Τότε τα μεγάλα ποσοστά αποτυχίας δε δικαιολογούνται.
ή τα ποσοστά ήταν πάντα τέτοια και φέτος το πήραμε χαμπάρι.....

Συντονιστής: University Editors
pap έγραψε:Spoiler: show
Αγαπητέ πρωτοετή,
Έχω εργαστεί για πολλά χρόνια και αν θες ανοίγουμε άλλο τόπικ όσον αφορά την αγορά εργασίας. Αν θες θα σου αφιερώσω και δυο τρεις παραγράφους για την στρατιωτική θητεία. Μπορώ να σου πω και ποιες δεξιότητες δεν θα πάρεις από ένα πανεπιστήμιο και που είναι απαραίτητες για τις περισσότερες δουλειές. Αν δεν σε πείσω μπορώ να σου γνωρίσω κόσμο που δουλεύει με ή χωρίς πτυχίο και να σου μιλήσουν αυτοί για ανώμαλες προσγειώσεις.
Επίσης μπορώ να σε παραπέμψω σε μαθήματα με σωστές σημειώσεις (σιδηρές, υδραυλικά) όπου εκεί μπορεί να σου δικαιολογήσει κανείς τις αυξημένες απαιτήσεις αφού θα βρεις όλη την ύλη όπως την χρειάζεσαι για να την καταλάβεις. Ακόμα και αν δεν έχε0ις την δυνατότητα να παρακολουθήσεις - μπορεί να δουλεύεις γτ αυτοσυντηρείσαι, μπορεί να χρωστάς μάθημα που παραδίδεται την ίδια ώρα, μπορεί να είσαι στο νοσοκομείο γτ είχες ατύχημα- θα μπορέσεις να γράψεις το 5 εφόσον ασχοληθείς σωστά. Και να σου δείξω μαθήματα που είναι σχεδιασμένα για να τα παρακολουθείς μέσω παράδοσης ασκήσεων και προόδων. Ας αλλάξουν την δομή του μαθήματος να τελειώνουμε...
Μιλάς για ανωριμότητα ενώ δικαιώνεις έναν άνθρωπο που στέλνει 8 στους 10 ένα εξάμηνο πίσω σε ένα μάθημα που έχει τίτλο "γεωμετρία". Δείξε μου έναν πολυτεχνίτη που να μην αγαπάει την γεωμετρία... Μπράβο σου που κατάφερες να είσαι στους δύο που περάσαν, σου αξίζει το μπράβο, αλλά μην νομίζεις ότι η επιτυχία σου εντείνεται με την αποτυχία των άλλων. Μην μειώνεις τον συνάδελφο για να ικανοποιείς το μίζερο εγώ σου. Εσύ είσαι ο ελιτιστής αν κρίνεις τόσο αυστηρά τον διπλανό σου. Οι συνθήκες αυτής της εξεταστικής ήταν τουλάχιστον τραγικές. Με τέτοιους βαθμούς το μόνο που πετυχαίνουν είναι να στέλνουν τον κόσμο στην κατάθλιψη και σε ότι άλλο συνεπάγεται αυτό.
Σπάσε λοιπόν την φούσκα σου και δες πέρα απ'την μύτη σου. Υπάρχει πολύ ασχήμια γύρω μας μην συμμετέχεις και συ σ'αυτήν...
OxYdO έγραψε:@themaster
Έτερον εκάτερον
Η προσδοκία/απαίτησή μου να περάσω ένα μάθημα, εφόσον έχω ασχοληθεί με αυτό, δεν είναι γραμμική συνάρτηση του πόσο έχω παρακολουθήσει.
tsik έγραψε:Να κανουμε τη σχολη εξεταστικό κέντρο τοτε μόνο..
neaoktana έγραψε:Είναι απλό: "Τρόποι υπάρχουν πολλοί"!...ΑΛΛΑ: Ενασχόληση - Μάθηση - Επιτυχία, ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ...
TheMaster έγραψε:
Επιπλεον δεν θεωρω οτι καποιος με 5 πρεπει να εχει παρει μονο τις βασικες γνωσεις ... Ενα πτυχιο που αναγραφει 5 και ενα αλλο που γραφει 10 εχει ακριβως την ιδια δυναμη(τουλαχιστον νομιζω ... αν οχι ας με διορθωσει καποιος) , οταν ερχεται στο δικαιωμα υπογραφης ...
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες