Πρακτική Άσκηση (2012-13)

Συντονιστής: University Editors

Re: Πρακτική Άσκηση (2012-13)

Δημοσίευσηαπό bandal » Πέμ, 23 Μάιος 2013 4:59 pm

η επίσιμη ιστοσελίδα της σχολής πάντα στην ώρα της ανεβάζει τις ανακοινώσεις.
μεσιμέρι 23/5 ανακοινώνει κάτι που έχει προθεσμία μέχρι 23/5.
την άλλη φορά μου ρθε mail απ το κέντρο δικτύων ότι γίνεται αιμοδοσία και μου ήρθε την ημέρα που γινότανε η αιμοδοσία οπότε το είδα το βράδυ που γήρησα σπίτι
bandal

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό PAINTER » Πέμ, 23 Μάιος 2013 6:23 pm

ώρες ώρες δεν ξέρω αν το κάνουν λόγω κακόβουλης διάθεσης ή πνευματικής καθυστέρησης. Παλαιότερα, που δεν ήταν θεσμοθετημένη η πρακτική, τύχαινε να ανσρτήσουν την ανακοίνωση για θέσεις, ΑΦΟΥ είχε λήξει η προθεσμία...από μέσα άκουγα για μιλημένες δουλειές. όσο για το κέντρο δικτύων έχουν στείλει ένα σωρό υποτροφίες που λήγουν σε μια βδομάδα ενώ χρειάζεται να μαζέψεις ένα βουνό χαρτιά που δεν μαζεύονται με τίποτα σε μικρό χρονικό διάστημα...κράχτε τους μπας και αλλάξει τπτ.
αυτό το ίδρυμα,εσείς οι ίδιοι το απαξιώνετε κάθε μέρα...με τον να μπαίνετε το πρωί και το να βγαίνετε το βράδυ χωρίς να προσφέρετε τίποτα σ'αυτό,χωρίς να γυρνάτε κάτι σ'αυτό.Εάν κατανοήσετε τη σημασία του να είσαι μέλος του πολυτεχνείου ίσως ανακαλύψετε ότι ο άνθρωπος δεν έχει μόνο έναν ρόλο.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΚΙΟΥΝΙΤΕΣ

http://www.youtube.com/watch?v=W3XZqb50SfI
Άβαταρ μέλους
PAINTER
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2002

Δημοσίευσηαπό bandal » Δευτ, 27 Μάιος 2013 4:18 pm

έχει κάποιος ενημέρωση,αν κατέληξαν για την ημερομηνία η ότι άλλο γιατί έχω ένα πρόβλημα με το mail μου
bandal

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό Σοφία Κ. » Δευτ, 27 Μάιος 2013 4:57 pm

Δεν έχει ανακοινωθεί κάτι ακόμη. Φαντάζομαι πως σύντομα θα υπάρξει ενημέρωση.
Άβαταρ μέλους
Σοφία Κ.

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό eleni7 » Τετ, 29 Μάιος 2013 11:13 am

Καλημέρα σε όλους!

Μια πρώτη ενημέρωση για την εκδρομή στα Γιάννενα έχει ήδη γίνει μέσω mail από μία συμφοιτήτριά μας σε όσους είχαν δηλώσει ενδιαφέρον να συμμετάσχουν.Αν υπάρχει κάποιος ο οποίος είχε δηλώσει αλλά δεν έχει λάβει το σχετικό mail, ας επικοινωνήσει μέσω pm με εμένα ή με την Σοφία Κ.!
Για ό,τι νεότερο θα ενημερωθείτε εντός των ημερών :D
eleni7

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό ntua » Δευτ, 02 Δεκ 2013 6:40 am

Μπορεί κάποιος που έχει κάνει πρακτική άσκηση να κάνει μια εκτίμηση για το αν θα γίνει και φέτος λόγω της καθυστέρησης έναρξης του εξαμήνου; Επίσης, αν γίνει, χρειάζεται η έκδοση χαρτούρας από τη γραμματεία;
ntua

Έτος εισαγωγής: 1950

Δημοσίευσηαπό georgette » Δευτ, 02 Δεκ 2013 3:00 pm

Καλημέρα,λοιπόν δεν θέλω να σε απογοητεύσω,αλλά η γραμματεία είναι που κάνει όλη την δουλεία στην πρακτική άσκηση,οπότε νομίζω οτι μπορείς να κρίνεις μόνος σου.Σκέψου οτι πέρυσι που όλα λειτουργούσαν κανονικά η πρακτική άργησε να ξεκινήσει 1,5 μήνα και έτσι κάποιοι τελείωσαν τον Αύγουστο ενώ κάποιοι δεν έχουν πληρωθεί ακόμη.
* Ο Ο' Μπράιαν σήκωσε το αριστερό του χέρι, με την πλάτη του γυρισμένη στον Γουήνστοουν, με τα τέσσερα δάκτυλα εκτεταμένα και τον αντίχειρα κρυμμένο.
-Πόσα δάκτυλα είναι αυτά, Γουήνστοουν;
-Τέσσερα.
-Κι αν το Κόμμα πει ότι δεν είναι τέσσερα, αλλά πέντε, τότε πόσα είναι;
-Τέσσερα.
Η λέξη τέλειωσε με μια κραυγή πόνου. Τζ. Οργούελ "1984"
georgette

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό ntua » Τρί, 03 Δεκ 2013 11:06 pm

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ 2012-13 & 2013-13

Αγαπητοί Σπουδαστές,

Σε απάντηση ερωτημάτων σας σχετικά με την ΠΑ θα ήθελα να σας ενημερώσω για τα παρακάτω:

1. Το μάθημα της Πρακτικής Άσκησης (ΠΑ) είναι σύνθετο, αφού προϋποθέτει, ανάμεσα σε άλλα, τη λειτουργία της Γραμματείας της Σχολής και ιδιαίτερα του Γραφείου ΠΑ και τη λειτουργία του Ειδικού Λογαριασμού (ΕΛΚΕ/Γραφείου ΕΣΠΑ). Τους τελευταίους μήνες, τόσο η Γραμματεία της Σχολής, όσο και ο ΕΛΚΕ δεν λειτουργούν.

2. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούν να προωθηθούν οποιαδήποτε έγγραφα (συμβάσεις, έντυπα απολογισμού) όσων εκπόνησαν ΠΑ το προηγούμενο εξάμηνο ή επιθυμούν να εκπονήσουν ΠΑ το Ακαδ. έτος 2012-13.

3. Παρά το γεγονός ότι προσωπικά εκτιμώ ότι όλα τα παραπάνω θα λυθούν το αμέσως επόμενο διάστημα, δεν είμαι σε θέση να σας δώσω προς το παρόν οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνιση.

4. Για τους περσινούς φοιτητές που έχουν υλοποιήσει την ΠΑ τους το 2012-13, συνιστώ υπομονή μέχρι να ανοίξει η Γραμματεία και ο ΕΛΚΕ για να προωθηθούν οι εκκρεμότητες τους.

5. Για τους νέους φοιτητές που θέλουν να εκπονήσουν την ΠΑ τους το 2013-14, θεωρώ ότι μπορούν να δηλώσουν το μάθημα κανονικά. Αν υπάρξει πρόβλημα με την υλοποίηση της ΠΑ φέτος, εκτιμώ ότι η Σχολή θα δώσει τη δυνατότητα αλλαγής του μαθήματος στο μέλλον.

Για οτιδήποτε νεώτερο, θα σας ενημερώσω με νέα ανακοίνωση.

Παρακαλώ προωθήστε την ανακοίνωση αυτή και σε άλλους συναδέλφους σας που τυχόν ενδιαφέρονται.

Πάρις Παντουβάκης

Αναπλ. Καθηγητής

--

Ιωάννης-Πάρις Παντουβάκης
Πρακτική Ασκηση (Σχολή Πολιτικών Μηχανικών)
mycourses.ntua.gr
ntua

Δημοσίευσηαπό celtic » Σάβ, 14 Δεκ 2013 1:14 pm

παιδια τωρα που ανοιξε η γραμματεια και σε λιγο καιρο θα αρχισουν και οι εγγραφες στο εξαμηνο, αφου υπαρχουν ατομα που ενδιαφερομαστε να παρουμε την πρακτικη ασκηση ως μαθημα επιλογης ας συννενοηθουμε απο εδω να πιεσουμε λιγο τη κατασταση. Να γινει μια ενημερωση οπως και περυσι αλλα και να παρουμε μια διαβεβαιωση πως μπορουμε να επιλεξουμε το μαθημα κανονικα χωρις να χρειαστει να το αλλαξουμε στη πορεια.
celtic

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό ntua » Σάβ, 14 Δεκ 2013 4:20 pm

celtic έγραψε:παιδια τωρα που ανοιξε η γραμματεια και σε λιγο καιρο θα αρχισουν και οι εγγραφες στο εξαμηνο, αφου υπαρχουν ατομα που ενδιαφερομαστε να παρουμε την πρακτικη ασκηση ως μαθημα επιλογης ας συννενοηθουμε απο εδω να πιεσουμε λιγο τη κατασταση. Να γινει μια ενημερωση οπως και περυσι αλλα και να παρουμε μια διαβεβαιωση πως μπορουμε να επιλεξουμε το μαθημα κανονικα χωρις να χρειαστει να το αλλαξουμε στη πορεια.

Το έχω ψάξει λίγο το θέμα και κατάλαβα ότι η πρακτική άσκηση είναι λίγο σύνθετο θέμα. Εμπλέκονται διάφορα μέρη και συνεπώς για να γίνει ανεμπόδιστα πρέπει να δουλέψουν καλά και γρήγορα(ειδικά φέτος) αυτά τα μέρη. Όπως φαίνεται και απ'το μέιλ του Παντουβάκη είναι δύσκολο να σου εγγυηθεί κάποιος ότι όλα θα πάνε καλά. Αυτό που σίγουρα μπορείς να κάνεις είναι να το δηλώσεις κανονικά και να πάρεις και ένα επιπλέον, οπότε αν δεν γίνει η πρακτική άσκηση παίρνεις το επιπλέον σαν κανονικό.
ntua

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο 5ο Έτος

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες