Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Re: Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Δημοσίευσηαπό OxYdO » Πέμ, 28 Νοέμ 2013 2:14 pm

andskia έγραψε:Η περιφρούρηση συνεχίζεται?

Εφόσον συνεχιστεί η απεργία θα συνεχιστεί και η περιφρούρηση της απεργίας. (αυτή τη στιγμή οι εργαζόμενοι έχουν συνέλευση)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
OxYdO Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2011

Re: Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Δημοσίευσηαπό Vaso_Markou » Πέμ, 28 Νοέμ 2013 3:14 pm

Τι ώρα θα ξέρουμε αν θα συνεχιστεί η απεργία;
Μήπως κανείς ξέρει τι θα γίνει με τις Κατατακτήριες εξετάσεις; :tired:
Άβαταρ μέλους
Vaso_Markou

Έτος εισαγωγής: 2014

Δημοσίευσηαπό ADG » Πέμ, 28 Νοέμ 2013 3:59 pm

OxYdO έγραψε:

Εφόσον συνεχιστεί η απεργία θα συνεχιστεί και η περιφρούρηση της απεργίας. (αυτή τη στιγμή οι εργαζόμενοι έχουν συνέλευση)

επειδή δεν το έχω πολυκαταλάβει, όταν λέμε περιφρούρηση τι εννοούμε? δηλ αυτό που γίνεται τις τελευταίες μέρες εγώ το καταλαβαίνω σαν απλή απεργία, δηλ οι διοικητικοί απέχουν από την εργασία τους
ADG

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Πέμ, 28 Νοέμ 2013 4:03 pm

Vaso_Markou έγραψε:Τι ώρα θα ξέρουμε αν θα συνεχιστεί η απεργία;
Μήπως κανείς ξέρει τι θα γίνει με τις Κατατακτήριες εξετάσεις; :tired:

Η απεργία των διοικητικών συνεχίζεται μέχρι τη δευτέρα. Για τις κατατακτήριες δεν έχει κυκλοφορήσει καμιά είδηση.

ADG έγραψε:
OxYdO έγραψε:

επειδή δεν το έχω πολυκαταλάβει, όταν λέμε περιφρούρηση τι εννοούμε? δηλ αυτό που γίνεται τις τελευταίες μέρες εγώ το καταλαβαίνω σαν απλή απεργία, δηλ οι διοικητικοί απέχουν από την εργασία τους

Η περιφρούρηση σημαίνει ότι δεν θα γίνεται καμιά διοικητική λειτουργία, ακόμα κι αν υπάρχουν κάποιοι υπάλληλοι που θέλουν να δουλέψουν. Οι εξετάσεις και τα μαθήματα δεν θα εμποδιστούν. Σε δημοσίευση που είχα παραπέμψει πριν λίγες μέρες γράφει ξεκάθαρα ότι η περίπτωση να εμποδιστούν εξετάσεις ή μαθήματα σε ανοικτές σχολές απορρίφθηκε από τον σύλλογο των εργαζομένων.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό ADG » Πέμ, 28 Νοέμ 2013 4:10 pm

μάλιστα.. ευχαριστώ για τις πληροφορίες.. αν και από ό,τι έχω δει στη σχολή τώρα που θεωρητικά λειτουργεί η απουσία των διοικητικών είναι αισθητή και φαντάζομαι και όσο περνούν οι μέρες τόσο πιο πολύ θα το αντιλαμβανόμαστε
ADG

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό Vaso_Markou » Πέμ, 28 Νοέμ 2013 4:14 pm

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
Vaso_Markou

Έτος εισαγωγής: 2014

Δημοσίευσηαπό jsjskt » Πέμ, 28 Νοέμ 2013 6:00 pm

Ανακοίνωση της απεργιακής επιτροπής...
http://apergiakiepitropiemp.blogspot.gr ... st_28.html
jsjskt

Έτος εισαγωγής: 2004

Re: Νέα για τις απεργίες εργαζομένων στο ΕΜΠ και τη διεξαγωγή εξετάσεων και μαθημάτων

Δημοσίευσηαπό federika » Παρ, 29 Νοέμ 2013 2:48 am

Υπάρχει κάποια ενημέρωση για το πότε και αν θα γίνει κάτι με την παρουσίαση των διπλωματικών εργασιών ?
federika

Re: Νέα για τις απεργίες εργαζομένων στο ΕΜΠ και τη διεξαγωγή εξετάσεων και μαθημάτων

Δημοσίευσηαπό kated » Παρ, 29 Νοέμ 2013 3:07 am

εχω την εντυπωση οτι παρουσιαζονται διπλωματικες κανονικα!! πριν 2 βδομαδες περιπου ενας φιλος μου παρουσιασε!!
kated

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Παρ, 29 Νοέμ 2013 3:08 am

Οι διπλωματικές που έχουν παρουσιαστεί ήταν κατόπιν ειδικής συνεννόησης. Επίσημες ημερομηνίες δεν έχουν βγει. Πάντως αν είναι ανάγκη federika κυνηγησε το να παρουσιάσεις και πιο νωρίς.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης