20/11: Γενική Συνέλευση Φ.Σ. Πολ. Μηχ.

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: 20/11: Γενική Συνέλευση Φ.Σ. Πολ. Μηχ.

Δημοσίευσηαπό Zagreus » Πέμ, 20 Νοέμ 2014 10:52 pm

Οι πλέον απροσάρμοστοι και επικίνδυνοι για την κοινωνία να προσθέσω είναι τα κακιασμένα και αντικοινωνικά φυτά που θεωρούν τους υπόλοιπους κατώτερους/βλάκες. Επίσης ως γνωστόν όσοι πατάνε στις συνελεύσεις είναι εκτός από αργόσχολοι και δευτεροκλασάτοι φοιτητές, Εβραίοι, μασόνοι, κομμουνιστές, ομοφυλόφιλοι και ναρκομανείς . . .
Άβαταρ μέλους
Zagreus Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2014

Δημοσίευσηαπό georgecv » Πέμ, 20 Νοέμ 2014 10:56 pm

Προφανώς και οι περισσότεροι που πατάνε στα μαθήματα θέλουν ανοικτή σχολή.Όταν όμως έχεις μάθημα 9 παρά,δηλ έχεις ξεκινήσει για σχολή από τις 8 δεν είναι καθόλου εύκολο να κάτσεις μετά και στην συνέλευση.Και επιπλέον επειδή κάποιοι δουλεύουμε παράλληλα δεν έχουμε την δυνατότητα να ψ@λοβροντάμε στις καφετέριες μέχρι να'ρθει η ώρα για την ψηφοφορία.Τέσπα,ας εφαρμοστεί αυτό το μέτρο της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας και τα ξαναλέμε..
georgecv

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό wilshere » Πέμ, 20 Νοέμ 2014 10:58 pm

υπερασπιση λίγο μετά την ακύρωση της προοδου του μαθηματος του.....θρασος .....
wilshere Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2012

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Πέμ, 20 Νοέμ 2014 11:00 pm

OxYdO έγραψε:Άσχετα από την οικονομική μου κατάσταση, ένας κύριος λόγος που θέλω να πάρω πτυχίο στα 5-άντε 5μισι χρόνια και παρακολουθώ είναι για να τρίψω την πτυχιάρα μου στη μούρη ορισμένων. Για την ηλεκτρονική "δημοκρατία" ορισμένων, που όμως όποτε καίγεται ο κώλος τους σκίζονται να έρθουν στις συνελεύσεις δε χρειάζεται να σχολιάσω τίποτα.

Υ.Γ. Νeaoktana, πέρα από τα υπόλοιπα, θα περίμενα τουλάχιστον να υπερασπιστείτε τους αριστερούς μαθητές σας που τους/μας βλέπετε στην τάξη. Όχι γιατί έχουμε ανάγκη υπεράσπισης. Απλά νομίζω θα συμφωνούμε ότι σε τέτοιες αφηγήσεις που είναι καννιβαλιστικές και ρατσιστικές δεν μπορούμε να αφήνουμε χώρο. Δε γίνεται να επιτρέπουμε η συζήτηση για τα προβλήματά μας να μετατοπίζεται στο "ποιος παρακολουθεί μαθήματα σύμφωνα με τους αστικούς μύθους".

Που ξέρω εγώ ποιοί είναι οι αριστεροί που παρακολουθούν και γενικότερον τι πρεσβεύει η/o καθεμιά/καθένας;..
Σάμπως έχω κληρονομήσει τα αρχεία της NKVD, της GPU, έστω της Stazi!..
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 1969

Δημοσίευσηαπό wilshere » Πέμ, 20 Νοέμ 2014 11:00 pm

georgecv :clap: :clap: :clap:

Δημοσίευσηαπό wilshere » Πέμ, 20 Νοέμ 2014 11:12 pm

zagreus οπως τα περιεγραψες λιγο πολυ! να διορθωσω μονο το οτι δεν θα επιβαλεις εσυ στον οποιοδηποτε να συναναστρεφεται όπου αρεσει και σε σενα....sorry, δεν θα ακολουθησουμε ολοι καριερα στην πολιτικη :o

Δημοσίευσηαπό epicas » Πέμ, 20 Νοέμ 2014 11:17 pm

wilshere έγραψε:υπερασπιση λίγο μετά την ακύρωση της προοδου του μαθηματος του.....θρασος .....

ρε φιλαρακι ωρίμασε λιγο 3 ετος πηγες . Υπάρχουν και άνθρωποι που περα απο το να διαβάζουν για την σχολή και να κοιτάνε την παρτυ τους , εχουν επιλέξει να διαμορφώσουν αποψεις και ιδεες και περα απο αυτο να μάχονται για ενα πανεπιστήμιο των αναγκων .
Βεβαια καταλαβαίνω , πως δεν μπορεις καν να φανταστεις τι σημαίνει αυτο , αλλα να στο πω πιο απλα , ναι υπαρχουν ανθρωποι που τάσσονται υπερ της καταληψης, οχι για να χάσουν καποιο μάθημα ή καποια προοδο αλλα γιατι το θεωρούν ανάγκη των εξελίξεων .
Ναι φιλε , υπαρχουν και τέτοιοι .

Και για να σε προλάβω , πολλοι απ'αυτους τους φοιτητές εχουν εξαιρετικές επιδόσεις στην σχολη (οχι πως πραγματικα εχει καποια ποιοτική σημασία , αλλα οπως φαινεται στο μυαλο σου αυτο ειναι δειγμα για το εαν ψηφίζεις υπερ η οχι) .
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
Άβαταρ μέλους
epicas Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό skliropaixtaras » Πέμ, 20 Νοέμ 2014 11:23 pm

Εν πάση περιπτώσει η συνέλευση δεν είναι κάτι στο οποίο αρέσει στον Zagreus και στον κάθε Zagreus και πηγαίνει...Για τους φοιτητές είναι και πρέπει να γίνεται αν θέλουμε να λέμε ότι προσπαθούμε να αποφασίζουμε δημοκρατικά (δεν αναφέρομαι στο πώς γίνεται-αυτό είναι άλλο θέμα). Αλλά το να την απαξιώνουμε κι άλλο με το να λέμε ότι είναι κάτι το περιθωριακό και πάνε κάποιοι που τους αρέσει(όπως αυτούς που αναφέρει πιο πάνω :crazy: ) δε νομιζω ότι προσφέρει κάτι...
ή αλλιώς γυναικομαγνήτης
Άβαταρ μέλους
skliropaixtaras

Δημοσίευσηαπό wilshere » Πέμ, 20 Νοέμ 2014 11:24 pm

διαμορφωσε όποια αποψη θες......πού ειδατε γραμμενο ότι μπορειτε ή εχετε δικαιωμα να κλεινετε ολοκληρη σχολη ποτέ κανεις μας δεν θα καταλαβει.....

Δημοσίευσηαπό OxYdO » Πέμ, 20 Νοέμ 2014 11:26 pm

Πες το αυτό στους εξεγερμένους του ΄73
Η ιστορία δεν ξεγράφει.
καληνύχτα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
OxYdO Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2011

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης