Zagreus έγραψε:Μπορείς να δώσεις για βελτίωση μάθημα στο οποίο έχεις 10 ή σε βγάζουν αυτόματα από τον κατάλογο των εξεταζομένων;
Becoming_I έγραψε:Zagreus έγραψε:Μπορείς να δώσεις για βελτίωση μάθημα στο οποίο έχεις 10 ή σε βγάζουν αυτόματα από τον κατάλογο των εξεταζομένων;
Αυτήν την απορία είχα και εγώ αλλά υπάρχει και αυτή η ιστορία. Ο θρύλος λέει ότι κάποτε κατέβηκε ένας ΜτΡ να "βελτιώσει" το 10 . Ο λόγος της βελτίωσης λέει ο θρύλος ήταν ότι ήθελε να πάρει 10 με δυσκολότερα θέματα. Προφανώς μου το μετέφεραν άλλοι και δεν ξέρω αν ισχύει αλλά ομολογουμένως η όλη ιστορία κινείται στα πλαίσια του αστικού μύθου.
Becoming_I έγραψε:Zagreus έγραψε:Μπορείς να δώσεις για βελτίωση μάθημα στο οποίο έχεις 10 ή σε βγάζουν αυτόματα από τον κατάλογο των εξεταζομένων;
Αυτήν την απορία είχα και εγώ αλλά υπάρχει και αυτή η ιστορία. Ο θρύλος λέει ότι κάποτε κατέβηκε ένας ΜτΡ να "βελτιώσει" το 10 . Ο λόγος της βελτίωσης λέει ο θρύλος ήταν ότι ήθελε να πάρει 10 με δυσκολότερα θέματα. Προφανώς μου το μετέφεραν άλλοι και δεν ξέρω αν ισχύει αλλά ομολογουμένως η όλη ιστορία κινείται στα πλαίσια του αστικού μύθου.
ScepticEngineer έγραψε:Η γραμματει λειτουργει τα Σαββατα; Και πιο συγκεκριμενα υπαρχει τα Σαββατα η λεγομενη εξυπηρετηση κοινου τις γνωστες ωρες (11:00-13:00);
Jiggly έγραψε:ScepticEngineer έγραψε:Η γραμματει λειτουργει τα Σαββατα; Και πιο συγκεκριμενα υπαρχει τα Σαββατα η λεγομενη εξυπηρετηση κοινου τις γνωστες ωρες (11:00-13:00);
Δε λειτουργεί Σάββατα.
neaoktana έγραψε:Becoming_I έγραψε:Zagreus έγραψε:Μπορείς να δώσεις για βελτίωση μάθημα στο οποίο έχεις 10 ή σε βγάζουν αυτόματα από τον κατάλογο των εξεταζομένων;
Η ιστορία είναι σχεδόν αληθινή. Κατέβηκε για 10 από 9, αλλά το 9 είχε ήδη γίνει 10 μετά από την προβολή γραπτών, χωρίς να το δει στο αρχείο ...
Ας σημειωθεί εδώ, ότι συζητάται πρόταση α) Για 5 ή "κόπηκες" σε όλες τις εξεταστικές μετά την 1η εξέταση που έδωσες ( π.χ. αν δεν κατέβεις κανονική η επαναληπτική μετράει για 1η, εάν κοπείς στο 4ο από κει και μετά είναι 5/"κ")
και β) στη βελτίωση "ότι πάρεις" δηλαδή μπορεί και λιγότερο, μορεί και "κ".
Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Αλεξ23 και 1 επισκέπτης