Η Τρολλιά της Ημέρας!

5 μέρες στη δουλειά για 1 νύχτα γκλαμουριά. Ας ξέρουμε τουλάχιστον ποια γκλαμουριά είναι καλύτερη.

Re: Η Τρολλιά της Ημέρας!

Δημοσίευσηαπό Nysta » Τρί, 27 Ιαν 2015 8:58 pm

να σας θυμίσω ότι όταν εκφράζει κάποιος άποψη στο σαιτ και είναι απλό μέλος δεν έχει ευθύνη, όταν λέει κάτω από το όνομά του επίτιμο μέλος, ιδρυτικό κτλ, φαίνεται σαν να εκφράζει κάτι παραπάνω από τον εαυτό του, και προφανώς στον διάλογο οι ταμπέλες δεν βοηθάνε. Ειδικά όταν αυτή η ταμπέλα καλεί στο να μην κάνουμε κριτική στην παναγιότατη κυβέρνηση δύο μέρες αφού εκλέχθηκε... :P
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..
Άβαταρ μέλους
Nysta

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό eX-mc » Τρί, 27 Ιαν 2015 9:36 pm

Οι ταμπέλες ή αλλιώς λεζάντες που υπάρχουν κάτω από τα usernames δεν είναι τίποτε άλλο από έναν φόρο τιμής σε κάποια άτομα που πέρασαν ή/και βοήθησαν από την ομάδα του φόρουμ κι επιπρόσθετα έχουν χρηστική λειτουργία όσον αφορά τα άτομα που κάνουν τη διαδικαστική δουλειά όπως οι διαχειριστές, συντονιστές, university editors. Αν νιώθετε κατώτερα εξαιτίας αυτών των «τίτλων», get over it. Είναι απαραίτητο κι όμορφο να μπορείς να λες ευχαριστώ με κάποιο τρόπο εκτός από τα χρήματα.
Από 'κει και πέρα οι κανονες λειτουργίας του φόρουμ είναι κοινοί για όλους ανεξαρτήτως λεζάντας και σε αυτό εγώ προσωπικά δε δέχομαι χαρακτηρισμούς γιατί έχω φάει πολλές ώρες πάνω στο πισί προσπαθώντας να είμαι δίκαιος κι αντικειμενικός. Αν κάποιος πιστεύει το αντίθετο μπορεί να το αναφέρει, να στείλει πμ ή να κάνει κι ένα θέμα από την αρχή. Όχι γενικόλογα.

υ.γ. επιπρόσθετα τα χρώματα που υπάρχουν δεν είναι για να είμαστε μόνο φαντακτεροί όπως συνηθίζεται στις διαδικτυακές κοινότητες άλλα έχουν και το λόγο τους. Θέλει ένας χρήστης π.χ. να απευθυνθεί σε κάποιον για να ρωτήσει το οτιδήποτε, να μπορεί να μας διακρίνει εύκολα και να ξέρει σε ποιον να στείλει.

Είναι ένα ποστ σχετικά με τις λεζάντες και τα χρώματα που ήθελα να γράψω καιρό και μου έδωσες το πάτημα τώρα εσύ. No offense :thumbup:
c'est en faisant n'importe quoi
qu'on devient n'importe qui

Spoiler: show
δεν είναι πτήση, είναι πτώση με στυλ.
Άβαταρ μέλους
eX-mc
Site Admin

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Τρί, 27 Ιαν 2015 9:38 pm

να σας θυμίσω ότι όταν εκφράζει κάποιος άποψη στο σαιτ και είναι απλό μέλος δεν έχει ευθύνη, όταν λέει κάτω από το όνομά του επίτιμο μέλος, ιδρυτικό κτλ, φαίνεται σαν να εκφράζει κάτι παραπάνω από τον εαυτό του, και προφανώς στον διάλογο οι ταμπέλες δεν βοηθάνε. Ειδικά όταν αυτή η ταμπέλα καλεί στο να μην κάνουμε κριτική στην παναγιότατη κυβέρνηση δύο μέρες αφού εκλέχθηκε... :P

Πάμε άλλη μία (το επαναλαμβάνουμε κάθε χρόνο)

• Όταν το post δεν έχει χαρακτήρα moderation, ανακοίνωσης ή δε γράφεται εκ μέρους της ομάδας MQN.gr, το post αντιπροσωπεύει τις προσωπικές ιδέες του μέλους.
  • Το περιεχόμενο του post αντανακλά τη γνώμη του μέλους που το έγραψε (ανεξαρτήτως ταμπέλας).
  • Η ετικέτα κάτω από το όνομα αντανακλά τη δουλειά που έχει ρίξει ένα μέλος για το MQN, και τοποθετείται μπας και φιλοτιμηθούν περισσότεροι να κάνουν περισσότερα εκτός από το να λένε την αποψάρα τους.
  • Το MQN δεν είναι ούτε εφημεριδούλα ούτε ΜΜΜ για να "πρέπει να είναι ουδέτερο". Το MQN είναι πλατφόρμα φοιτητών που λειτουργεί από τους ίδιους τους φοιτητές, από τη βάση της.

Υ.Γ. Πολύ θα ήθελα να έχω και κάποιον "έγχρωμο" (aka staff member) ΕΑΑΚίτη αλλά μαζί με τους δαπίτες είστε αυτοί που πολεμήσαν περισσότερο το φόρουμ. Οπότε "αναγνωρίστε" μας ως κακούς δεξιούς / ταξικούς εχθρούς και αφήστε τα πολλά πολλά για ταμπέλες και ουδετερότητα. Τυγχάνει αντιθέτως ορισμένα παιδία από τον εγκέλαδο να βοήθησαν το site (όπως και από άλλες παρατάξεις). Μαγκιά τους. Δεν πρόκειται επ'ουδενί να καπελωθούν στις πολιτικές τους απόψεις και να "πρέπει να είναι προσεκτικοί" επειδή φέρουν και ένα χρώμα.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό mikeportnoy » Τρί, 27 Ιαν 2015 9:57 pm

merde_conserve έγραψε:

Πάμε άλλη μία (το επαναλαμβάνουμε κάθε χρόνο)

• Όταν το post δεν έχει χαρακτήρα moderation, ανακοίνωσης ή δε γράφεται εκ μέρους της ομάδας MQN.gr, το post αντιπροσωπεύει τις προσωπικές ιδέες του μέλους.
  • Το περιεχόμενο του post αντανακλά τη γνώμη του μέλους που το έγραψε (ανεξαρτήτως ταμπέλας).
  • Η ετικέτα κάτω από το όνομα αντανακλά τη δουλειά που έχει ρίξει ένα μέλος για το MQN, και τοποθετείται μπας και φιλοτιμηθούν περισσότεροι να κάνουν περισσότερα εκτός από το να λένε την αποψάρα τους.
  • Το MQN δεν είναι ούτε εφημεριδούλα ούτε ΜΜΜ για να "πρέπει να είναι ουδέτερο". Το MQN είναι πλατφόρμα φοιτητών που λειτουργεί από τους ίδιους τους φοιτητές, από τη βάση της.

Υ.Γ. Πολύ θα ήθελα να έχω και κάποιον "έγχρωμο" (aka staff member) ΕΑΑΚίτη αλλά μαζί με τους δαπίτες είστε αυτοί που πολεμήσαν περισσότερο το φόρουμ. Οπότε "αναγνωρίστε" μας ως κακούς δεξιούς / ταξικούς εχθρούς και αφήστε τα πολλά πολλά για ταμπέλες και ουδετερότητα. Τυγχάνει αντιθέτως ορισμένα παιδία από τον εγκέλαδο να βοήθησαν το site (όπως και από άλλες παρατάξεις). Μαγκιά τους. Δεν πρόκειται επ'ουδενί να καπελωθούν στις πολιτικές τους απόψεις και να "πρέπει να είναι προσεκτικοί" επειδή φέρουν και ένα χρώμα.

Πολύ σωστός
:thumbup:

Υ.Γ. προς τους υπόλοιπους.
Δεν είναι λίγο νωρίς να κρίνουμε την κυβέρνηση ; το λέω με κάθε επιφύλαξη.Αλλά σκεφθείτε ότι πριν ένα μήνα έιχαμε υπουργούς Βορίδη,Ντινόπουλο,Βούλτεψη (οι ταλιμπάν της Βουλής δηλαδή).Κάντε έναν σταυρό (όσοι πιστεύετε) και αναμένετε (όπως και όλοι μας) τις εξελίξεις.
Δεν πρόκειται για έναν φορέα (που ως μηχανικοί) ξέρουμε εκ των προτέρων οτι θα καταρρεύσει γιατί κάποιος έκλεψε στον οπλισμό.
An eye for an eye makes the whole world blind.
Mahatma Gandhi
Άβαταρ μέλους
mikeportnoy

Δημοσίευσηαπό Nysta » Τρί, 27 Ιαν 2015 10:18 pm

για το αλαζονικό «το επαναλαμβάνουμε κάθε χρόνο» σχόλιο μπορώ απλά να το επιστρέψω καθώς και στη δική σου άποψη δεν υπάρχει καμία εξέλιξη. Ούτε στην ταμπέλα, 5 χρόνια. Γενικά η άποψη για το πόσο εαακ/δαπ είναι το ίδιο έχει γίνει η καραμέλα σου merde.
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..
Άβαταρ μέλους
Nysta

Δημοσίευσηαπό Elendil » Τρί, 27 Ιαν 2015 10:28 pm

Nysta έγραψε:δεν υπάρχει καμία εξέλιξη.

Δηλαδή τι εξέλιξη περιμένεις; Οτι, εκτός απο τα ποστ όπου γίνεται συντονισμός ή υπάρχει υπογραφή του MQN, αντιπροσωπεύουμε κάτι άλλο εκτός από τον εαυτό μας; Ότι περνάμε γραμμή, ξεσηκώνουμε/αποκοιμίζουμε τον κόσμο, διαμορφώνουμε απόψεις/καταστάσεις/συστημική-ή-μη-πολιτική, είμαστε πόλος εξουσίας κλπ; Ότι κάποιος, ας πούμε, βλέπει Elendil και λέει "τι γαμάτος που είναι αυτός ο τύπος ας τον ακολουθήσω. Ασχολείται και με τη σχολή, κάτι παραπάνω θα ξέρει." Βασιλικότεροι του βασιλέως δεν ήμαστε και δε θα γίνουμε. Ο καθένας είναι ελεύθερος να κρίνει μόνος του με ό,τι διαβάζει χωρίς να έχει την ανάγκη να καταφύγει σε οδηγούς και μέντορες.
και δε δακρύζεις ποτέ σου μάνα μου Ελλάς
που τα παιδιά σου σκλάβους ξεπουλάς
Νίκος Γκάτσος

If you end up with a boring miserable life because you listened to your mom, your dad, your teacher, your priest, or some guy on television telling you how to do your shit, then you deserve it.
Frank Zappa
Άβαταρ μέλους
Elendil
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Τρί, 27 Ιαν 2015 10:36 pm

για το αλαζονικό «το επαναλαμβάνουμε κάθε χρόνο» σχόλιο μπορώ απλά να το επιστρέψω καθώς και στη δική σου άποψη δεν υπάρχει καμία εξέλιξη. Ούτε στην ταμπέλα, 5 χρόνια. Γενικά η άποψη για το πόσο εαακ/δαπ είναι το ίδιο έχει γίνει η καραμέλα σου merde.

To εκλαμβάνω ως τιμή να έχω τις ίδιες απόψεις - αν μη τι άλλο, δεν κάνω κωλοτούμπες ως προς το τι προτιμάω. :ellinofreneia: Αντίστοιχα, ούτε και εσύ έχεις εξέλιξη στην "εδώ" γκρίνια σου αν και πιο πολιτικό ον - και αυτό, όπως προείπα, δεν είναι απαραίτητα αρνητικό.

Και ναι, εαακ/δαπ είχαν ομοιότητα, όχι ως ιδεολογία φυσικά, αλλά ως προς τον τρόπο που αντιμετώπισαν το φόρουμ (=εχθρικά). Τυγχάνει να είμαι εδώ από τα σπάργανα, περισσότερο από εσένα, και να γνωρίζω φάσεις και αντιδράσεις.Το ξαναλέω, μακάρι να χαμε και μέλος από τα ΕΑΑΚ. Η απουσία είναι ενδεικτική της "γραμμής". Στο να τσιμπάτε σημειώσεις (όπως και οι υπόλοιποι φυσικά) και στην κριτική όμως καλοί είστε.

Υ.Γ. Δεν είναι 5 χρόνια, είναι περισσότερα :ninja:
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό eX-mc » Τρί, 27 Ιαν 2015 10:46 pm

Καλά Nysta ό,τι να'ναι! Ώρες ώρες ρε συ σκέφτομαι κάθε φέτος και χειρότερα. Αντί να απαντήσεις έστω σε μένα το γύρισες στο προσωπικό με τον merde που στη τελική δεν είναι καν στη σχολή. Αυτό για μένα φανερώνει και λίγο-πολύ γιατί ξεκίνησες εξ'αρχής αυτή τη γκρίνια. Τεσπα, γνωριζόμαστε, μιλάμε κι από κοντά αλλα πραγματικά αυτά που λες πολλές φορές δε μπορώ να τα καταλάβω. Ακόμα και με το φόρουμ να διαφωνείς/διαφωνείτε δε λες το γιατί. Σε χάλασε η ταμπέλα.. δηλαδή τι να πω. :crazy2:

Λοιπόν για μένα το θέμα θεωρείται λήξαν αφού πρακτικά φαίνεται πόσο προσωπικό έγινε κι έχουμε ξεφύγει αρκετά μέχρι τώρα από το θέμα. Τις διαφορές που έχετε, πόσα χρόνια δε ξέρω, λύστε τες με πμ. Επόμενο αντίστοιχο ποστ θα διαγραφεί.

υ.γ. να προσθέσω κάτι ακόμα, δέχομαι αυτό που έγραψες αρχικά ως καλοπροαίρετη κριτική και ξεκαθαρίζω πως: οι λεζάντες και τα χρώματα ΔΕΝ είναι τιποτε παραπάνω από αναγνώριση της δουλειάς κάποιων μελών, που πως να το κάνουμε ήταν πολλή κι αξιόλογη, κι από τον τυπικό ρόλο που μπορεί να έχει κάποιος ως συντονιστής κ.λ.π. ξανά και ξανά αυτό θα ισχύει
c'est en faisant n'importe quoi
qu'on devient n'importe qui

δεν είναι πτήση, είναι πτώση με στυλ.
Άβαταρ μέλους
eX-mc
Site Admin

Δημοσίευσηαπό TrexoKaiDenFtano » Τρί, 27 Ιαν 2015 11:43 pm

Υ.Γ. Πολύ θα ήθελα να έχω και κάποιον "έγχρωμο" (aka staff member) ΕΑΑΚίτη αλλά μαζί με τους δαπίτες είστε αυτοί που πολεμήσαν περισσότερο το φόρουμ. Οπότε "αναγνωρίστε" μας ως κακούς δεξιούς / ταξικούς εχθρούς και αφήστε τα πολλά πολλά για ταμπέλες και ουδετερότητα. Τυγχάνει αντιθέτως ορισμένα παιδία από τον εγκέλαδο να βοήθησαν το site (όπως και από άλλες παρατάξεις)....

Απαράδεχτος συνάδελφε. Επιεικώς απαράδεκτος για ένα φόρουμ που την τελευταία φορά που κοίταξα τους κανόνες λειτουργίας μα και την ιστορία του δεν κατέτασσε του συναδέλφους της σχολής ανάλογα με το πόσο συμπαθούν η όχι το φόρουμ, πόσο βοήθησαν ή πόσο καταχράστηκαν την προσφορά άλλων κτλ αντιθέτως προσπαθούσε, στα γραπτά τουλάχιστον, να τους εμφυσήσει άλλη νοοτροπία όσον αφορά τη συμμετοχή και την μετάδοση της πληροφορίας.

ΕΑΑΚίτης είμαι συνάδελφε δεν ισχυρίζομαι πως βοήθησα ιδιαίτερα ποτέ μιας και όσοι με ξέρουν μπορούν να διαβεβαιώσουν πως θα μπορούσα να προσφέρω πολύ περισσότερα. Θεωρώ πάντως επιεικώς άστοχη την άποψη που εκφράζεις. Συνάδελφε πιστεύω πως αν ήσουν εσύ και το φόρουμ απόλυτα συνεπείς με τις ιδέες που πρεσβεύει η ελεύθερη μετάδοση της πληροφορίας αφενός θα εκτιμούσατε περισσότερο αυτά για τα οποία παλεύουν οι πολιτικές συλλογικότητες της σχολής (ΕΑΑΚ, ΠΚΣ, ΑρΕν, Στέκια κτλ) αφετέρου θα μπορούσατε να αναγνωρίσετε πως λάθος χειρισμοί και προσβλητικές απόψεις έχουν εκφραστεί εκατέρωθεν αυτό δεν αναιρεί όμως τους κοινούς δρόμους στη φιλοσοφία και τη νοοτροπία που μπορεί να υπάρχουν και για τους οποίους υποτίθεται πως παλεύουν. Δικιά μου άποψη, δεν κόστιζε και τίποτα να την πω.

Επέτρεψε μου όμως επειδή και εγώ δεν έχω τη δικιά σου εμπειρία, ποσοτικά τουλάχιστον, να σε ενημερώσω για κάτι που σου διαφεύγει. Ούτε αξιακά, ούτε ιδεολογικά φερόμαστε εναντίων του φόρουμ. Η αδυναμία μας να προσφέρουμε υλικά έγκειται σε άλλες πηγές, όχι στην πιθανή διαφωνία μας (πχ έλλειψη χρόνου, μη τακτική παρακολούθηση και τα συναφή). Υπάρχουν αρκετοί μη χρωματισμένοι φιλικά προσκείμενοι σε αυτές τις ιδέες που συνεισφέρουν όσο μπορούν υλικά, συνεισφέρουν ακόμα περισσότερο με άλλους τρόπους που μάλλον δεν κατανοείς ή δεν εκτιμάς ή ίσως και να μην έχουν μετρήσιμα αποτελέσματα κατά τη γνώμη σου. Όχι το φόρουμ και η ενασχόληση μας με αυτό δεν είναι η πρώτη προτεραιότητα μας. Σε καμία περίπτωση δεν έχουμε πολεμήσει συλλογικά το φόρουμ ως τις ιδέες που εκφράζει. Αντιθέτως η μεγάλη εικόνα είναι πως το αναδεικνύουμε στα μέτρα του δυνατού. Επιμέρους επιλογές των συντονιστικών μελών του και επιμέρους απόψεις τους σίγουρα πολεμήσαμε (κυρίως ατομικά, σε κάποιες περιπτώσει και ως συλλογική οντότητα) και καλά κάναμε μιας και μόνο με γόνιμες αντιπαραθέσεις προσεγγίζεται ο τελικός σκοπός που δεν είναι άλλος από την διαφορετική κουλτούρα και νοοτροπία στη μετάδοση της γνώσης και της πληροφορίας.

Προσωπικά με τις ταμπέλες και τα χρώματα δεν έχω κάποιο θέμα ως τέτοια, αδιάφορα μου περνούν, εγώ προσωπικά άμα είχα την δυνατότητα και την τιμή δε θα ήθελα χρώμα για λόγους αντίληψης. Τα υπόλοιπα αποφεύγω σκοπίμως να τα σχολιάσω. Αυτά και καλή συνέχεια.
Ο χαρακτηρισμός κάποιου ως δεξιός δε μου λέει πολλά. Ταξικοί εχθροί ίσως και να είμαστε αυτό είναι μια άλλη κουβέντα, όπως και η κυβέρνηση. Εν ευθέτω χρόνο για τους ενδιαφερόμενους.
Τελευταία επεξεργασία από eX-mc και Τρί, 27 Ιαν 2015 11:57 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: προσθήκη παραγράφεων...
TrexoKaiDenFtano Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό Nysta » Τετ, 28 Ιαν 2015 1:33 am

σόρρυ ex δεν διάβασα το ποστ σου, και ούτε τώρα το έχω διαβάσει, απλά αυτή η φάση με το Merde με εξοργίζει..όταν τελειώσω τη σχολή θα ξαναμπαίνω να γράφω κάθε 2 βδομάδες ότι έχει συνέλευση, έτσι γιατί είμαι γραφικός και αυτό δε φεύγει...(δεν σκοπεύω να απαντήσω περεταίρω)
Άβαταρ μέλους
Nysta

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ψυχαγωγία/Χόμπυ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες