Προς κύριο Κατσαρέλη

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Re: Προς κύριο Κατσαρέλη

Δημοσίευσηαπό DimaCivil » Πέμ, 20 Μαρ 2014 4:23 pm

Σόρρυ κιόλας αλλά όταν κάποιος από μας γράφει αισχρότητες τις σβήνεται και καλά κάνετε. Παρακαλώ να σβηστεί και αυτό το αισχρό ποστ του"κύριου" κατσαρέλη.
DimaCivil

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Πέμ, 20 Μαρ 2014 4:28 pm

DimaCivil έγραψε:Σόρρυ κιόλας αλλά όταν κάποιος από μας γράφει αισχρότητες τις σβήνεται και καλά κάνετε. Παρακαλώ να σβηστεί και αυτό το αισχρό ποστ του"κύριου" κατσαρέλη.

Σε παρακαλώ να τεκμηριώσεις την άποψή σου (και τα εισαγωγικά στο "κύριος") και θα το σβύσω μόνος μου.
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 1969

Δημοσίευσηαπό DimaCivil » Πέμ, 20 Μαρ 2014 4:37 pm

το να γράφει κάποιος σε δημόσιο χώρο ότι μια κοπέλα πήγε σε μια εκπομπή (της οποίας την αισθητική και εγώ απεχθάνομαι) για να την χουφτώσει ο στα πάνω από διπλά της χρόνια παρουσιαστής είναι αισχρό ναι ή όχι;
Το να συγκρίνει κάποιος ότι μια κοπέλα πήγε στο γραφείο του καθηγητή της για να δει γιατί κόπηκε με 4, με ένα τελείως ακραίο γεγονός με κηδειόχαρτα κλπ είναι αισχρό ναι ή όχι;
Τα εισαγωγικά παραδέχομαι ότι δεν χρειαζόντουσαν.
DimaCivil

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Πέμ, 20 Μαρ 2014 4:39 pm

Ξαναδές το βίντεο, το οποίο προέρχεται από εκπομπή, σε "δημόσιο χώρο", μαζικής εμβέλειας.
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό DimaCivil » Πέμ, 20 Μαρ 2014 4:53 pm

στο οποίο δημόσιο χώρο μαζικής εμβέλειας λέει για σας τι το προσβλητικό ακριβώς; Φαντάζομαι ότι πίσω απο τις γραμμές κρύβεται κάτι πολύ κακό για να σηκώνει τέτοια αντίδραση. Αλλά πέραν τούτου ξαναρωτάω :
το να γράφει κάποιος σε δημόσιο χώρο ότι μια κοπέλα πήγε σε μια εκπομπή (της οποίας την αισθητική και εγώ απεχθάνομαι) για να την χουφτώσει ο στα πάνω από διπλά της χρόνια παρουσιαστής είναι αισχρό ναι ή όχι;
Το να συγκρίνει κάποιος ότι μια κοπέλα πήγε στο γραφείο του καθηγητή της για να δει γιατί κόπηκε με 4, με ένα τελείως ακραίο γεγονός με κηδειόχαρτα κλπ είναι αισχρό ναι ή όχι;
DimaCivil

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Πέμ, 20 Μαρ 2014 4:57 pm

Το ζήτημα είναι "γιατί μια κοπέλα ήρθε να δει το γραπτό της με 4", ή γιατί το έκανε σήριαλ στα κανάλια, παραβιάζοντας 36 άρθρα του Αστικού Κώδικα; Ας είναι καλά που σταμάτησα τη κόρη μου (και άλλους φίλους/ες) που με προέτρεπαν να της κάνω, ή κάνουν εκείνοι/ες μήνυση.
Τελευταία επεξεργασία από neaoktana και Πέμ, 20 Μαρ 2014 5:00 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό OxYdO » Πέμ, 20 Μαρ 2014 4:59 pm

Θα μας φάει ο καθωσπρεπισμός σε αυτό το φόρουμ
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
OxYdO Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Πέμ, 20 Μαρ 2014 5:05 pm

OxYdO έγραψε:Θα μας φάει ο καθωσπρεπισμός σε αυτό το φόρουμ

ΑΝ δεν προλάβουν να μας φάνε οι μνημονιακές πολιτικές :lol:
+4 για το προήγουμενο post σου, τεκμηριώνεται ότι ακόμη και ο Εγκέλαδος έχει (ακόμη) χιούμορ :thumbup:
neaoktana
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό DimaCivil » Πέμ, 20 Μαρ 2014 5:07 pm

ε νομίζω ότι αφού στο τσακ γλύτωσε την μήνυση ας μην το συζητήσουμε άλλο και μας έρθει και εμάς καμιά ουρανοκατέβατη και δεν έχω και λεφτά για δικηγόρους.
DimaCivil

Δημοσίευσηαπό neaoktana » Πέμ, 20 Μαρ 2014 5:10 pm

DimaCivil έγραψε:ε νομίζω ότι αφού στο τσακ γλύτωσε την μήνυση ας μην το συζητήσουμε άλλο και μας έρθει και εμάς καμιά ουρανοκατέβατη και δεν έχω και λεφτά για δικηγόρους.

Ειλικρινώς σε λυπάμαι και όχι γιατι δεν έχεις λεφτά για δικηγόρους...
neaoktana
Επίτιμο μέλος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες