίδες,1 απορία.Στις λύσεις που ανέβηκαν,στο τρίτο θέμα ξεκινάει να κάνει κάμψη με 0.85,αυτό νομίζω το κάναμε στους οπλισμούς κάμψης χωρίς σεισμό,εδώ μας δίνει απτην αρχή σεισμικά εντατικά μεγέθη.Δεν είναι λάθος?
Καλησπέρα, το μπετο ΙΙ είναι ένα από τελευταία μαθήματα μου για πτυχίο και επειδή καίγομαι αν θα το περάσω, θα ήθελα να επαληθεύσω τις απαντήσεις σε δύο από τα σημερινά ερωτήματα!! στο 2.3 μου βγήκε ότι ο οπλισμός δεν είναι επαρκής σε σχέση με το ωwd>0.08 στο 3.3 μου βγήκε ότι το απαιτούμενο ύψος για οριακή ισορροπία είναι 5,9 μ. ??