Απονομή Διπλωμάτων

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Απονομή Διπλωμάτων

Δημοσίευσηαπό stallion » Παρ, 13 Ιουν 2014 11:58 am

Αν μαθετε κατι επισημο ας μας το πειτε. Ειμαστε κ καποιοι εκτος Ελλαδος που μπορει να θελαμε να ερθουμε μια βολτα για μια τετοια ''χαζη'' εκδηλωση. Και ενα σχολιο : Στην Αγγλια με 1 γραμματεα για 50 φοιτητες μια χαρα δουλευει το πραγμα ... Γιατι αραγε στην Ελλαδα τους χαιδευουν καποιοι ετσι (δεν) ξερω...
Οι αξιες προσαρμοζονται σε ο,τι εχουμε μπροστα στα ματια μας ενω οι ιδεολογιες παρακαμπτουν οποια γεγονοτα τις αμφισβητουν.
stallion

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό tsik » Παρ, 13 Ιουν 2014 6:44 pm

Για τους πατεράδες μας που γ@@@@@ στη δουλεια ολα αυτα τα χρονια για να μας σπουδασουνε με μοναδική επιδίωξη προσωπικής ευτυχίας να μας καμαρώουνε σε αυτή τη "χαζή" εκδήλωση έχει κάποιο νόημα. Είπαμε ο αγώνας αγώνας, αλλά είναι και αυτοί που δίνουνε καθημερινά αγώνα, όχι για τους εαυτούς τους, αλλά για τα παιδιά τους. Δεν είναι λοιπόν τόσο άκυρη η απορία του συναδέλφου.
tsik

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό dionikkwna » Παρ, 13 Ιουν 2014 7:16 pm

Ενώ οι εργαζόμενοι δεν το κανουν για τα παιδιά τους?Ή υποθέτεις πως είναι όλοι εργένηδες? Και οι γονείς του λύμπε την περιμέναν την απονομή, και αυτός θα πήγαινε,αλλά προφανώς κάποιοι βλέπουν το δέντρο και χάνουν το δάχτυλο. Λόγου χάρη, γιατί αυτός που θα πάρει πόδι, δεν μου απονέμει το δίπλωμά μου.
edit : καλά τα λες συνάδελφε για την Αγγλία , 1 για 50. Μέτρα τώρα πόσους έχουμε στη γραμματεία.Μετά διάιρεσε τους 1300+ της σχολής μας με τον αριθμό τους. Βγάλε συμπέρασμα.
dionikkwna

Δημοσίευσηαπό amelie_a » Παρ, 13 Ιουν 2014 7:35 pm

Η λογική πάντως λέει ότι αν πρόκειται να ακυρωθεί μια τόσο σημαντική εκδήλωση κάπως θα βγει μια ανακοίνωση. Οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας μιας και από όσο γνωρίζω ποτέ δεν έχει γίνει κάποια τόσο μεγάλη χοντράδα από μεριάς της γραμματείας (για να μην γινόμαστε και άδικοι).
Άβαταρ μέλους
amelie_a Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό tsik » Παρ, 13 Ιουν 2014 7:36 pm

dionikkwna έγραψε: Λόγου χάρη, γιατί αυτός που θα πάρει πόδι, δεν μου απονέμει το δίπλωμά μου.

Καλά προφανώς δεν εννοούσα αυτό, απλά ο lybe ήταν πολύ επθετικός (όπως και συ, σορυ κιόλας :) ) σε μια απορία που δεν είναι αναγκη να είσαι ο πιο τέρμα παρτάκιας του κόσμου για να τη σκεφτείς. Ηρεμήστε λίγο, το βλέπω και σε άλλα τόπικ και γινότανε και το φθινόπωρο, σε απλές διαδικαστικές απορίες να απαντάτε με το ύφος: εμείς είμαστε αγωνιστές και συ στον κόσμο σου. Εκτός και αν αυτές οι απλές διαδικαστικές απορίες σε περίοδους μη κανονικής λειτουργίας της σχολής δεν χωρούν στο mqn και εχουμε καταλάβει όλοι οι υπόλοιποι λάθος το λόγο ύπαρξής του.
tsik

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Κυρ, 15 Ιουν 2014 6:42 pm

Για ποιό λόγο να ξέρει κάποιος παραπάνω πληροφορίες για το θέμα απ'ότι το παιδί που απευθύνει την αρχική ερώτηση? Δεν ήμουν επιθετικός, ούτε συμμετέχω στον αγώνα των διοικητικών αυτή τη φορά (δραστηριοπούμαι σε άλλο κοινωνικό χώρο). Απλά ώρες-ώρες μου φαίνεται ότι θεωρούμε πως υπάρχει κάποιος αόρατος μηχανισμός που θα κουρδίζεται και θα λειτουργεί αυτόματα χωρίς να πολυσκοτιζόμαστε εμείς, οι απλοί τελικοί δέκτες της πληροφορίας. Όσο για τους "πατεράδες μας που γαμιούνται στη δουλειά, κτλ." υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα που θα έπρεπε να τους ευχαριστούν από ένα χαρτί (προσωπική μου γνώμη πάντα).
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό blink » Κυρ, 15 Ιουν 2014 8:04 pm

Αν γίνει η απονομή στις 23-24 ιουνίου, θα είναι και για αυτούς που τελείωσαν τώρα;
blink

Δημοσίευσηαπό ΓΛΑΥΚΗ » Δευτ, 16 Ιουν 2014 6:57 pm

Blink, πιο απλοϊκή ανακοίνωση από τη γραμματεία δεν έχει βγει...
Οι απόφοιτοι Ιουνίου 2013 προσέρχονται τη Δευτέρα 23/06 κ οι απόφοιτοι Οκτωβρίου την Τρίτη 24/06. Φοβάμαι ότι δε συμπεριλαμβάνεσαι σε αυτούς... Σε κάθε περίπτωση ΕΚΤΙΜΩ ( προσωπική άποψη ) ότι δε θα πραγματοποιηθεί σε αυτές τις ημερομηνίες η απονομή των διπλωμάτων...
ΓΛΑΥΚΗ

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό ifi » Τρί, 17 Ιουν 2014 12:20 pm

καλημέρα, επειδή βρίσκομαι στο εξωτερικό ,θα μπορούσε κάποιος όταν μάθει κάτι νεότερο για την απονομή των διπλωμάτων να ενημερώσει εδώ; Για την ώρα (από ότι έχω καταλάβει) ισχύει για την Τρίτη στις 24. Σωστά;
Ευχαριστώ
ifi

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Τρί, 17 Ιουν 2014 3:56 pm

Αν υπάρξει κάτι νεότερο θα ενημερωθεί και το φόρουμ, μην φοβάστε.
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες