Συγκέντρωση για την πτυχιακή εξεταστική την Τρίτη 04/2 στις 12:00

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Συγκέντρωση για την πτυχιακή εξεταστική την Τρίτη 04/2 στις 12:00

Δημοσίευσηαπό jsjskt » Κυρ, 09 Φεβ 2014 4:37 pm

Δεν ήμουν εγώ προσωπικά, αλλά ενημερώθηκα από παιδιά που είχαν πάει.
Συμφωνώ απόλυτα ότι είναι άδικο και κάπως εκδικητικό, για όσους για διάφορους λόγους, έχουν καθυστερήσει με τα μαθήματα. Είναι αστείο να μιλάμε για υποβάθμιση σπουδών λόγω πτυχιακής εξεταστικής!
Αυτό που είναι τραγικό είναι πως για μια φορά που κάτι αφορά πραγματικά τους φοιτητές δεν υπήρξε καμία σοβαρή κινητικότητα από μέρους μας...
jsjskt

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό strangelic » Κυρ, 09 Φεβ 2014 5:57 pm

Είναι λίγο ουτοπικο να ζηταμε μεγαλη προσελευση σε κατι το οποιο αφορα "αιωνιους". Σκεψου οτι καποιοι δουλευουν, καποιοι μπορει να μην μενουν πια μονιμα αθηνα (αν εχουν πολυ λιγα μαθηματα) και αν παρακολουθουν δεν εχουν ολοι τα ιδια μαθηματα. Εγω την πρωτη φορα ειχα παει, αλλα την τριτη δεν μπορουσα.
Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι το γιατι δεν μπορουμε να δωσουμε ολοι, αφου ο καθενας θα χρωσταει διαφορετικα μαθηματα και λογικα θα βγει προγραμμα για ολα τα εαρινα. Αν θελουν να μη γινει οπως και περυσι που καποιοι δηλωσαν μαθηματα για την επι πτυχιω και δεν κατεβηκαν, ας βαλουν οριο στο ποσα μπορεις να δωσεις, και οχι στο αν θα δωσεις.
Η σιωπή είναι συνενοχή...

şiddet büyüleyicidir,şiddet umuttur, umutsuz ve sessiz bir dünyada ...
(Η Βίαιη αντίσταση είναι η μόνη ελπίδα σε μια χώρα δίχως ελπίδα και φωνή)
strangelic

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό Becoming_I » Κυρ, 09 Φεβ 2014 6:26 pm

Ας μην ξεχνάμε ότι από το 11ο εξάμηνο σπουδών σε βαφτίζουν αιώνιο και μιλάμε για μια σχολή που έχει στατιστικά μέσο όρο αποφοίτησης την 7ετία . Άρα δεν είναι λίγοι οι "ενεργοί" και πολλοί εξ αυτών ασχολούνται με ρυθμούς κανονικής παρακολούθησης. Συμφωνώ ότι πέρυσι υπήρχαν φαινόμενα μηδενικής ή ελάχιστης προσέλευσης σε μαθήματα (πχ φιλοσοφία με 1 άτομο ή γενική οικοδομική με 2) αλλά στα βαριά μαθήματα υπήρχε κόσμος (βλέπε Μπετό 1 το καλοκαίρι ή Στατικές).

Κάτι μου λέει ότι αν δώσουμε οι κάτω από 10 + διπλωματική πάλι θα χρειαστεί να βγούνε θέματα για άκυρα μαθήματα ( είχα γνωστό με τελευταίο μάθημα σχέδιο , και γνωστή με τελευταίο μάθημα οικολογία) .

ΥΓ. Σημειωτέον το κάτω από 10 + διπλωματική δεν λέει πουθενά ότι αφορά μόνο τους παλιούς
Άβαταρ μέλους
Becoming_I Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό hit girl » Κυρ, 09 Φεβ 2014 7:28 pm

Να σημειωθεί ότι ο Κ. Γκόλιας είπε οτι ένας από τους λόγους είναι πως δεν μπορούν οι καθηγητές να έχουν να επιτηρήσουν πολλές αίθουσες και να διορθώσουν πολλά γραπτά. τα συμπεράσματα δικά σας.
hit girl

Έτος εισαγωγής: 2006

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης