04/12: Γενική Συνέλευση Φ.Σ. Πολ. Μηχ.

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: 04/12: Γενική Συνέλευση Φ.Σ. Πολ. Μηχ.

Δημοσίευσηαπό Nysta » Πέμ, 04 Δεκ 2014 8:35 pm

ο ρόλος της αστυνομίας είναι να προστατεύει συγκεκριμένα συμφέροντα. Όπως φαίνεται και στο βίντεο που ανέβασα πάνω, η αστυνομία συνηθίζει να δολοφονεί, αν αυτό το κάνει με άμεσο τρόπο ή με έμμεσο(φισουνιά στο κεφάλι) είναι άλλο θέμα. Άρα είναι πολιτική δολοφονία, από τη στιγμή που ένας ΜΑΤας αποφάσισε να αφαιρέσει τη ζωή ενός εφήβου. Δε θυμάμαι κανένα περιστατικό «θρασύδειλο γουρούνι χτυπάει κατα λάθος τον εκπόσωπο της ΝΔ», μόνο διαδηλωτές θυμάμαι. Δεν ακούγεται πιο πολιτικό τώρα;
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..
Άβαταρ μέλους
Nysta

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό cv2013 » Πέμ, 04 Δεκ 2014 8:38 pm

Nysta έγραψε:ρε cv2013, είσαι δαπίτης, σε ξέρουμε αν θέλεις να προβοκάρεις μπορείς να συνεχίσεις, έχεις μόνος σου απαντήσει ότι έχεις μιλήσει με δαπίτες στη σχολή και σου είπανε ότι δεν έγινε. Το ότι μίλησες με δαπίτες το καταλαβαίνω γιατί δεν ήταν αυτή η εικόνα του αμφιθεάτρου, και επίτηδες λάθος εικόνες δεν δίνουν όποιοι και όποιοι.

Πρωτον δεν ειμαι δαπιτης. Ειμαι κατα ολων των παραταξεων στις σχολες. Δευτερον, που ειπα εγω οτι μιλησα με δαπιτη; Επειδη εσυ εχεις εμπαθεια και ψυχολογικο θεμα με οποιον δεν συμφωνει μαζι σου πετας για αλλη μια φορα τις αρλουμπες σου. Μαθε τουλαχιστον να διαβαζεις. Διοτι εγω πιο πανω γραφω οτι μιλησα με φιλο μου που ηταν μεχρι αργα στη σχολη (οχι λογω της συνελευσης αλλα ειχε δικη του δουλεια) και μου ειπε αυτα που ειδε. Να σημειωσω οτι δεν ανηκει ουτε αυτος σε καμια παραταξη. Γιατι υπαρχουν και οι γνωστες κασσανδρες εδω μεσα που ψαχνουν απο που να πιαστουν οπως παντα..
cv2013

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό mimika » Πέμ, 04 Δεκ 2014 8:39 pm

tsimento_lagneia έγραψε:εχω την αίσθηση οτι το ειπε ειρωνικα ... και οχι κακοπροαίρετα ;)

Δεν το είχα προσέξει. Απάντησα βιαστικά. συγγνώμη..
mimika

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό Nysta » Πέμ, 04 Δεκ 2014 8:43 pm

@ cv2013 , αν διαβάζεις defencenet και δεν είσαι δαπίτης είσαι κάτι πιο επικίνδυνο, μήπως δεν είσαι μέλος του συλλόγου γι αυτό δεν έρχεσαι συνελεύσεις; γιατί αν δεν κάνω λάθος διαγράφηκε από το σύλλογο ένας υμνητής του παππαδόπουλου πέρυσι. Με έτος εισαγωγής 2010 και cv2013 έχω μπερδευτεί..
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..
Άβαταρ μέλους
Nysta

Δημοσίευσηαπό Rinse » Πέμ, 04 Δεκ 2014 8:54 pm

Nysta έγραψε:@ cv2013 , αν διαβάζεις defencenet και δεν είσαι δαπίτης είσαι κάτι πιο επικίνδυνο

Επιτέλους με αυτούς τους χαρακτηρισμούς.. δαπίτης, υμνητής του παπαδόπουλου... που βρισκόμαστε? Υποτίθεται το MQN ήταν ένα site το οποίο αποφεύγει την παραταξιακή ανάμειξη.. Αν είναι δυνατόν σε ένα topic που αφορά τη συνέλευση και την ενημέρωση γύρω από αυτήν, να καθόμαστε και να προσπαθούμε να προσβάλουμε ο ένας τον άλλον και να διαχωρίζουμε με αυτόν τον τρόπο.. Αν πια οι παρατάξεις για σένα παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο, παραπάνω προφανώς από το συνάδελφος, να ζητήσουμε απο τους συντονιστές και τους admins του φόρουμ να αναγράφεται κάτω από το όνομα μας, η παραταξιακή μας κατεύθυνση..
Άβαταρ μέλους
Rinse

Έτος εισαγωγής: 2012

Δημοσίευσηαπό mikeportnoy » Πέμ, 04 Δεκ 2014 8:54 pm

Nysta έγραψε:ο ρόλος της αστυνομίας είναι να προστατεύει συγκεκριμένα συμφέροντα. Όπως φαίνεται και στο βίντεο που ανέβασα πάνω, η αστυνομία συνηθίζει να δολοφονεί, αν αυτό το κάνει με άμεσο τρόπο ή με έμμεσο(φισουνιά στο κεφάλι) είναι άλλο θέμα. Άρα είναι πολιτική δολοφονία, από τη στιγμή που ένας ΜΑΤας αποφάσισε να αφαιρέσει τη ζωή ενός εφήβου. Δε θυμάμαι κανένα περιστατικό «θρασύδειλο γουρούνι χτυπάει κατα λάθος τον εκπόσωπο της ΝΔ», μόνο διαδηλωτές θυμάμαι. Δεν ακούγεται πιο πολιτικό τώρα;

η γενικότερη στάση της αστυνομίας ναι, προφανώς και έχει πολιτικό υπόβαθρο.Αλλά νομίζω ήμουν συγκεκριμένος, η δολοφονία Γρηγορόπουλου ήταν πολιτική ; Μάλλον οχι και απ' όσο γνωρίζω ούτε την "ιδιότητα" του διαδηλωτή είχε εκείνη την μέρα.

Άρα κατα τον δικό μου τρόπο σκέψης,το όλο περιστατικό απο την στιγμή που αυτός ο τύπος τράβηξε οπλο/σκανδάλη δεν έχει καμια σχέση να κάνει με διαταγές εκ των άνω. (όπως το ίδιο θεωρώ και για την Αμερική , όπου συμβαίνει το εξής παράδοξο: Εγχρωμος Πρόεδρος (αποτέλεσμα των πολιτικών συσχετισμών) και κάθε μέρα δεκάδες-εγχρωμα- παιδία νεκρά απο πυρά ΛΕΥΚΩΝ αστυνομικών.Τα σκοτώνουν γιατί το επιβάλει η άρχουσα τάξη; Οχι. τα σκοτώνουν γιατί ο Ρατσισμός στην Αμερική υπάρχει ακόμα στην συνείδηση πολλών απο δαύτους.

*****Και ένα άσχετο σχόλιο σχετικά με την δυναμική της συνέλευσης.

Ειλικρινά ΠΩΣ περιμένετε να έρθει ο κόσμος όταν σήμερα μπροστά στα τραπεζάκια , εκτιλήχθηκε σκηνικο-Τανζανίας, με 2 συναδέλφους απο εαακ και εγκέλαδο να τσακώνονται ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ γιατί ένας απο τους 2 τόλμησε να κάνει ανακοίνωση σε μια τάξη χωρις την συγκατάθεση του άλλου ή κατι τέτοιο.(δεν γνωρίζω την φάση ακριβώς αλλα δεν έχει καμια σημασία καθως αλλού θέλω να καταλήξω)

ΣΥΝΕΠΕΙΑ: Ολοι αυτοι που ήταν παρόντες να αναρρωτηθουν αν αξίζει να πάνε σε μια ακόμα συνέλευση για να δουν τέτοια καγκουριλίκια να ξαναγίνονται.χμμ.ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ.
An eye for an eye makes the whole world blind.
Mahatma Gandhi
Άβαταρ μέλους
mikeportnoy

Δημοσίευσηαπό cv2013 » Πέμ, 04 Δεκ 2014 8:58 pm

Nysta έγραψε:@ cv2013 , αν διαβάζεις defencenet και δεν είσαι δαπίτης είσαι κάτι πιο επικίνδυνο, μήπως δεν είσαι μέλος του συλλόγου γι αυτό δεν έρχεσαι συνελεύσεις; γιατί αν δεν κάνω λάθος διαγράφηκε από το σύλλογο ένας υμνητής του παππαδόπουλου πέρυσι. Με έτος εισαγωγής 2010 και cv2013 έχω μπερδευτεί..

Συγνωμη που δεν πηρα την αδεια σου για το τι θα διαβαζω και σε ποιο site. Αλλη φορα θα ζητω την αδεια σου πρωτα. Επισης εχεις και χαρισματα βλεπω, ξερεις και ποιοι μπαινουν σε καθε site και τους βαζεις ταμπελα. Για πες και για κανενα αλλο.. :lol: Τραβα ριξε στο προσωπο σου λιγο νερο και μετα ξαναδιαβασε αυτα που γραφεις...
cv2013

Δημοσίευσηαπό Nysta » Πέμ, 04 Δεκ 2014 9:04 pm

@rinse, πρέπει να παραδεχτείς ότι ο cv2013 ξέρει καλά τι γίνεται στο σύλλογο, εμείς τουλάχιστον που γράφουμε συχνά τον θυμόμαστε, μπορείς να δεις και τις δημοσιεύσεις του. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι άλλο το να απαντάς στην απλή ερώτηση για το αν έγινε η συνέλευση και άλλο να προβοκάρεις, όπως εκτιμώ ότι έκανε ο cv. Επειδή οι δαπίτες στο φόρουμ ποτέ δε δηλώνουν ότι είναι δαπίτες, είναι προφανές ότι κάποιοι εδώ είναι, αλλά ποτέ δε το παραδέχονται, αυτό το λέω γιατί έχει σημασία να μιλάμε ειλικρινά και όχι να κρυβόμαστε πίσω από ονόματα χρηστών. Τέλος, μπορείς να ισχυρίζεσαι ότι το συνάδελφος είναι πάνω από την πολιτική, κάτι που είναι δεκτό, εκτός από τους φασίστες. Το defencenet είναι ακροδεξιό site και δική μου θέση είναι ότι πρέπει να υπάρχει αποκλεισμός αυτών των εθνικιστικών ρατσιστικών απόψεων από τον δημόσιο λόγο.

@mike, η δολοφονία ήταν ταξική, εξαιτίας των λόγων που προαναίφερα, άρα και πολιτική. Για την αμερική μπορώ να πω ότι ο ρατσισμός χρησιμοποιείται ακόμα ευρέως, ο Πρόεδρος είναι μια συγκάλυψη. Επί Obama η ζωή των αφροαμερικανών έχει επιδεινωθεί δραματικά. Όσο για το άλλο, ελπίζω να βρεις καλύτερη δικαιολογία, μπορώ κι εγώ να πω ότι δεν θα πάω σε μια γσ γιατί με έβρισε ένας ταρίφας και η κοινωνία είναι άδικη αλλά αντιλαμβάνομαι τον δικό μου ρόλο στην διαμόρφωσή της ως πιο σημαντικό λόγο να πάω.
Άβαταρ μέλους
Nysta

Δημοσίευσηαπό Rinse » Πέμ, 04 Δεκ 2014 9:19 pm

@nysta
δεν πρόκειται να υποστηρίξω οποιοδήποτε ρατσιστικό/φασιστικό σχόλιο/άποψη, αλλά αυτο δεν δίνει και το δικαίωμα να αποκλείσω κάποιον απο το δημόσιο διάλογο.. Ευτυχώς/δυστυχώς (για άλλους) στα πλαίσια της "δημοκρατίας" που ζούμε, ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει και να υποστηρίζει ότι θέλει. Η λογοκρισία και αυτός ο αποκλεισμός ατόμων, με τα οποία έχουμε διαφορετικές απόψεις, είναι που οδηγούν σε ακραίες καταστάσεις, και σίγουρα αποκλίνουν απο το δημοκρατικό.. Όπως και να έχει, η συγκεκριμένη συζήτηση, δεν γίνεται να γίνει σε αυτό το τόπικ που πολλοί φοιτητές επισκέπτονται για να μάθουν νέα για τη συνέλευση. Και αυτό δεν αφορά μόνο το συγκεκριμένο δικό σου σχόλιο, αφορά οποιοδήποτε ανάλογο.
Άβαταρ μέλους
Rinse

Έτος εισαγωγής: 2012

Δημοσίευσηαπό koutsou-bilo » Παρ, 05 Δεκ 2014 2:11 am

Άμα θέλουν να μάθουν νέα, να παρευρίσκονται μια στο τόσο. Όσο για τη λογοκρισία, μάλλον παρεξηγήθηκε και ο ίδιος ο νύστα, αφού σκοπός του ήταν αρχικά να αναδείξει το πολιτικό-φασιστικό υπόβαθρο του cv2013, για να σταματήσει πια να παριστάνει την αθώα περιστέρα. Καλό είναι όταν τοποθετούμαστε πολιτικά να κάνουμε σαφές και το πολιτικό υπόβαθρό μας για να μην παραπλανούμε.

Spoiler: show
Και στο φινάλε φινάλε η τυπάρα που έχεις για άβαταρ αντερκόβερ ήταν. Άμα έλεγε από την αρχή με ποιον ήταν θα είχε γλιτώσει ο Άιζεν - σάμα από πολλούς μπελάδες. :)
Σήμερον ιδικό μου
Αύριον ιδικό σου
Μηδέποτε μηδενός

Βυζαντινό λαϊκό ρητό 9ος αιώνας

http://luben.tv/wp-content/uploads/2014/10/stin-ugeia-mas.gif?3fb042
Άβαταρ μέλους
koutsou-bilo

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες