"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk "Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
Η εκδρομή θα γίνει με ΙΧ... οι διδάσκοντες θα διαθέσουν τα δικαί τους και είπαν όσοι έχουν αυτοκίνητο να το φέρουν για να δούμε πως θα μοιραστούμε...σε ερώτηση μας σχετικά με τ αν μπορούν να έρθουν π.χ. Υδραυλικοί που δεν έχουν επιλεξει τ μάθημα είπαν ότι μπορούν αρκεί να εξασφαλίσουν τ μέσο μεταφορας...οποτε λογικά θα γινεται ...γνκ τ μαθημα φέτος έχει πολλές guest εμφανισεις
"Στόχευε για το φεγγάρι, ακόμη και αν αστοχήσεις θα βρεθείς κάπου ανάμεσα στ΄αστέρια." (Πλατωνας) Άλλωστε η αστοχία είναι ευτυχία!!! (Εδαφ. ΙΙ)
Δεν επιτρέπεται, επιβάλλεται. Γενικά η μεταφορά κι η διαδικασία θα γίνει όπως είπε η thev από πάνω αλλά όσον αφορά τα άτομα ήταν ιδιαίτερα ανοικτοί. Εμένα προσωπικά ο κ. Δερματάς μου είπε να πω στους μεταπτυχιακούς, στους υπόλοιπους υδραυλικούς κ.ο.κ οπότε δε νομίζω μια επιπλέον θέση να προκαλέσει συνωστισμό
c'est en faisant n'importe quoi qu'on devient n'importe qui
Ο κ. Μουτάφης είπε όσοι θα έρθουν στην εκδρομή το Σάββατο να του στείλουν ένα μέηλ που θα δηλώνουν συμμετοχή προσωπικά για να έχει την εκτίμηση πόσοι θα πάμε. Αυτό κυρίως για κάτι συνεννοήσεις που θέλει να κάνει με τους υπεύθυνους του χώρου. moutafisnikos@gmail.com
c'est en faisant n'importe quoi qu'on devient n'importe qui