Προγράμματα Erasmus

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Προγράμματα Erasmus

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Κυρ, 13 Απρ 2014 10:03 pm

journeyman έγραψε:νομίζω δεν έχουν αγγλόφωνα προγράμματα τα πανεπιστήμια σε Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία και Γερμανία....

Πολλές Σχολές έχουν!
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 1969

Δημοσίευσηαπό papi » Τρί, 20 Μάιος 2014 2:35 pm

λίγο τελευταία στιγμή, αλλά αν υπάρχει κάποιος που έχει κάνει ή γνωρίζει γενικά, θα ήθελα να μου πει τι περίπου παίζει με το να κάνεις διπλωματική έξω. Θα πάω φυσικά άμεσα να ρωτήσω μιας και σε 10 μέρες λήγει η προθεσμία αλλά θα ήθελα να έχω μια εικόνα. Ευχαριστώ!
Εκεί που σταματά η λογική ξεκινάει η ελληνική πραγματικότητα...
papi

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό iwannito » Τρί, 20 Μάιος 2014 4:42 pm

Απ' ότι μου είχαν πει πέρυσι που ρώτησα στο γραφείο erasmus, οι προθεσμίες για διπλωματική είναι διαφορετικές απ' ότι για τα μαθήματα - κοντά στα τέλη Αυγούστου αν θυμάμαι καλά - αλλά σε κάθε περίπτωση η διαδικασία είναι χρονοβόρα οπότε όσο γρηγορότερα τόσο το καλύτερο..
iwannito

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό papi » Τρί, 20 Μάιος 2014 7:16 pm

ξέρεις μήπως περίπου τι γίνεται? πρέπει μέχρι το τέλος της προθεσμίας να έχουμε επιλέξει και θέμα?
Εκεί που σταματά η λογική ξεκινάει η ελληνική πραγματικότητα...
papi

Έτος εισαγωγής: 2010

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες