Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Re: Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Δημοσίευσηαπό Becoming_I » Τρί, 19 Νοέμ 2013 6:41 pm

elina2_092 έγραψε:
pinkrose έγραψε:Ρε παιδια μια βασικη απορια εχω ....αφου ειμαστε τοσο φοβεροι και δινουμε ,ξεκινησαν και τα μαθηματα παρα την απεργια των διοικητικων ,γιατι δυο μηνες τωρα που δεν ειχαμε καταληψη δεν γινοταν αυτο;;;;;;;; Περιμεναμε κατι;;

Να ρωτησουμε τον πρυτανη αυτη την ερωτηση, ελπιζοντας πως δε θα εχει φαρυγγιτιδα και θα μπορεσει να απαντησει...

Παιδιά απαντήθηκε μόλις 3 ποστ πιο πάνω , δεν γίνονταν μαθήματα γιατί απεργούσαν και τα μέλη ΔΕΠ (Διδακτικό Επιστημονικό Προσωπικό) τα οποία είναι υπέυθηνα για την διεξαγωγή των μαθημάτων.
Άβαταρ μέλους
Becoming_I Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Re: Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Δημοσίευσηαπό zavarakatranemia » Τρί, 19 Νοέμ 2013 6:52 pm

Becoming_I έγραψε:
elina2_092 έγραψε:
pinkrose έγραψε:Ρε παιδια μια βασικη απορια εχω ....αφου ειμαστε τοσο φοβεροι και δινουμε ,ξεκινησαν και τα μαθηματα παρα την απεργια των διοικητικων ,γιατι δυο μηνες τωρα που δεν ειχαμε καταληψη δεν γινοταν αυτο;;;;;;;; Περιμεναμε κατι;;

Να ρωτησουμε τον πρυτανη αυτη την ερωτηση, ελπιζοντας πως δε θα εχει φαρυγγιτιδα και θα μπορεσει να απαντησει...

Παιδιά απαντήθηκε μόλις 3 ποστ πιο πάνω , δεν γίνονταν μαθήματα γιατί απεργούσαν και τα μέλη ΔΕΠ (Διδακτικό Επιστημονικό Προσωπικό) τα οποία είναι υπέυθηνα για την διεξαγωγή των μαθημάτων.

Ναί, μόνο που αν θυμάμαι καλά, τις πρώτες μέρες της απεργίας των διοικητικών, οι καθηγητές δεν απεργούσαν. Απόδειξη αυτού οι ανακοινώσεις που έβγαζαν για τη ματαίωση των εξετάσεων. Μετά τις 9/9 άρχισαν απεργία. Προφανώς τώρα έχουν συνεννοηθεί με τους απεργούς για τη διευκόλυνση των διαδικασιών...
zavarakatranemia

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό Elendil » Τρί, 19 Νοέμ 2013 6:55 pm

Νομίζω τον πρώτο καιρό ήταν περιφρουρούμενη. Μου ανέφερε ένας φίλος μου που έδωσε την τελευταία μέρα που διεξήχθησαν εξετάσεις ότι μπήκαν μέσα και τους είπαν δε θα δώσετε αύριο.
και δε δακρύζεις ποτέ σου μάνα μου Ελλάς
που τα παιδιά σου σκλάβους ξεπουλάς
Νίκος Γκάτσος

If you end up with a boring miserable life because you listened to your mom, your dad, your teacher, your priest, or some guy on television telling you how to do your shit, then you deserve it.
Frank Zappa
Άβαταρ μέλους
Elendil
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό airetikos » Τρί, 19 Νοέμ 2013 6:55 pm

Και από Κατεχάκη μπαίνεις από όσο ξέρω... Αν κάποιος ξέρει κάτι άλλο ας ενημερώσει.
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
airetikos

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Τρί, 19 Νοέμ 2013 6:57 pm

Τις πρώτες μέρες ήταν, οι συσχετισμοί όμως μεταβάλλονται με τον καιρό. Η παραπάνω απάντηση μου ήταν αρκετά ελλειπής, σίγουρα υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες που έχουν ειπωθεί κατά καιρούς.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό Jiggly » Τρί, 19 Νοέμ 2013 7:20 pm

Nysta έγραψε:http://www.esos.gr/article/fitites-eidiseis/sto-emp-phgan-kathigites-exetastiki-alla-den-prosilthan-foithtes, τέσσερις δεν ήταν, αλλά αποφασίστηκε να επαναληφθει η εξέταση μετά το πέρας της εξεταστικής, θα βγεί ανακοίνωση

Εγώ το θεωρώ άδικο ωστόσο για όλους εμάς τους λίγους που πήγαμε σήμερα και δώσαμε με τις όποιες δυσκολίες,τις όποιες αμφιβολίες και την όποια προχειρότητα του διαβάσματος.Ακόμη κι αν ειπωθεί πρόταση για δυνατότητα συμμετοχής ξανά όλων όσων ήμασταν σήμερα ,ή bonus στο βαθμό μας, εξακολουθώ να πιστεύω πως αυτό δεν πρέπει να γίνει.Μας βάζει ξεκάθαρα σε μια λογική ''κλειστών στομάτων'' των ''βολεμένων''.Σίγουρα υπάρχει ο αντίλογος αρκετών που για πρακτικούς λόγους δεν ήρθαν να γράψουν (π.χ. παιδιά που είναι στην επαρχία και δεν πρόλαβαν από χθες στις 8 το απόγευμα να είναι σήμερα στις 8 το πρωί στη σχολή) και σίγουρα μπορεί να νιώθουν και να είναι αδικημένοι.Ωστόσο το πλαίσιο που ψηφίστηκε χθες με ξεκάθαρο προβάδισμα έλεγε ακριβώς αυτό.Άμεση εξεταστική.Από σήμερα κιόλας.Όχι από μεθαύριο ή παραμεθαύριο ή δεν ξέρω κι εγώ πότε.Αυτό ψηφίστηκε,αυτό και πρέπει ,κατά την άποψη μου να εφαρμοστεί.Τα όποια προβλήματα,αδυναμίες και τα λοιπά προκύπτουν ας τα αναλαγιζόταν όσοι υπόσχονταν πως μπορούν να διασφάλισουν την ομαλή λειτουργία του ιδρύματος-και δε μιλάω μόνο για παρατάξεις,αλλά και για τη διοίκηση- αλλά και καθένας από εμάς πριν κάνει τις επιλογές του χθες.Σήμερα τα νέα δεδομένα είναι αυτά και με αυτά συνεχίζουμε.
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
Άβαταρ μέλους
Jiggly
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2012

Δημοσίευσηαπό KyriakosThe » Τρί, 19 Νοέμ 2013 8:11 pm

Τα στοιχεία αρχιτεκτονικής δίνονται κανονικά με αρκετό κόσμο
KyriakosThe

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό leo8 » Τετ, 20 Νοέμ 2013 12:00 am

http://www.inewsgr.com/117/chameno-kai- ... xamino.htm

ρε παιδια τι γινεται τελικα..αλλοι λενε το εξαμηνο ο,τι και να γινει εχει χαθει..αλλοι λενε εχουμε χρονο μεχρι αρχες δεκεμβρη..αλλοι λενε αφου ξεκινησαμε εξεταστικη δεν εχουμε προβλημα..
μου φαινεται ο καθενας λεει την πιπ@ του..
Τελευταία επεξεργασία από andskia και Τετ, 20 Νοέμ 2013 12:04 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Υβρις συναδελφε.
Ο καλύτερος τρόπος για να αξιολογείς μια ηγεσία είναι να διερωτάσαι τι σφάλματα είναι ικανοί να κάνουν.
Άβαταρ μέλους
leo8

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό elcv » Τετ, 20 Νοέμ 2013 12:04 am

Γενικά πιστεύω αυτό που δήλωσε χθες ο Πελεγρίνης στον Πρετεντέρη.Δείτε το βίντεο,δε λέει κάτι καινούργιο,απλά επαληθεύει ότι αν ανοίξουμε 2 Δεκεμβρίου δεν χάνεται τίποτα.Αντε βρες ακρη βεβαια :?
http://www.mycampus.gr/my_news/foititik ... ign=Buffer
Μέρα τη μέρα ζω - πού ξέρεις αύριο τι ξημερώνει.
Το 'να μου χέρι τσαλακώνει τα λεφτά και τ' άλλο μου τα ισιώνει.
Άβαταρ μέλους
elcv
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό leo8 » Τετ, 20 Νοέμ 2013 12:06 am

δηλαδη να πιστεψω τον πελεγρινη ή τον νομο της βουλης?
Ο καλύτερος τρόπος για να αξιολογείς μια ηγεσία είναι να διερωτάσαι τι σφάλματα είναι ικανοί να κάνουν.
Άβαταρ μέλους
leo8

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης