Προσχέδιο Προγράμματος Χειμερινής Εξεταστικής 2013-14

Συντονιστής: University Editors

Re: Προσχέδιο Προγράμματος Χειμερινής Εξεταστικής 2013-14

Δημοσίευσηαπό Black » Τετ, 19 Φεβ 2014 6:15 pm

Επίσης θεωρώ, ότι τελευταία εβδομάδα για τους συγκοινωνιολόγους, όπου πέφτουν 3 μαθήματα σε 2 μέρες, είναι προφανές ότι κάτι πρέπει να γίνει. Απ' ό, τι φαίνεται η πιο βιώσιμη λύση είναι η ΛΜΜΜ να μετατεθεί 3 μέρες μετά, από Τρίτη δηλαδή σε Παρασκευή.
nulla dies sine linea
Black

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό pinkrose » Τετ, 19 Φεβ 2014 6:33 pm

Παιδια ελεος πλεον..τουλαχιστον οι προτασεις ας εχουν μια στοιχειωδη λογικη,οχι οτι μας ερθει να το γραφουμε γιατι δε θα βγει τιποτα ετσι.Λειτουργια δικτυων εχουν και γεωτεχνικοι και εκεινη την παρασκευη ειναι και η εδαφοδυναμικη,οποτε δεν ειναι και πολυ εφικτο.Επιπλεον εδω δινουμε 3 και 4 μαθηματα ιδια μερα και δε βγαζουμε ακρη,και κοιταει ο καθενας να χει και κενο μεταξυ των μαθηματων.Ας βολεψουμε πρωτα να δινουμε ενα μαθημα την καθε μερα και μετα τις αλλες πολυτελειες.
pinkrose

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό Black » Τετ, 19 Φεβ 2014 7:30 pm

pinkrose έγραψε:Παιδια ελεος πλεον..τουλαχιστον οι προτασεις ας εχουν μια στοιχειωδη λογικη,οχι οτι μας ερθει να το γραφουμε γιατι δε θα βγει τιποτα ετσι.Λειτουργια δικτυων εχουν και γεωτεχνικοι και εκεινη την παρασκευη ειναι και η εδαφοδυναμικη,οποτε δεν ειναι και πολυ εφικτο.Επιπλεον εδω δινουμε 3 και 4 μαθηματα ιδια μερα και δε βγαζουμε ακρη,και κοιταει ο καθενας να χει και κενο μεταξυ των μαθηματων.Ας βολεψουμε πρωτα να δινουμε ενα μαθημα την καθε μερα και μετα τις αλλες πολυτελειες.

Κάτσε κοριτσάρα μου δεν κατάλαβα να μην το έπαιρνες ως επιλογή να πούμε... Τόσα ωραία μαθήματα έχετε... Δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να είναι κριτήριο τα μαθ. επιλογής του καθενός. Για τους συγκ. είναι κορμός και το πρόβλημα που δημιουργείται βγάζει μάτι. Και άντε πες να πάει Πέμπτη ξέρω 'γω. Μια πρόταση έκανα-δεν τα κανόνισα με τη γραμματεία.
nulla dies sine linea
Black

Δημοσίευσηαπό k.a. » Τετ, 19 Φεβ 2014 8:19 pm

Black έγραψε:Επίσης θεωρώ, ότι τελευταία εβδομάδα για τους συγκοινωνιολόγους, όπου πέφτουν 3 μαθήματα σε 2 μέρες, είναι προφανές ότι κάτι πρέπει να γίνει. Απ' ό, τι φαίνεται η πιο βιώσιμη λύση είναι η ΛΜΜΜ να μετατεθεί 3 μέρες μετά, από Τρίτη δηλαδή σε Παρασκευή.

+1
Επίσης δεν βλέπω καμια Εδαφοδυναμική την Παρασκευή που αναφέρεις Black, οπότε δεν νομίζω να υπάρχει θέμα με τους Γεωτεχνικούς (ενώ την Τρίτη που το έχουν βάλει, έχει μπει και η Βραχομηχανική που είναι επιλεγμένο μάθημα κατά κύριο λόγο από Γεωτεχνικούς)...καλή σκέψη!
"Αν δεν κοιτας εκει που θες να πας, θα πας εκει που κοιτας" Δ.Α.Κ.
k.a.

Δημοσίευσηαπό stasgsako » Τετ, 19 Φεβ 2014 8:31 pm

Για συγκοινωνιολόγους αλλαγή σχεδιασμός αεροδρομίων από Τετάρτη 26/3 σε Δευτέρα 24/3 και αναγκαία αλλαγή ΛΜΜΜ. Ίσως να μην είναι Παρασκευή, μιας και οι μισοί από αυτούς που παρακολουθούν το μάθημα είναι γεωτεχνικοί, αλλά έστω και μία μέρα πρέπει σίγουρα να αλλάξει ;)
stasgsako

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό Becoming_I » Τετ, 19 Φεβ 2014 9:04 pm

Συμφωνώ με stasgsako,ειδικά τα αεροδρόμια στις 24/3 δεν νομίζω ότι προβληματίζουν κανένα και είναι σχετικά ανώδυνη αλλαγή και δίνεται και περιθώριο 2 επιπλέον ημερών για τις 27/3 που σχεδόν όλοι έχουν ή εδαφομηχανική ή Μπετό για επανάληψη ή περαιτέρω διάβασμα. Πιστεύω ότι οι αλλαγές μαθημάτων κατευθύνσεων μπορούν να γίνουν πιο εύκολα γιατί στου κορμού μπλέκονται πολύ τα πράγματα (όχι ότι δεν πρέπει να γίνουν και εκεί αλλαγές μην παρεξηγηθώ)
Άβαταρ μέλους
Becoming_I Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό Black » Τετ, 19 Φεβ 2014 9:08 pm

stasgsako έγραψε:Για συγκοινωνιολόγους αλλαγή σχεδιασμός αεροδρομίων από Τετάρτη 26/3 σε Δευτέρα 24/3)

Συνάδελφε, όταν προτείνουμε κάποια αλλαγή νομίζω είναι καλύτερο να την τεκμηριώνουμε ώστε να υπάρχει περιθώριο για συζήτηση, αλλιώς περνάει στο ντούκου. Αυτό να φανταστώ το προτείνεις επειδή δίνεις την ίδια μέρα "ειδικά θέματα διαχείρισης", ένα μάθημα που έχουν ελάχιστοι. Τώρα ειλικρινά, θεωρείς δίκαιο να κόψεις από την πλειοψηφία περίπου 3 ημέρες διαβάσματος Αεροδρόμια για αυτό; Απλά λέω...
nulla dies sine linea
Black

Δημοσίευσηαπό dexter » Τετ, 19 Φεβ 2014 9:32 pm

Παιδιά εμένα το πρόβλημα μου είναι αλλού. Έχω κλείσει αεροπορικά εισιτήρια για τις 14/4 στις 15:05 με ανταπόκριση (2 εισητήρια δηλαδή) και το Μπετό 2 είναι στις 18:00. Δεν επηρεάζει κάποιο άλλο μάθημα η αλλαγή της ώρας του. Αν συμφωνείτε και 'σείς, να άλλαζε για νωρίς το πρωί επειδή τα δύο εισητήρια δύσκολα μπορώ να τα αλλάξω. Δεν ξέρω ποιός τα βλέπει αυτά και που μπορώ να αποταθώ για την αλλαγή αυτή, αλλά νομίζω είναι η πιο εύκολη και πιο εφικτή από όλες αυτές που προτάθηκαν μέχρι τώρα.
dexter

Δημοσίευσηαπό Becoming_I » Τετ, 19 Φεβ 2014 9:37 pm

@dexter συμφωνώ με αλλαγή στο Μπετό 2
Άβαταρ μέλους
Becoming_I Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό stasgsako » Τετ, 19 Φεβ 2014 9:48 pm

Αρχικά άλλο τεκμηρίωση και άλλο "φαντασία". Θα το τεκμηριώσω όμως, αν και κάθε άποψη έστω και σαν ιδέα, κατά εμένα, είναι καλοδεχούμενη. Οι λόγοι είναι τρεις και όχι ένας. Αρχικά υπάρχουν δύο συνάδελφοι οι οποίοι έχουν επιλέξει το μάθημα και εφόσον το μάθημα είναι επιλογής, είναι αν μη τι άλλο άδικο να δίνονται δύο μαθήματα του ίδου εξαμήνου την ίδια μέρα.Ακόμη και για ένα άτομο. Πρώτα τι είναι σωστό και δίκαιο και μετά το τι βολεύει. Επιπλέον η αλλαγή του μαθήματος βολεύει και αρκετούς οι οποίοι έχουν ως επιλογή ασφάλεια και συντήρηση και εξετάζονται Παρασκευή και έχουν επιπλέον χρόνο για διάβασμα. Επίσης μπετό 1 και αεροδρόμια είναι και τα δύο δύσκολα και αρκετοί χρωστάνε μπετό 1 που εξετάζεται Πέμπτη,την επόμενη με το υπάρχον πρόγραμμα. Τέλος η αλλαγή αυτή συζητήθηκε στην τάξη σήμερα και αν θυμάμαι καλά, δεν ενόχλησε, λογικό κατά την άποψη μου, μιας και μία βδομάδα φτάνει.

Η σειρά δεν είναι τυχαία. Εκτός από το τελευταίο που αναφέρομαι και στο μάθημα το οποίο ενδέχεται να αλλάξει και παραθέτω και μία προσωπική άποψη.
stasgsako

Έτος εισαγωγής: 2008

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ειδήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Bing [Bot] και 1 επισκέπτης