Αριθμοί για τη Σχολή των Αρχιτεκτόνων
https://www.facebook.com/ArchNtua/posts ... 7226378050
Συντονιστής: University Editors
fragiskos25 έγραψε:έχει ακουστεί τίποτα για τα αστικά..?
γράφεται κανονικά...?
AE έγραψε:Επιπλέον, να σας ενημερώσω ότι η Προϊσταμένη της Γραμματείας της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών, η κα. Παπαηλιού, μια εξαιρετική και καθ' όλα άξια συνάδελφος, τέθηκε και επισήμως σε διαθεσιμότητα. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί πλέον να εκδοθεί οποιοδήποτε πιστοποιητικό από τη Γραμματεία, καθώς δεν θα έχει υπογραφή της Προϊσταμένης.
amelie_a έγραψε:Σχετικά με την διαθεσιμότητα της Προϊσταμένης της Γραμματείας (γεγονός που έχω δει εδώ και μέρες και έχω μείνει με την εντύπωση ότι κάτι δεν έχω καταλάβει καλά) ο προβληματισμός που δημιουργείται σε εμένα δεν είναι σχετικά με την έκδοση των πιστοποιητικών, πρόβλημα που πιστεύω ότι μπορεί να λυθεί με το να δοθεί απλά η ιδιότητα του προϊσταμένου/ης σε κάποιο άλλο άτομο. Το ζήτημα που με απασχολεί είναι ποιοι είναι αυτοί που μπορούν να αντικαταστήσουν άτομα που βρίσκονταν σε τέτοιες θέσεις που απαιτούν πολύ μεγάλη εξειδίκευση, εμπειρία και γνώση όλης της σχετικής νομοθεσίας, στοιχεία που πιστεύω ότι δεν μπορεί να δώσει κανένας τίτλος σπουδών.
AE έγραψε:fragiskos25 έγραψε:έχει ακουστεί τίποτα για τα αστικά..?
γράφεται κανονικά...?
Εφόσον η εξεταστική συνεχίζεται ως έχει, το μάθημα θα δοθεί κανονικά.
Όσον αφορά στο συγκεκριμένο μάθημα, οι περικοπές στο εκπαιδευτικό (λόγω συναξιοδότησης και μη αντικατάστασης) και διοικητικό προσωπικό (λόγω διαθεσιμότητας, απολύσεων, κτλ.) θα αντιμετωπιστούν από το εαρινό εξάμηνο με υποβάθμιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας (π.χ. σύμπτυξη τμημάτων, μείωση ασκήσεων, κτλ). Σας το λέω όσο πιο κυνικά μπορώ.
Επιπλέον, να σας ενημερώσω ότι η Προϊσταμένη της Γραμματείας της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών, η κα. Παπαηλιού, μια εξαιρετική και καθ' όλα άξια συνάδελφος, τέθηκε και επισήμως σε διαθεσιμότητα. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί πλέον να εκδοθεί οποιοδήποτε πιστοποιητικό από τη Γραμματεία, καθώς δεν θα έχει υπογραφή της Προϊσταμένης. Το ίδιο ισχύει και για τη Γραμματεία του ΔΠΜΣ Επιστήμη & Τεχνολογία Υδατικών Πόρων, δεδομένου ότι και η κα Γκιόκα τέθηκε σε διαθεσιμότητα.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες