Σ' ένα καράβι ανέβηκα για να πάω Δήλο Μαζί μου έφερα το τάμπλετ και ένα μήλο γιατί είμαι γιάπης που ακούει Tranquila και έχω φίλο μπρατσωμένο σα γορίλλα αλλά είμαι και χίπης και προσέχω τη δίαιτά μου έχω μελοποιήσει στο πιάνο τα άπαντά μου στο εξοχικό μου κάστρο στη Σαμαρομπρίβα* που στην εφορία έχω δηλώσει ως καλύβα.
Ανέβηκα στο δέντρο να κόψω ένα πιπέρι Τρέχαν ποτάμια δάκρυα, χτύπησα και το χέρι Σου τόδωσα και έφτιαξες πικάντικο ιτσλί Δοκίμασα και τόφτυσα απάνω στο χαλί Μα πύρωσε το είναι μου, το έντερό μου χάλι Είσαι ανοικοκύρευτη μα λέω εγώ χαλάλι
Στα χναρια του πολεμιστη του μεγα Λεοπολδου, κρατουσα τ'αποσμητικο σαν αδελφος του Πορθου, το πορτοφολι μου αδειανο σ' εναν κουβα χαμενο, το τσιπουρο στο χερι μου ν΄αδειαζει νικημενο. Πως να ανοιξω ευκολα της γνωσης το πακετο, οταν βαθια με διαπερνα του δρακου το στιλετο? πιρανχας, βαρακια, τουριστρια, Μονακο, κρεμαλα
Μες στους δρυμούς του Μονακό με τις πολλές κουφάλες πιράνχας έπιανα σωρό μ' αγκίστρια και κρεμάλες. Μα μια τουρίστρια ξανθιά περνούσε όλη μέρα, την είδα κι έπαθα αμόκ,της είπα "Καλημέρα". Εκείνη δε μου μίλησε, κοίταζε τα ψαράκια, άμα γουστάρει φουσκωτούς θ' αρχίσω τα βαράκια!