PC/Console Gaming

5 μέρες στη δουλειά για 1 νύχτα γκλαμουριά. Ας ξέρουμε τουλάχιστον ποια γκλαμουριά είναι καλύτερη.

Re: PC/Console Gaming

Δημοσίευσηαπό koutsou-bilo » Δευτ, 16 Δεκ 2013 3:15 am

http://www.youtube.com/watch?v=MVbeoSPqRs4

Το 2ο μέρος της συνέχειας του Starcraft και η Blizzard δίνει πόνο.

για όσους αρέσκονται στα cinematics τότε αυτό δε θα σας απογοητεύσει. http://www.youtube.com/watch?v=m3mwNMnkkoY

Επίσης, για το εαρινό εξάμηνο θα προτείνω ανεπιφύλακτα την απάντηση της Blizzard στο dota2.

Heros of the Storm http://www.youtube.com/watch?v=0ecv0bT9DEo
Σήμερον ιδικό μου
Αύριον ιδικό σου
Μηδέποτε μηδενός

Βυζαντινό λαϊκό ρητό 9ος αιώνας

http://luben.tv/wp-content/uploads/2014/10/stin-ugeia-mas.gif?3fb042
Άβαταρ μέλους
koutsou-bilo
 
Δημοσιεύσεις: 392
Εγγραφή: Τετ, 15 Δεκ 2010 6:35 pm
Έτος εισαγωγής: 2009

Re: PC/Console Gaming

Δημοσίευσηαπό TEL9021 » Τρί, 17 Δεκ 2013 8:43 pm

The Stanley Parable

Αυτό δεν είναι από τα συνηθισμένα βιντεοπαιχνίδια.

Όλο το gameplay είναι σε first person mode και περιορίζεται στη βασικότερη διάδραση με αντικείμενα του γύρω χώρου, π.χ. πάτημα κουμπιού, άνοιγμα πόρτας κτλ.

Ωστόσο, έχει ένα από τα καλύτερα story όλων των εποχών: Ο ήρωας του παιχνιδιού είναι ο Stanley, ένας υπάλληλος μιας απρόσωπης εταιρείας, που μόνη του δουλειά είναι να ακολουθεί πιστά τις εντολές που βγαίνουν στην οθόνη του υπολογιστή του. Ώσπου μια μέρα σηκώνεται από το γραφείο του και ανακαλύπτει ότι όλοι οι συνάδελφοί του λείπουν, οπότε αποφασίζει να ανακαλύψει τι συμβαίνει.

Εδώ είναι που ο Stanley συναντά τον αφηγητή του παιχνιδιού, ο οποίος του λέει τι ενέργειες να κάνει πριν τις κάνει ο ίδιος. Αυτό δίνει στον Stanley (δηλαδή στον παίκτη) την ευκαιρία ή να υπακούσει, είτε να αψηφήσει τις εντολές του αφηγητή, οδηγώντας σε mindfuck καταστάσεις που προσφέρουν άφθονο γέλιο.

Επειδή ακόμα δεν έχεις πειστεί, φίλε αναγνώστη, θα σου πω ότι το επίπεδο της κωμωδίας του Stanley Parable είναι κλάσεις ανώτερο άλλων παιχνιδιών. (Η φωνή του τρέιλερ είναι η φωνή του αφηγητή. Απλά άψογος.)

Το μόνο κακό είναι ότι δεν κρατάει πολύ: Για να το τερματίσω στο 100% μου πήρε μόλις 5 ώρες συνολικά. Οπότε το ότι κοστίζει 12 ευρώ στο Steam μπορεί να σου φανεί παράλογο.

Σε αυτό απαντάω: Αξίζει κάθε ευρώ που θα πληρώσεις γιατί παρόμοιο βιντεοπαιχνίδι δε θα ξαναβγεί σύντομα, ίσως και ποτέ ξανά.

Άσε που μπορείς και να το κατεβάσεις όλο τσάμπα.

Αν ακόμα δεν έχεις καταλάβει περί τίνος πρόκειται το παιχνίδι, έχει στο Steam ένα δωρεάν demo του παιχνιδιού που κρατάει περίπου μισή ώρα.
Άβαταρ μέλους
TEL9021 Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr
 
Δημοσιεύσεις: 590
Εγγραφή: Τετ, 10 Οκτ 2012 6:32 pm
Τοποθεσία: Παιανία - Ganja
Έτος εισαγωγής: 2012

Re: PC/Console Gaming

Δημοσίευσηαπό OxYdO » Τρί, 17 Δεκ 2013 9:41 pm

@tel: φαίνεται "ιδιαίτερο"! νομίζω μια δοκιμή τη θέλει :thumbup:

Τα 5 καλύτερα adventure games

[...]Τα games είναι τέχνη, χρειάζεται ο συνδυασμός εικόνας ήχου και σεναρίου για να δημιουργηθεί κάτι με το οποίο θα περάσεις καλά, και θα σου μείνει για πάντα. Τι έμαθα από τα adventures συγκεκριμένα? -Υπομονή ώστε να μην σπάσω την οθόνη επειδή έχασα ένα αντικείμενο ή μια διάδραση για ένα pixel. -Να κάνω κλικ σε όλη την οθόνη από απελπισία. – Ότι αν έχεις φαντασία μπορείς να κάνεις μια τσιχλόφουσκα αερόστατο.

(χωρίς να τα έχω παίξει... απλά η γενιά των 80's έχει σίγουρα πολλά να μας πει :P )
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
OxYdO Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr
 
Δημοσιεύσεις: 1644
Εγγραφή: Παρ, 07 Οκτ 2011 12:18 am
Έτος εισαγωγής: 2011

Re: PC/Console Gaming

Δημοσίευσηαπό Becoming_I » Τρί, 17 Δεκ 2013 10:30 pm

Αν και ο τίτλος είναι λίγο "παραπλανητικός" για τα 5 καλύτερα μπορώ να πω ότι τα 4 από τα 5 που είναι στην λίστα με έχουν παιδέψει αρκετά αλλά τα ευχαριστήθηκα.

Μιας και που μιλάμε για λίστες πετάω ένα τοπ 5 adventures

1.Monkey Island 2
2.Gabriel Knight 1
3.Indiana Jones and the Fate of Atlantis
4.Syberia
5.Broken Sword 1
Άβαταρ μέλους
Becoming_I Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr
 
Δημοσιεύσεις: 571
Εγγραφή: Σάβ, 19 Ιουν 2010 9:40 am
Έτος εισαγωγής: 0

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Ψυχαγωγία/Χόμπυ

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης