Συντονιστής: University Editors
eX-mc έγραψε:Δε καταλαβαίνω όμως το συλλογισμό σου και διόρθωσέ με αν κάνω λάθος. Λες δηλαδή, προς αποφυγή της «αναστάτωσης» που θα είχε μια συνέλευση έτους να στείλετε πρώτα μια αντιπροσωπεία στον Τσιαμπάο κι αν πει ναι, ή ξέρω γω το συζητάμε, έχει καλώς και τον καλείτε στην επόμενη συνέλευσή σας. Δηλαδή, αν σ'αυτή την ομάδα των 2-3-5 δε ξέρω πόσων ατόμων πει όχι, έληξε το θέμα; Δε θα κάνετε μια συνέλευση να πείτε τι παίχτηκε; Δε νομίζω πάντως ο Τσιαμπάος να «φοβηθεί» να έρθει κι από την αρχή στη συνέλευση σας, να τα πει σε όλους μια και καλή χωρίς διαμεσολαβητές.
elcv έγραψε:ze έγραψε:Συγνώμη ρε παιδιά, ακόμα και τη καλύτερη των προθέσεων να έχετε αλλά αυτή η πρωτοβουλία από που προκύπτει; Ποιά είναι αυτά τα άτομα που θα μαζέψουν τις υπογραφές, ποιος θα ορίσει την 5μελή ομάδα και με ποια δικαιοδοσία θα πάνε να μιλήσουν με το καθηγητή ως εκπρόσωποι ενός έτους;
Προτιμότερο για μένα θα ήταν ή να δοθεί ραντεβού να πάμε όλοι στο Τσιαμπάο (την ημέρα τη βλέπουμε) είτε η επιτροπή να προκύψει μετά τη συνέλευση έτους.
100+ ατομα στο γραφειο του Τσιαμπαου νομιζω δεν ειναι και η καλυτερη ιδεα.Αν περιμενεις να κανουμε συνελευση για να γινει συνελευεση καηκαμε κ θα μας παρει ο καιρος,οποτε καλυτερα ειναι να μαζευτει εθελοντικα μια ομαδα κ να μαζεψει υπογραφες παρα να ψαχνουμε ποιανου ειναι δικαιοδοσια κ να χασουμε το δασος.Εξαλλου τα παιδια αυτα,οποιοι κι αν ειναι,θα αφιερωσουν χρονο για να οργανωθει αυτη η εκδρομη χωρις καποιο συμφερον απο πισω.Συγχωρεσε με,απλα δεν καταλαβαινω τους ενδοιασμους σου
eX-mc έγραψε:Δε καταλαβαίνω όμως το συλλογισμό σου και διόρθωσέ με αν κάνω λάθος. Λες δηλαδή, προς αποφυγή της «αναστάτωσης» που θα είχε μια συνέλευση έτους να στείλετε πρώτα μια αντιπροσωπεία στον Τσιαμπάο κι αν πει ναι, ή ξέρω γω το συζητάμε, έχει καλώς και τον καλείτε στην επόμενη συνέλευσή σας. Δηλαδή, αν σ'αυτή την ομάδα των 2-3-5 δε ξέρω πόσων ατόμων πει όχι, έληξε το θέμα; Δε θα κάνετε μια συνέλευση να πείτε τι παίχτηκε; Δε νομίζω πάντως ο Τσιαμπάος να «φοβηθεί» να έρθει κι από την αρχή στη συνέλευση σας, να τα πει σε όλους μια και καλή χωρίς διαμεσολαβητές.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης