Ειδήσεις & Κείμενα

Οι απόψεις σας πάνω σε γενικά κοινωνικοπολιτικά ζητήματα αναλύονται εδώ.

Re: Ειδήσεις & Κείμενα

Δημοσίευσηαπό koutsou-bilo » Τρί, 02 Δεκ 2014 4:55 pm

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης μίλησε σήμερα στο πρωινό του Mega

Spoiler: show
θα έχουμε οσονούπω νεκρό απεργό πείνας, αλλά δεν πειράζει, έχουμε παράδοση, έχουμε θρησκεία και σύμφωνα συμβίωσης (αλλά προσοχή στις υιοθεσίες)!
Σήμερον ιδικό μου
Αύριον ιδικό σου
Μηδέποτε μηδενός

Βυζαντινό λαϊκό ρητό 9ος αιώνας

http://luben.tv/wp-content/uploads/2014/10/stin-ugeia-mas.gif?3fb042
Άβαταρ μέλους
koutsou-bilo

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό koutsou-bilo » Τετ, 03 Δεκ 2014 7:17 pm

Μια τελεία στον επαναστατικό παροξυσμό του Ρωμανού

Άντε μας τα πρήξατε με τον ψευτοεπαναστάτη, που πυροβολεί, καίει, σπάει, γ@..ει, δέρνει, και γενικά είναι φουλ επικίνδυνος. Εγώ μόνο το κράτος δέχομαι να πράττει κατ' αυτόν τον τρόπο. Όλοι οι άλλοι είναι τρομοκράτες.
Σήμερον ιδικό μου
Αύριον ιδικό σου
Μηδέποτε μηδενός

Άβαταρ μέλους
koutsou-bilo

Δημοσίευσηαπό cv2013 » Τετ, 03 Δεκ 2014 7:56 pm

Aπίστευτα πράγματα: Μια ολόκληρη κυβέρνηση "γονατίζει" μπροστά σε έναν τρομοκράτη ληστή!
ΤΟ ΝΕΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΦΙΑΣΚΟ ΜΕ ΤΙΣ "ΣΠΟΥΔΕΣ" ΤΟΥ Ν.ΡΩΜΑΝΟΥ

Μία ακόμα ταπείνωση για την κυβέρνηση: Μετά την τρόϊκα, τώρα αναζητεί και τους γονείς του τρομοκράτη-ληστή Νίκου Ρωμανού για να τους αξηγήσει τη νομοθετική πρωτοβουλία για να ... σπουδάσει ο κακοποιός!

Οπως εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου: «Βεβαίως κρατούμενοι με αυτήν την ιδιότητα θα πρέπει να τελειώνουν στις σπουδές τους, γι’ αυτό θα καταθέσουμε ρύθμιση όταν επιστρέψει από την Κίνα ο συναρμόδιος υπουργός κ. Λοβέρδος, για παρακολούθηση μαθημάτων δι’ αλληλογραφίας ή εξ αποστάσεως στα πρότυπα του Ανοιχτού Πανεπιστημίου. Θα εξασφαλιστούν όλες οι υποδομές, ο φοιτητής-κρατούμενος θα διαβάζει στη φυλακή και θα δίνει εξετάσεις επί της εξεταστέας ύλης, αν έχει απορίες θα μπορεί να έρχεται σε επαφή με τους καθηγητές του τηλεφωνικά ή διά ζώσης, και να δίνει εξετάσεις σε ειδικό χώρο στις φυλακές με επιτηρητή καθηγητή, την ίδια ώρα που θα δίνουν εξετάσεις και οι συμφοιτητές του»!

Και μάλιστα ψάχνει και να βρει τους γονείς του, όπως ο ίδιος είπε "Για να τους εξηγήσω τη νομοθετική μας πρωτοβουλία, αλλά δεν τους βρίσκω στο τηλέφωνο"!

Ειδικά για τον Νίκο Ρωμανό, ο κ. Αθανασίου είπε ότι "τα δύο εργαστήρια που έχει στο τρέχον εξάμηνο μπορούν να αντικατασταθούν με εργασίες που θα κάνει μέσα στις φυλακές. Όσον αφορά στο μάθημα της πληροφορικής, θα του δοθεί, όπως σε όλους τους φοιτητές, δωρεάν ηλεκτρονικός υπολογιστής, τα εγχειρίδια και θα εκπαιδευτεί". Ο κ. Αθανασίου είπε ότι σε περιπτώσεις εργαστηρίων που απαιτείται φυσική παρουσία θα έρθει σε επαφή με τεχνικούς φορείς ώστε να διασφαλιστούν οι συνθήκες παρακολούθησής τους".

Είπε κι άλλα απίστευτα: Εστειλε μήνυμα στους γονείς του Νίκου Ρωμανού να βοηθήσουν ώστε "να μην κινδυνεύσει η ζωή του παιδιού τους" το οποίο κάνει απεργία πείνας γιατί δεν του επιτρέπουν να κυκλοφορεί ελεύθερος", ενώ είπε πως ενώ τηλεφώνησαν ζητώντας στο υπουργείο ζητώντας ραντεβού, ο ίδιος τους αναζητεί τηλεφωνικά για να συναντηθούν αλλά δεν κατέστη δυνατό μέχρι στιγμής να τους βρει στα τηλέφωνα που άφησαν!

Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει ένας υπουργός Δικαιοσύνης και μια ολόκληρη κυβέρνηση;

Μάλιστα κάλεσε και τους εκπροσώπους όλων των κομμάτων έχει καλέσει στο γραφείο του προκειμένου να τους ενημερώσει για την υπόθεση του ληστή τρομοκράτη, Νίκου Ρωμανού.

Τα προσχήματα ενός ολόκληρου κράτους που γονατίζει μπροστά στον κατάδικό ληστή τον έσωσε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πειραιά το οποίο απέρριψε το αίτημα του Ρωμανού να κυκλοφορεί ελεύθερος όποτε έχει να δώσει εξετάσεις.

Ο εξευτελισμός είχε ξεκινήσει όταν ... βραβεύθηκε από τον Αθανασίου και τον ΠτΔ Κ.Παπούλια, επειδή πέτυχε στις εξετάσεις των ΤΕΙ!
Ο Νίκος Ρωμανός από το 2009 είχε ήδη προχωρημένες επαφές με το αντάρτικο πόλεως, και από την ανάλυση DNA που έγινε μετά την σύλληψη του στο Βελβεντό Κοζάνης, διαπιστώθηκε πως πήρε μέρος σε εμπρηστική επίθεση αντιεξουσιαστών στο αμαξοστάσιο της ΕΘΕΛ στον Αγιο Δημήτριο μαζί με μέλος της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς» που συνελήφθη για την αποστολή των δεμάτων βομβών.

Στις ληστείες στο Βελβεντό Κοζάνης, ο Ρωμανός και η ομάδα των λοιπών τρομοκρατών χρησιμοποίησαν τρία ΑΚ-47 Καλάσνικοφ, ένα υποπολυβόλο SCORPION, μία ημιαυτόματη καραμπίνα και στα δύο πιστόλια των 9 χλστ !
Ενα κράτος και μια κυβέρνηση που καθημερινά διαψεύδει αυτούς που υποστηρίζουν ότι "Δεν μπορεί να πέσει πιο χαμηλά και να διαλυθεί περισσότερο"...
Αλλη μια προβοκατσια για να αποπροσανατολιστει η κοινη γνωμη και να καει και παλι η Αθηνα οπως το 2008. Γιατι αμφιβαλλω πολυ οτι η απεργια πεινας ειναι αληθινη.

http://www.defencenet.gr/defence/item/a%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%AC%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%B7-%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%AD%CF%81%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%AC-%CF%83%CE%B5-%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%B7-%CE%BB%CE%B7%CF%83%CF%84%CE%AE
cv2013

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό lnreload » Τετ, 03 Δεκ 2014 8:13 pm

Μπράβο μισάνθρωπε!
lnreload

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό Nysta » Τετ, 03 Δεκ 2014 8:26 pm

H δικαιοσύνη στην Ελλάδα - δύο παραδείγματα

Οι Άρης Φλώρος και Βασίλης Μηλιώνης είναι οι ιδιοκτήτες των Energa και Hellas Power, των δύο εταιριών ενέργειας που έκλεψαν απ' το δημόσιο 270 εκατομμύρια ευρώ αλλά η υπόθεση τους δεν έχει φτάσει ακόμη στα δικαστήρια (από το 2012), ούτε έχουν επιστρέψει τα χρήματα που βρίσκονται σε λογαριασμούς τους στην Ελβετία. Δικηγόρος τους Φλώρου είναι ο πρώην στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, Τάκης Μπαλτάκος. Ο Μπαλτάκος κατηγορείται πως ασκούσε, ως γραμματέας της κυβέρνησης, πίεση στον ΛΑΓΗΕ, την αρμόδια υπηρεσία του δημοσίου, ώστε να έρθει σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με τον πελάτη του, χωρίς να επιστρέψει τα χρήματα. Ο δικηγόρος του δημοσίου, Γιώργος Αντωνόπουλος, που απέρριψε τον συμβιβασμό καταγγέλλει πως δέχτηκε απειλές για τη ζωή του από τον Φλώρο. Ο έτερος των κατηγορουμένων, Βασίλης Μηλιώνης, οργάνωσε το καλοκαίρι εβδομαδιαίο πριβέ πάρτι στη Μύκονο για τους φίλους του, που κόστισε πάνω από εκατό χιλιάδες ευρώ. Προκλητικές φωτογραφίες από τη φιέστα δημοσιεύτηκαν σε όλα τα λάιφ στάιλ έντυπα.

Ο Νίκος Ρωμανός καταδικάστηκε σε 15 χρόνια φυλάκισης, τη μέγιστη των ποινών και χωρίς ελαφρυντικά, για μία αποτυχημένη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης κατά την οποία οι δράστες όχι μόνο δεν κατάφεραν να πάρουν χρήματα από την τράπεζα αλλά αφέθηκαν να συλληφθούν από την αστυνομία για να μην τεθούν σε κίνδυνο ζωές πολιτών και αστυνομικών κατά τη διάρκεια της καταδίωξης. Ο Ρωμανός που ξυλοκοπήθηκε άγρια από αστυνομικούς μετά τη σύλληψη του, το καλοκαίρι έδωσε πανελλαδικές εξετάσεις μέσα από τη φυλακή και πέρασε σε σχολή των ΤΕΙ. Αυτή τη στιγμή όμως βρίσκεται στη 24η ημέρα απεργίας πείνας διότι το κράτος αρνείται να του χορηγήσει άδεια προκειμένου να παρακολουθήσει τα μαθήματα στη σχολή του. Η ζωή του βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο.

Τις τελευταίες μέρες ο δημόσιος διάλογος έχει κατακλυστεί από υστερικές φωνές δεξιών, κεντρώων και νεοφιλελεύθερων, όπως από πάνω, το defencenet, για τον "επικίνδυνο, εγκληματία, τρομοκράτη" Ρωμανό που απειλεί στη δημόσια ασφάλεια και περιουσία. Οι φωνές αυτές καλούν το κράτος να μην του δώσει άδεια, να τον σιτίσει βίαια και να τον αφήσει να σαπίσει στη φυλακή. Επί δύο χρόνια οι ίδιοι άνθρωποι δεν έχουν ψελλίσει λέξη για τους Μηλιώνη, Φλώρο και για τα 270 εκατομμύρια που καταχράστηκαν από το δημόσιο και τους πολιτικούς τους προστάτες. Ως εκ τούτου, οι δύο τελευταίοι διάγουν βίον πολυτελή με χορηγό το ελληνικό δημόσιο. Ο Ρωμανός είναι αναρχικός, οι Μηλιώνης, Φλώρος είναι δύο απ' τα βλαστάρια της ανώτερης τάξης που συναγελάζονται με την πολιτική ελίτ. Ορισμένοι απ' αυτούς που ουρλιάζουν κατά του Ρωμανού παρακινούνται από πολιτικές σκοπιμότητες, οι άλλοι είναι απλά ηλίθιοι.
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..
Άβαταρ μέλους
Nysta

Δημοσίευσηαπό OxYdO » Τετ, 03 Δεκ 2014 9:35 pm

OXI στα 5 μηνα κοινωφελούς εργασίας από την περιφέρεια Αττικής. Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού

Όχι ότι έχω καμία καύλα με τη Δούρου, απλά, θα περίμενα, όλο εκείνοι οι υπερεπαναστάτες που περιμένουν το Συριζα στη γωνία και τρέχουν να αναδημοσιεύσουν τις λάσπες της φασιστοφυλλάδας του κομιστή Θέμου, για τη Δούρου, να αναδημοσίευαν και αυτό παράλληλα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
OxYdO Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό ScepticEngineer » Πέμ, 04 Δεκ 2014 1:12 am

OxYdO έγραψε:Όχι ότι έχω καμία καύλα με τη Δούρου...

Ψευταρακο.... ;)
“I’m sowing the seeds,
I’m sowing the seeds I’ve taken,
I’m sowing the seeds I’ve taken for granted

This thorn in my side
This thorn in my side is from the tree
This thorn in my side is from the tree I’ve planted

Ohh it tears me and I bleed…”
Άβαταρ μέλους
ScepticEngineer

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό koutsou-bilo » Πέμ, 04 Δεκ 2014 3:06 am

Γιατί τόσο μίσος?

Προς απάντηση στον υπάνθρωπο, συμβιβασμένο, μίζερο (και μάλλον ανέραστο) προλαλήσα σεβε2013.
Σήμερον ιδικό μου
Αύριον ιδικό σου
Μηδέποτε μηδενός

Άβαταρ μέλους
koutsou-bilo

Δημοσίευσηαπό abacus » Πέμ, 04 Δεκ 2014 4:54 pm

koutsou-bilo έγραψε:Γιατί τόσο μίσος?

ΩΩΩΩ!!!!
Το πανεπιστήμιο του Όσλο απέρριψε το αίτημα του ακροδεξιού τρομοκράτη Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ να σπουδάσει πολιτικές επιστήμες, ο οποίος εκτίει ποινή για τις δολοφονίες 77 ανθρώπων τον Ιούλιο του 2011.

Ο Μπρέιβικ έχει εκφράσει επανειλημμένα την πρόθεσή του να συνεχίσει τον ιδεολογικό αγώνα εναντίον μιας πολυπολιτισμικής κοινωνίας.

Διαβάζω με έκπληξη ότι η μεγάλη πλειονότητα είναι απολύτως εναντίον με τον Νίκο Ρωμανό αυτές τις μέρες και μάλιστα διακρίνω μια απίστευτη «κακία» στην έκφρασή της.
«Είναι αλήτης, τρομοκράτης, κωλόπαιδο, δεν του αξίζει ούτε να αναπνέει, τα καθίκια οι γονείς του που δε του έδωσαν ανατροφή (προφανώς το να το βουλώνεις, να μη σκέφτεσαι και να είσαι σαν όλους τους άλλους είναι ανατροφή για αυτούς), να μη σπουδάσει» κτλ.
Παρότι, όλοι παραδέχονται ότι, για ακόμα μια φορά, ο νόμος δεν εφαρμόζεται, οι «σύννομοι» πολίτες προκειμένου να λάβει ο Ρωμανός την εκδίκηση που «του αρμόζει», δεν έχουν κανένα πρόβλημα να δουν έναν συνάνθρωπο τους να πεθαίνει.
Προσπάθησα μέρες να καταλάβω γιατί τόσο μίσος για τον Ρωμανό
και
μάλλον έχω την τελική εξήγηση.

ΡΩΜΑΝΟΣ vs BREIVIK ?????

ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ VS ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

τρελος VS σχιζοφρενης

http://pitsirikos.net/2014/12/%CE%B3%CE ... %BD%CF%8C/Το αληθινό έγκλημα του Ρωμανού είναι ότι δεν είναι σαν εμάς. Είναι διαφορετικός. Και είναι ικανός να φτάσει μέχρι και το θάνατο, για να μην ενδώσει σε αυτό που μισεί. Κάτι για το οποίο οι περισσότεροι από εμάς δεν είμαστε άξιοι.Επειδή είναι αλήτης. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. Επειδή δεν είναι εκείνο το φυσιολογικό κάθαρμα που εγκληματεί για να περνάει εκείνο καλά και μόνο.Το σύστημα που ο Ρωμανός μισεί τα έχει καταφέρει. Έχει κάνει το ραγιαδισμό κανονικότητα.Και επειδή τον βλέπουμε να μη προσκυνά, τον μισούμε περισσότερο. Αυτό δεν είναι φασισμός. Είναι συμπυκνωμένη κακία.Οι Έλληνες είμαστε κακοί άνθρωποι, πιτσιρίκο. Καθάρματα.Ο λαός που ζητά από τη «Δημοκρατία» του αρένες με λιοντάρια για τους «μη κανονικούς» είναι τελειωμένος και η ιστορία το έχει αποδείξει.Αυτά.Για εμάς. Είμαστε παλιάνθρωποι. Βρομεροί και τρισάθλιοι. Περπατώντας πριν από λίγο μαζί με τους αναρχικούς στην πορεία για τον Ρωμανό στο κέντρο της Αθήνας, μια φίλη μου μου είπε «αυτά τα παιδιά είναι πολύ καλύτερα από εμάς». Ούτε η φίλη μου, ούτε εγώ είμαστε αναρχικοί. Όσο για αυτό που γράφεις για τον Νίκο Ρωμανό, ξαναγράφω αυτό που απάντησα σε μια φίλη αναγνώστρια: «Λογικό είναι οι εθελόδουλοι ραγιάδες Έλληνες να έχουν πάρει ανάποδες με τον Ρωμανό, γιατί τους θυμίζει με την στάση του πόσο χέστηδες και προσκυνημένοι είναι οι ίδιοι. Βέβαια, οι Έλληνες τον θαυμάζουν τον Νίκο Ρωμανό. Τον θαυμάζουν και τον φθονούν. Γιατί, όπως είπε ο Σέρεν Κίρκεγκορ, ο φθόνος είναι συντετριμμένος θαυμασμός». Να είσαι καλά.)
http://www.newsbomb.gr/kosmos/news/stor ... y-mpreivikΤο αληθινό έγκλημα του Breivik είναι ότι δεν είναι σαν εμάς. Είναι διαφορετικός. Και είναι ικανός να φτάσει μέχρι και το θάνατο, για να μην ενδώσει σε αυτό που μισεί. Κάτι για το οποίο οι περισσότεροι από εμάς δεν είμαστε άξιοι.Επειδή είναι αλήτης. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. Επειδή δεν είναι εκείνο το φυσιολογικό κάθαρμα που εγκληματεί για να περνάει εκείνο καλά και μόνο.Το σύστημα που ο Breivik μισεί τα έχει καταφέρει. Έχει κάνει το νορβηγισμο κανονικότητα.Και επειδή τον βλέπουμε να μη προσκυνά, τον μισούμε περισσότερο. Αυτό δεν είναι φασισμός. Είναι συμπυκνωμένη κακία.Οι Νορβηγοι είμαστε κακοί άνθρωποι, φιλαρακο. Καθάρματα.Ο λαός που ζητά από τη «Δημοκρατία» του αρένες με λιοντάρια για τους «μη κανονικούς» είναι τελειωμένος και η ιστορία το έχει αποδείξει.Αυτά.Για εμάς. Είμαστε παλιάνθρωποι. Βρομεροί και τρισάθλιοι. Περπατώντας πριν από λίγο μαζί με τους ακροδεξιους στην πορεία για τον Breivik στο κέντρο του Οσλο μια φίλη μου μου είπε «αυτος είναι πολύ καλύτερος από εμάς». Ούτε η φίλη μου, ούτε εγώ είμαστε φασιστες. Όσο για αυτό που γράφεις για τον Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ , ξαναγράφω αυτό που απάντησα σε μια φίλη αναγνώστρια: «Λογικό είναι οι εθελόδουλοι Νορβηγοι να έχουν πάρει ανάποδες με τον Μπρειβικ, γιατί τους θυμίζει με την στάση του πόσο χέστηδες και προσκυνημένοι είναι οι ίδιοι. Βέβαια, οι Νορβηγοι τον θαυμάζουν τον Αντερς Μπρειβικ. Τον θαυμάζουν και τον φθονούν. Γιατί, όπως είπε ο Σέρεν Κίρκεγκορ, ο φθόνος είναι συντετριμμένος θαυμασμός». Να είσαι καλά.)
abacus

Έτος εισαγωγής: 2012

Δημοσίευσηαπό intifada » Πέμ, 04 Δεκ 2014 6:12 pm

από abacus » Πέμ Δεκ 04, 2014 4:54 pm
μάλλον έχω την τελική εξήγηση

Μάλλον δεν την έχεις.Γιατί η σύκριση που κάνεις μπάζει όταν πας να εξισώσεις τους μεν με τους δε.Αν ήταν αυτή η εξήγηση δεν θα άλλαζες αυτό
Περπατώντας πριν από λίγο μαζί με τους αναρχικούς στην πορεία για τον Ρωμανό στο κέντρο της Αθήνας, μια φίλη μου μου είπε «αυτά τα παιδιά είναι πολύ καλύτερα από εμάς»

σε αυτό
Περπατώντας πριν από λίγο μαζί με τους ακροδεξιους στην πορεία για τον Breivik στο κέντρο του Οσλο μια φίλη μου μου είπε «αυτος είναι πολύ καλύτερος από εμάς»
intifada

Έτος εισαγωγής: 2008

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Πολιτική-Κοινωνική Συζήτηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες