Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Re: Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Δημοσίευσηαπό ice92 » Κυρ, 24 Νοέμ 2013 3:19 pm

τσσσσσσσ
Άβαταρ μέλους
ice92

Έτος εισαγωγής: 2013

Re: Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Δημοσίευσηαπό AlPacino » Κυρ, 24 Νοέμ 2013 3:23 pm

''Εκλήθη έκτακτη συνεδρίαση της Συγκλήτου του ΕΜΠ αύριο στις 12.00, μετά τις βραδινές συναντήσεις των πρυτάνεων με τους υπουργούς.''

Γνωρίζει κάποιος για την εξέλιξη της συνεδρίασης?
Όταν τσακώνονται δύο άνθωποι φταίει πάντα ο ευφυέστερος.
AlPacino

Δημοσίευσηαπό lybe33 » Κυρ, 24 Νοέμ 2013 3:40 pm

1459305_357188461092466_276948196_n.jpg
Άβαταρ μέλους
lybe33
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό amazing_happens » Κυρ, 24 Νοέμ 2013 3:51 pm

paktomenos έγραψε:
Τον κωλο τους κοιτανε οπως το 87,45% του πληθυσμου της γης. Εξαιρουνται κατι φυλες στον αμαζονιο και στα ματσου πιτσου που δεν εχει προλαβει ακομα να τους αγγιξει ο πολιτισμος! Α εξαιρουνται και αυτοι που αντιμετωπιζουν εμμεσα ενα προβλημα, οταν ο κωλος τους εκεινη την περιοδο ειναι βολεμενος.

Αφήνοντας στην άκρη το γεγονός ότι η ερμηνευτική σου προσέγγιση μπορεί να επηρεάζεται από τις δικιες σου αντιλήψεις και τα δικά σου άμεσα συμφέροντα (δηλαδή εσύ να κοιτάς τον κώλο σου και να το προβάλλεις και στους άλλους, ή να το κάνεις με το άλλοθι ότι "όλα είναι σκατά") , άρα να είναι τέρμα ιδεολογική αυτή η προσέγγιση...αφήνοντας στην άκρη, λοιπόν το παραπάνω (που μάλλον ισχύει), δείχνεις ξεκάθαρα το είδος του "πολιτισμού" που κουβαλάς. Το λες δηλαδή και μόνος σου. Ικανοί για αλληλεγγύη είναι μόνο οι απολίτιστοι του αμαζονίου.

«Δεν υπαρχει κανενα ζωντανο πλασμα που αναπνεει ή ερπει στη γη, που να ειναι πιο αθλιο απο τον ανθρωπο.»
Ομηρος

Το εδωσα με μια υπερβολη για να τονισω το γεγονος, οτι δεν εχουν προλαβει να διαφθαρουν. Το τι ειμαι εγω, και το τι κανω εγω για τον κοσμο και την κοινωνια, αφησε το στην ακρη. Δεν το ξερεις. Προσεξα ιδιαιτερα τις λεξεις που χρησιμοποιησα και πουθενα δεν προσωποποιησα καταστασεις. Παραμονο οταν ανεφερα τον oxydo, ως παραδειγμα, και αν προσεβληθη δεν εχω κανενα προβλημα να ανακαλεσω. Η φυση του ανθρωπου απο την εποχη του homo sapiens ειναι εγωκεντρικη. Το οτι τα μεγαλυτερα εγκληματα στον πλανητη εχουν γινει απο την πιο εξελιγμενη μορφη ζωης του πλανητη ειναι γεγονος, που δεν επιδεχεται αμφισβητηση. Δεν θα επικαλεστω το συναισθημα, λεγοντας σου οι 12 εβδομαδες απραξιας, σε καποιους εχουν στοιχισει πολυ περισσοτερο απο οτι φανταζομαστε. Θα επικαλεστω μια συνιστωσα της αλληλεγγυης, που εκτος απο την ανθρωπια και το σεβασμο, ειναι η δικαιοσυνη. Για μενα φιλε μου, η εννοια αυτη εχει αρχισει να μπαζει. Αφου σου ζητησω να μου εξηγησεις πως εβγαλες το συμπερασμα οτι κοιταω τον κωλο μου; ( επειδη ισως δεν συμπονω με το ιδιο τροπο με τον δικο σου, τους εργαζομενους που απολυονται; ή επειδη το αγωνα που απο την αρχη τον εβλεπα ματαιο, 12 εβδομαδες μετα τον βλεπω αστειο και επικινδυνο να προκαλεσει και αρση του ασυλου απο τους τις αλεπουδες της ελληνικης αστυνομιας...) Θελω επισης να μου εξηγησεις γιατι το "ολα ειναι σκατα" αποτελει αλλοθι; Δεν ειναι μια πραγματικοτητα ή η πραγματικοτητα της ελλαδας του μνημονιου;
amazing_happens

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό Jason_ab » Κυρ, 24 Νοέμ 2013 5:43 pm

lybe33 έγραψε:
1459305_357188461092466_276948196_n.jpg

To πιό επικό σκιτσάκι που έχω δει τα τελευταία χρόνια!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
If forcing empathy is as clever as you can be
we'll gladly watch while you go down in flames.
Jason_ab

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό ΧΡΙΣΤΙΝΑ » Κυρ, 24 Νοέμ 2013 7:16 pm

mamassis έγραψε:
Elendil έγραψε:Θα ήθελα να ρωτήσω, κυρίως προς τον ΑΕ, πως ακριβώς βγαίνουν οι διαθεσιμότητες από τα excel που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα. Για παράδειγμα η κ. Παπαηλιού βρίσκεται γύρω στην 40η θέση. Υπάρχει κάποιος αριθμός, π.χ. οι 30 πρώτοι, που διατηρούν τη θέση τους ή ολοι μπαίνουν στη "δεξαμενή διαθεσιμότητας";

Εκτός από αυτά που λεέι ο ΑΕ να τονίσω ότι από τη λίστα όπου η Παπαηλιού είναι 42η μένουν οι 17 πρώτοι. Ποια θα ήταν η θέση της Παπαηλιού αν γινόταν "έντιμα" η μοριοδότηση?. Θα ήταν περιπού 3η και τώρα φεύγει επείδη οι "συνάδελφοί" της έβαλαν "κατά λάθος" ανακρίβη στοιχεία και οι υπαλληλοι (μπαζα για μένα και ας μου κάνουν μηνυση) του Υπουργείου έκαναν παράβαση καθήκοντος μην λαμβανοντας υπόψη τις προφανείς ενστάσεις. Από τους 17 που μένουν στη κατηγορία της Παπαηλίου οι 10 περίπου ειναι "μαιμου"

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι με πολύ καλοπροαίρετη διάθεση! Αυτοί οι 10 "μαϊμού" υπάλληλοι και όλοι οι αντίστοιχοι 10 που θα σώθηκαν σε διάφορες κατηγορίες, είναι μέρος του συνόλου των 800τόσων διοικητικών υπαλλήλων του ΕΜΠ; Αν όχι, η ερώτησή μου χάνει αυτομάτως κάθε νόημα. Αν ναι, κ.Μαμάσση, ο αγώνας σας υπέρ της κ.Παπαηλίου και του κάθε ενός που δικαίως κατείχε μία θέση στο ίδρυμα δεν θα ήταν πιο αποτελεσματικός και κερδοφόρος αν είχατε εξ' αρχής απομονώσει αυτά τα "παράσιτα"; Όταν το υπουργείο ζήτησε μία λίστα με πιθανά πλεονάζοντα άτομα, γιατί δεν ξεκαθαρίσατε αυτομάτως το τοπίο, απομονώνοντας αυτές τις περιπτώσεις;
ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Κυρ, 24 Νοέμ 2013 7:23 pm

Εγώ κατάλαβα ότι βάλανε επιπλέον προσόντα από αυτά που είχαν στην αυτοαξιολόγηση, γι αυτό πήραν τον χαρακτηρισμό "μαιμού". Γι αυτό που λέει ο amazing ότι ο κλάδος των καθηγητών δεν είναι καθαρός, απόδειξη αποτελεί ο ίδιος ο υπουργός που έχει 1 δημοσίευση σε έγκριτο περιοδικό και ήταν καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Το έψαξα στο web of science.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό ΧΡΙΣΤΙΝΑ » Κυρ, 24 Νοέμ 2013 7:32 pm

Ενδεχομένως να κατάλαβα εγώ άλλα αντί άλλων...Επομένως άκυρο.
ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό Elendil » Κυρ, 24 Νοέμ 2013 7:38 pm

Δύο μέλη του Υπηρεσιακού Συμβουλίου καταγγέλλουν σε απόρρητο έγγραφό τους ότι ο υπουργός Παιδείας παραβίασε τη νομιμότητα. Υποστηρίζουν ότι αντικαταστάθηκαν παράνομα από υπαλλήλους του υπουργείου, επειδή ήθελαν να ελέγξουν τα στοιχεία

http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=400343
και δε δακρύζεις ποτέ σου μάνα μου Ελλάς
που τα παιδιά σου σκλάβους ξεπουλάς
Νίκος Γκάτσος

If you end up with a boring miserable life because you listened to your mom, your dad, your teacher, your priest, or some guy on television telling you how to do your shit, then you deserve it.
Frank Zappa
Άβαταρ μέλους
Elendil
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό pillsbury » Κυρ, 24 Νοέμ 2013 8:44 pm

Απόφαση της σημερινής συνεδρίασης της Συγκλήτου του ΕΜΠ 24/11/2013
(συνέχιση της συνεδρίασης της Παρασκευής 22/11/2013)

Η Σύγκλητος του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου επιβεβαιώνει τις επανειλημμένα διακηρυγμένες θέσεις της:
• Με την εφαρμογή των πράξεων διαθεσιμότητας 399 διοικητικών υπαλλήλων του Ιδρύματος, και μάλιστα με τις αμφισβητούμενη εγκυρότητας δημοσιοποιήσεις ονομαστικών καταλόγων καταργούμενου και μοριοδοτούμενου προσωπικού, το Πολυετεχνείο αδυνατεί να λειτουργήσει, και ότι

• Η ίδια η Σύγκλητος αδυνατεί να ανατάξει τις διοικητικές λειτουργίες του Ιδρύματος υπό αυτές τις συνθήκες
και ζητάει την αναστολή της ΚΥΑ και όλων των συνεπειών της, μέχρι να ολοκληρωθεί αξιόπιστος διάλογος

https://el-gr.facebook.com/ArchNtua
pillsbury

Έτος εισαγωγής: 0

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες