anagnostch έγραψε:Δεν διαγράφηκαν "κάποιες" δημοσιεύσεις, διαγράφηκε η δική μου, που δεν έθιγε ΚΑΝΕΝΑΝ προσωπικά ούτε εξέφραζε "μονομερή- αντιδημορατική" άποψη, αλλά απλά την ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ. Αντιθέτως, αναπαράχθηκε χωρίς να υπάρχει το πρωτότυπο κείμενο.... και αγνοώ το λόγο του "λάθους". Χαίρομαι για την αποκατάσταση.
Για μένα, η κουβέντα τελειώνει εδώ.
Ζητώ συγγνώμη για τη διαγραφή του κειμένου του anagnostch, έγινε γρήγορα πάνω στην επεξεργασία ονομάτων και επειδή δεν είχα χρόνο εκείνη τη στιγμή δυστυχώς δεν το πρόσεξα ώστε να το αναιρέσω.
Φυσικά και η οποιαδήποτε, επιτυχημένη ή αποτυχημένη απόπειρα επεξεργασίας κάποιων τμημάτων μηνυμάτων χρηστών δεν είναι λογοκρισία κατά βούληση, αλλά προσπάθεια να παραμείνει η συζήτηση σε πολιτισμένα επίπεδα καθώς και προσπάθεια να τηρηθεί το σύνολο των κανόνων του site. H ingenieurin26 ευτυχώς επανέφερε το post του anagnostch. Ήταν δικό μου λάθος.
tsol21 έγραψε:Άμα είναι να κοβετε ότι δεν σας αρέσει και να αλλάζετε αυτά που λέμε,κόψτε με συνολικά.Μην κάνουμε μισά πράγματα...Τα ΔΑΠιτάκια όμως που λένε φανφάρες και ψεμμάτάκια τα αφήνετε κανονικά να διαμορφώνουν συνηδείσεις...Γαμώ τα δημοκρατικά site είστε!Κάντε το ενιαίο με τη ΔΑΠ!Αργείτε!
Έχουμε αποδείξει πιστεύω συνολικά ως όμαδα, ότι δεν κάνουμε "ότι μας αρέσει" εδώ μέσα. Το forum φτιάχτηκε σύμφωνα με κάποιες αξίες και κάποιους κανόνες, και η ομάδα διαχείρισης φροντίζει απλά να τηρούνται. Προφανώς και δεν είναι κανόνας μας η κατά βούληση λογοκρισία, και θεωρώ ότι το έχουμε αποδείξει στον ένα χρόνο λειτουργίας μας. Τα topic μας σπάνια κλειδώνονται, οι χρήστες διαμορφώνουν μαζί μας αρκετά από τα θέματα που αφορούν στο site και στην κοινότητα, και προσπαθούμε να κάνουμε αλλαγή posts-επεξεργασία μόνο σε έκτακτες καταστάσεις. Αν είναι να μας κρίνεις για τη διαχειριστική μας ικανότητα να μας κρίνεις συνολικά, και όχι βάσει μιας λανθασμένης παρέμβασης.
Τα "ΔΑΠιτάκια" τα "αφήνουμε" (είμαστε αφεντικά εδώ μέσα δηλαδή;; τι άλλο θα ακούσουμε

Εν πάσει περιπτώσει, αναλαμβάνω την ευθύνη για το λάθος στην επεξεργασία, ξαναζητώντας συγγνώμη για τη βεβιασμένη μου κίνηση.