Ό,τι να 'ναι απορίες

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Re: Ό,τι να 'ναι απορίες

Δημοσίευσηαπό Zagreus » Δευτ, 22 Σεπ 2014 9:15 pm

Μπορείς να δώσεις για βελτίωση μάθημα στο οποίο έχεις 10 ή σε βγάζουν αυτόματα από τον κατάλογο των εξεταζομένων;
Άβαταρ μέλους
Zagreus Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2014

Δημοσίευσηαπό Becoming_I » Δευτ, 22 Σεπ 2014 9:32 pm

Zagreus έγραψε:Μπορείς να δώσεις για βελτίωση μάθημα στο οποίο έχεις 10 ή σε βγάζουν αυτόματα από τον κατάλογο των εξεταζομένων;

Αυτήν την απορία είχα και εγώ αλλά υπάρχει και αυτή η ιστορία. Ο θρύλος λέει ότι κάποτε κατέβηκε ένας ΜτΡ να "βελτιώσει" το 10 . Ο λόγος της βελτίωσης λέει ο θρύλος ήταν ότι ήθελε να πάρει 10 με δυσκολότερα θέματα. Προφανώς μου το μετέφεραν άλλοι και δεν ξέρω αν ισχύει αλλά ομολογουμένως η όλη ιστορία κινείται στα πλαίσια του αστικού μύθου.
Άβαταρ μέλους
Becoming_I Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό Zagreus » Δευτ, 22 Σεπ 2014 9:34 pm

Becoming_I έγραψε:
Zagreus έγραψε:Μπορείς να δώσεις για βελτίωση μάθημα στο οποίο έχεις 10 ή σε βγάζουν αυτόματα από τον κατάλογο των εξεταζομένων;

Αυτήν την απορία είχα και εγώ αλλά υπάρχει και αυτή η ιστορία. Ο θρύλος λέει ότι κάποτε κατέβηκε ένας ΜτΡ να "βελτιώσει" το 10 . Ο λόγος της βελτίωσης λέει ο θρύλος ήταν ότι ήθελε να πάρει 10 με δυσκολότερα θέματα. Προφανώς μου το μετέφεραν άλλοι και δεν ξέρω αν ισχύει αλλά ομολογουμένως η όλη ιστορία κινείται στα πλαίσια του αστικού μύθου.

Πω πω ψοφάω για τέτοιες ιστορίες . . .
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Zagreus Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2014

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Δευτ, 22 Σεπ 2014 9:38 pm

Becoming_I έγραψε:

Η ιστορία είναι σχεδόν αληθινή. Κατέβηκε για 10 από 9, αλλά το 9 είχε ήδη γίνει 10 μετά από την προβολή γραπτών, χωρίς να το δει στο αρχείο ...

Ας σημειωθεί εδώ, ότι συζητάται πρόταση α) Για 5 ή "κόπηκες" σε όλες τις εξεταστικές μετά την 1η εξέταση που έδωσες ( π.χ. αν δεν κατέβεις κανονική η επαναληπτική μετράει για 1η, εάν κοπείς στο 4ο από κει και μετά είναι 5/"κ")
και β) στη βελτίωση "ότι πάρεις" δηλαδή μπορεί και λιγότερο, μορεί και "κ".
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 1969

Δημοσίευσηαπό ScepticEngineer » Τετ, 24 Σεπ 2014 1:47 pm

Η γραμματει λειτουργει τα Σαββατα; Και πιο συγκεκριμενα υπαρχει τα Σαββατα η λεγομενη εξυπηρετηση κοινου τις γνωστες ωρες (11:00-13:00);
“I’m sowing the seeds,
I’m sowing the seeds I’ve taken,
I’m sowing the seeds I’ve taken for granted

This thorn in my side
This thorn in my side is from the tree
This thorn in my side is from the tree I’ve planted

Ohh it tears me and I bleed…”
Άβαταρ μέλους
ScepticEngineer

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό Jiggly » Τετ, 24 Σεπ 2014 1:49 pm

ScepticEngineer έγραψε:Η γραμματει λειτουργει τα Σαββατα; Και πιο συγκεκριμενα υπαρχει τα Σαββατα η λεγομενη εξυπηρετηση κοινου τις γνωστες ωρες (11:00-13:00);

Δε λειτουργεί Σάββατα.
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
Άβαταρ μέλους
Jiggly
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2012

Δημοσίευσηαπό ScepticEngineer » Τετ, 24 Σεπ 2014 1:52 pm

Jiggly έγραψε:
ScepticEngineer έγραψε:Η γραμματει λειτουργει τα Σαββατα; Και πιο συγκεκριμενα υπαρχει τα Σαββατα η λεγομενη εξυπηρετηση κοινου τις γνωστες ωρες (11:00-13:00);

Δε λειτουργεί Σάββατα.

Ευχαριστω ;)
“I’m sowing the seeds,
I’m sowing the seeds I’ve taken,
I’m sowing the seeds I’ve taken for granted

This thorn in my side
This thorn in my side is from the tree
This thorn in my side is from the tree I’ve planted

Ohh it tears me and I bleed…”
Άβαταρ μέλους
ScepticEngineer

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό kostas12121121221 » Τετ, 24 Σεπ 2014 4:16 pm

neaoktana έγραψε:
Becoming_I έγραψε:

Η ιστορία είναι σχεδόν αληθινή. Κατέβηκε για 10 από 9, αλλά το 9 είχε ήδη γίνει 10 μετά από την προβολή γραπτών, χωρίς να το δει στο αρχείο ...

Ας σημειωθεί εδώ, ότι συζητάται πρόταση α) Για 5 ή "κόπηκες" σε όλες τις εξεταστικές μετά την 1η εξέταση που έδωσες ( π.χ. αν δεν κατέβεις κανονική η επαναληπτική μετράει για 1η, εάν κοπείς στο 4ο από κει και μετά είναι 5/"κ")
και β) στη βελτίωση "ότι πάρεις" δηλαδή μπορεί και λιγότερο, μορεί και "κ".

Δηλαδή αν εγώ δεν κατέβω να γράψω καθόλου το μάθημα και πάω μετά από δυο χρόνια να το γράψω θα θεωρείται πρώτη φορά ή θα πηγαίνω για 5 ?
kostas12121121221

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Τετ, 24 Σεπ 2014 11:07 pm

Όποτε πας θα θεωρείται 1η,
ΑΛΛΑ, στο ενδιάμεσο δε θα μπορείς να εγγραφείς στα επόμενα μαθήματα της αλυσσίδας π.χ.
Α) ΜτΡ (4) - ΕφΥδρ και ΤεχνΥδρ (5) - ΑΣΥΕ (6)
Β) ΜτΡ(4) - ΕφΥδρ(5) - Ποταμάκια (7 υδρ)
Γ) ΜτΡ(4) - ΕφΥδρ(5) - ΥπογΝερ (8 υδρ)
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 1969

Δημοσίευσηαπό Nysta » Πέμ, 25 Σεπ 2014 1:00 am

από ποιόν ακριβώς συζητιούνται οι αλυσίδες; Οι προτάσεις για την εκπαιδευτική αναδιάρθρωση να είναι δημόσιες για να γίνονται και δημόσιες αντιπαραθέσεις. Αν θέλετε να δείτε πως εξελίσσεται μια σχολή με αλυσίδες μπορείτε να πάρετε το παράδειγμα των Δικτύων του Παν.Θεσσαλίας. Με τον επιστημονισμό και τις ίδιες αναμασημένες προτάσεις απορώ ακόμα πως πείθεστε και οι ίδιοι οι «αναδιαρθρωτές».
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..
Άβαταρ μέλους
Nysta

Έτος εισαγωγής: 2009

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Αλεξ23 και 1 επισκέπτης