Εγγραφή στο εξάμηνο

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Εγγραφή στο εξάμηνο

Δημοσίευσηαπό fds22 » Δευτ, 28 Απρ 2014 4:48 pm

Προσπαθώ 2 μερες ασταμάτητα και δεν μπαίνει με τίποτα όση ώρα και να το αφήσω. Δηλαδή αν δεν καταφέρω να κάνω την εγγραφή τι θα γίνει μετά; Θα μου πουν ότι είμαι εκτός της προθεσμίας;
fds22

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό christi87 » Δευτ, 28 Απρ 2014 4:51 pm

εγω παντως προσπαθουσα μερα και δεν φορτωνε με τπτ οποτε ειπα να προσπαθησω στις 4 το βραδυ και την εκανα σε 2 λεπτα :)
christi87

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό dionikkwna » Δευτ, 28 Απρ 2014 4:55 pm

Αστο ανοιχτο και πήγαινε για καφε..Εγώ το αφησα να φορτώνει ενώ έβλεπα ταινία, και έτσι δεν ξέρω πόση ώρα ήθελε τελικά , αλλά σε προιδεάζω οτι και στα επόμενα βήματα αργεί πολύ , πάνω κάτω ένα τέταρτο σε κάθε βήμα μου έκανε... αν είναι δυνατόν τέτοιο Πολυτεχνείο σαν το ΕΜΠ να έχει ένα τοσο βλαμμένο σύστημα εγγραφών.Ντροπή.
dionikkwna

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό Drones » Δευτ, 28 Απρ 2014 4:59 pm

Παιδια και εγω μια από τα ίδια! Μίλησα με γραμματεια σημερα και μου ειπαν να προσπαθησω ξανα και αν δεν τα καταφερω να παω αυριο απο εκει.
Αλλα και παλι δεν ξερω αν θα γινει τιποτα!
Drones

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό fds22 » Δευτ, 28 Απρ 2014 6:09 pm

Δεν ξέρω τι να πω πραγματικά όσο και να περιμένω μετα από καποια ώρα με πεταει και μου γράφει αποτυχία πλατφόρμας οπότε πρέπει να κάνω όλα τα βήματα από την αρχή οπότε είναι άδικος κόπος η αναμονή. Υπάρχει καποιος με παρομοιο πρόβλημα που οσο και να περιμενε δεν καταφερε να γραφτεί;
fds22

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό Σκληρος και ορθιος » Δευτ, 28 Απρ 2014 8:17 pm

fds22 έγραψε:Δεν ξέρω τι να πω πραγματικά όσο και να περιμένω μετα από καποια ώρα με πεταει και μου γράφει αποτυχία πλατφόρμας οπότε πρέπει να κάνω όλα τα βήματα από την αρχή οπότε είναι άδικος κόπος η αναμονή. Υπάρχει καποιος με παρομοιο πρόβλημα που οσο και να περιμενε δεν καταφερε να γραφτεί;

Εγω δυο ωρες αναμονη και δεν καταφερα τιποτα προσπαθησα και προχθες τιποτα παλι, αν εβαζαν για server μια αριθμομηχανη πιο γρηγορη θα ηταν
Σκληρος και ορθιος

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό cyclophrenia » Τρί, 29 Απρ 2014 11:33 am

Προσπαθουσα χτες να εγγραφω και με πεταγε, τελικα το αφησα να φορτωνει στο τελος αφου την υπεβαλα αλλα ειδα σημερα πως καταχωρηθηκε ως ημιτελης. Στην γραμματεια δεν το σηκωνουν σημερα...ποσο να ταραχτω??
Ξέρω πως ποτέ δε σημαδεύουνε στα πόδια. Στο μυαλό είναι ο στόχος.
Το νου σου ε;
cyclophrenia

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό Tetris » Τρί, 29 Απρ 2014 11:43 am

Χωρίς να είμαι και απόλυτα σίγουρη, ταράξου λίγο. Πέρυσι που είχα κάνει ημιτελή δήλωση και το κατάλαβα τύπου μια βδομάδα πριν την εξεταστική, στη γραμματεία μου έλεγαν ότι άμα ήταν λίγο νωρίτερα θα ήταν πολύ εύκολο να με γράψουν παρόλο που η προθεσμία είχε τελειώσει κανένα δίμηνο. Και αργά που ήταν βέβαια, πάλι γράφτηκα τελικά απλά χρειάστηκε ολόκληρη διαδικασία. Εσύ πιο νωρίς δεν γίνεται οπότε μην ανησυχείς.
Τα παραμύθια δεν είναι αλήθεια, αλλά τουλάχιστον δεν είναι ψέματα.
Tetris

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό Audrey Tautou » Τρί, 29 Απρ 2014 2:48 pm

cyclophrenia έγραψε:Προσπαθουσα χτες να εγγραφω και με πεταγε, τελικα το αφησα να φορτωνει στο τελος αφου την υπεβαλα αλλα ειδα σημερα πως καταχωρηθηκε ως ημιτελης. Στην γραμματεια δεν το σηκωνουν σημερα...ποσο να ταραχτω??

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να πας από εκεί να συμπληρώσεις τη δήλωση,έτσι είπαν σε μια φίλη που είχε και εκείνη πρόβλημα..
Το ψέμα δε ζει τόσο ώστε να γεράσει.Σοφοκλής
Audrey Tautou

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό Κροκόδειλος » Τρί, 29 Απρ 2014 3:55 pm

Παιδιά εγώ είμαι 99% σίγουρος ότι έκανα εγγραφή στο εξ. αλλά δεν μου ήρθε email απάντησης, είναι φυσιολογικό? Τώρα προσπαθώ να μπω στα στοιχεία και δε μπορώ.
Άβαταρ μέλους
Κροκόδειλος

Έτος εισαγωγής: 2009

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης