Artan έγραψε:Καλημέρα
Θυμάται κανένας πόσο έδινε το m?
Δε φαίνεται στη φωτογραφία
Το m στο δεύτερο θέμα το έβγαζες από το γb και τις διαστάσεις των στοιχείων.
Συντονιστής: University Editors
Artan έγραψε:Καλημέρα
Θυμάται κανένας πόσο έδινε το m?
Δε φαίνεται στη φωτογραφία
nicklaou έγραψε:επειδη βλεπω οτι υπαρχει ενδιαφερον θα το θεσω το ζητημα ο ιδιος στις αιθουσες που θα εχω μαθημα αυριο. και θα διαδοθει να δουμε τι γινεται. θεωρω οτι την επομενη βδομαδα θα δουμε αν εξασφαλιζουμε μια συμμετοχη > 30 ατομων ωστε να κανονισουμε. ξερω οτι δεν αφορα μονο τα ατομα που ειναι στο ετος μου αλλα μπορω να παιξω μονο αυτο το ρολο. οποτε παρακαλω στειλτε μου πμ απο εδω οσοι θελετε να κρατησω καποια ονοματα και αν οριστει υπευθυνος γ αυτο ειτε θα ειμαι εγω εχοντας ουσιαστικα συμμετοχες απο εδω που δεν γνωριζω τα ατομα μεγαλυτερου ετους που θελουν να το δωσουν ή θα ειναι καποιος αλλος ή και κανενας. απλα να δουμε οτι υπαρχει συμμετοχη επιβεβαιωμενη. θα προσπαθησω αυριο να βρω τον καθηγητη στατικη 4 να ρωτησω παλι αν ισχυει οτι ειπε κτλ κτλ κτλ ... για συμμετοχη παρακαλω πμ ο καθενας ξεχωριστο και οχι με ψευδωνυμο αλλα με ονομα επωνυμο και ετος γιατι δεν ξερω και ολη την σχολη για να ειμαι σιγουρος για το τι δηλωνει ποιος (μονος μου το αναλαμβανω το μερος εδω για mqn γιατι δεν εχει γινει τιποτα εδω και 3 μερες ) απλα το κανω για να δω συμμετοχη και να πραξουμε αναλογα.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες