Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Re: Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Δημοσίευσηαπό cookis » Τρί, 03 Δεκ 2013 1:02 am

Το αργότερο που έχω δει και ξέρω ότι η πύλη Κατεχάκη είναι ανοιχτή είναι μέχρι τις 20:00. Τώρα, όπως είπε ο Sceptic η λειτουργία του 242 είναι η τελευταία έγνοια τους και δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να πει "κάνω απεργία αλλά χρειάζομαι κανά 2 πράγματα όπως ήταν", για να το θέσω απλά δηλαδή. Φαντάζομαι μέχρι να επαναφερθεί το Πολυτεχνείο στην αρχική του κατάσταση, για να μη βασανίζεστε, μη προτιμάτε τη στάση Κατεχάκη. Σόρρυ παίδες.
''Sic Parvis Magna"-Greatness from Small Beginnings. Francis Drake
cookis

Έτος εισαγωγής: 2011

Re: Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Δημοσίευσηαπό πάστα φλώρα » Τρί, 03 Δεκ 2013 1:23 am

Η πύλη Κοκκινοπούλου είναι κλειστή εδώ και 12 βδομάδες. Στην πύλη Κατεχάκη είναι ανοιχτή μόνο η μία από τις δύο πόρτες και το 242 δεν μπορεί να κάνει μανούβρες για να μπει ή να βγει οπότε απλά δεν κυκλοφορεί (όχι ότι μπορούμε να πούμε ότι κυκλοφορούσε και ποτέ κανονικά). 608 και τού-τού είναι οι μόνες επιλογές σας.
και μία ακόμα κάπως ακραία..πάτε Κατεχάκη,περπατάτε μέχρι την πύλη Κατεχάκη και μετά μέχρι τη σχολή.Κρύο έχει.Σφίγγει και το δέρμα.
Δε τσόις ιζ γιορς. :lolno:
Άβαταρ μέλους
πάστα φλώρα

Δημοσίευσηαπό rossi46 » Τρί, 03 Δεκ 2013 2:13 am

Με τις Γεωδαιτικές Εφαρμογές τι θα γίνει; Άνοιξε η σχολή των Τοπογράφων ή όχι;
I'm tired, boss. Tired of being on the road, lonely as a sparrow in the rain. I'm tired of never having me a buddy to be with to tell me where we's going to, coming from, or why. Mostly, I'm tired of people being ugly to each other. I'm tired of all the pain I feel and hear in the world..every day. There's too much of it. It's like pieces of glass in my head..all the time. Can you understand?
rossi46

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό Becoming_I » Τρί, 03 Δεκ 2013 2:25 am

rossi46 έγραψε:Με τις Γεωδαιτικές Εφαρμογές τι θα γίνει; Άνοιξε η σχολή των Τοπογράφων ή όχι;

Η σχολή των Τοπογράφων έχει κατάληψη μέχρι τις 3/12 και συνέλευση την ίδια μέρα. Μην ανησυχείτε οι ενδιαφερόμενοι, αν γίνει κάτι θα το μάθετε.
Άβαταρ μέλους
Becoming_I Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό MAKIA182 » Τρί, 03 Δεκ 2013 1:04 pm

Δεν ξέρω εάν ταιριάζει σε αυτό το topic...
Δήλωση της διοίκησης της Πρυτανείας
πηγή: ανακοινώσεις Πρυτανείας
“You never change things by fighting the existing reality.
To change something, build a new model that makes the existing model obsolete.”

~Richard Buckminster Fuller
MAKIA182 Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό ntua » Τρί, 03 Δεκ 2013 8:37 pm

MAKIA182 έγραψε:Δεν ξέρω εάν ταιριάζει σε αυτό το topic...

Τι ακριβώς εννοεί η ανακοίνωση; Τι είναι αυτός ο οργανισμός και πώς εξασφαλίζει νομικά τους εργαζομένους;
ntua

Έτος εισαγωγής: 1950

Δημοσίευσηαπό Lion » Τρί, 03 Δεκ 2013 8:47 pm

ntua έγραψε:
MAKIA182 έγραψε:Δεν ξέρω εάν ταιριάζει σε αυτό το topic...

Τι ακριβώς εννοεί η ανακοίνωση; Τι είναι αυτός ο οργανισμός και πώς εξασφαλίζει νομικά τους εργαζομένους;

ορίζει το πληρες οργανόγραμμα του ΕΜΠ (δλδ πόσοι εργαζόμενοι χρειαζονται σε ποιες θέσεις κλπ)
δεν ξέρω ποσο ισχύει.... αλλα η πρόταση του υπουργου μετά την διαπραγμάτευση λέει πως ενας αριθμός εργαζομένων θα επιστρέψει σε κάποια ιδρύματα αν υπάρχουν κενές θέσεις σε αυτόν τον οργανισμο...
Lion

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό elcv » Τρί, 03 Δεκ 2013 9:09 pm

Τι εννοεί όταν λέει ''ομοφώνως με μία ΑΠΟΧΗ?΄ :?
Μέρα τη μέρα ζω - πού ξέρεις αύριο τι ξημερώνει.
Το 'να μου χέρι τσαλακώνει τα λεφτά και τ' άλλο μου τα ισιώνει.
Άβαταρ μέλους
elcv
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό Lion » Τρί, 03 Δεκ 2013 10:24 pm

οτι ενα μέλος της συγκλείτου απείχε....
Lion

Έτος εισαγωγής: 2010

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες