Jiggly έγραψε:
Εγώ το θεωρώ άδικο ωστόσο για όλους εμάς τους λίγους που πήγαμε σήμερα και δώσαμε με τις όποιες δυσκολίες,τις όποιες αμφιβολίες και την όποια προχειρότητα του διαβάσματος.Ακόμη κι αν ειπωθεί πρόταση για δυνατότητα συμμετοχής ξανά όλων όσων ήμασταν σήμερα ,ή bonus στο βαθμό μας, εξακολουθώ να πιστεύω πως αυτό δεν πρέπει να γίνει.Μας βάζει ξεκάθαρα σε μια λογική ''κλειστών στομάτων'' των ''βολεμένων''.Σίγουρα υπάρχει ο αντίλογος αρκετών που για πρακτικούς λόγους δεν ήρθαν να γράψουν (π.χ. παιδιά που είναι στην επαρχία και δεν πρόλαβαν από χθες στις 8 το απόγευμα να είναι σήμερα στις 8 το πρωί στη σχολή) και σίγουρα μπορεί να νιώθουν και να είναι αδικημένοι.Ωστόσο το πλαίσιο που ψηφίστηκε χθες με ξεκάθαρο προβάδισμα έλεγε ακριβώς αυτό.Άμεση εξεταστική.Από σήμερα κιόλας.Όχι από μεθαύριο ή παραμεθαύριο ή δεν ξέρω κι εγώ πότε.Αυτό ψηφίστηκε,αυτό και πρέπει ,κατά την άποψη μου να εφαρμοστεί.Τα όποια προβλήματα,αδυναμίες και τα λοιπά προκύπτουν ας τα αναλαγιζόταν όσοι υπόσχονταν πως μπορούν να διασφάλισουν την ομαλή λειτουργία του ιδρύματος-και δε μιλάω μόνο για παρατάξεις,αλλά και για τη διοίκηση- αλλά και καθένας από εμάς πριν κάνει τις επιλογές του χθες.Σήμερα τα νέα δεδομένα είναι αυτά και με αυτά συνεχίζουμε.
δεν είσαι καλύτερος στα μαθήματα επειδή είσαι καλύτερος από κάποιον άλλο. Καλύτερος γίνεσαι όταν ανταγωνίζεσαι με τον εαυτό σου. Η αυτοικαναοποίηση που παίρνεις αν περάσεις ένα μάθημα πρέπει να είναι ανάλογη της προσπάθειας σου και όχι των υπολοίπων του έτους. Αν ήθελες να γράψεις έγραφες, ο Τσινιάς το έλεγε ανοιχτά ότι θα γίνει επανεξέταση οπότε αν ήθελες έφευγες.
Σήμερα για να δώσετε ανάλυση ΙΙ απειλήθηκαν άνθρωποι με απόλυση....!!!!
Άνθρωποι που δουλεύουν στον κατώτερο τομέα της νόμιμης εργασίας. Αν αυτό περνάει στο ντούκου μας αξίζουν οι εκπρόσωποι που παραδέχονται ότι υποθάλπτουν και φασίστες. Αυτή η εξεταστική έχει καταλήξει να είναι στην ατζέντα της κυβέρνησης, κρίνονται πράγματα από το αν θα επικρατήσει το δίκιο των συλλογικών αποφάσεων ή θα λειτουργούμε με τον Γκόλια για επιτηρητή, είναι λεπτά τα όρια για να οδηγηθούμε σε σκληρές σκηνές(βλ.πρόσφατη αυτοκτονία στο ΑΠΘ)
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..