18/11: Συνέλευση του Φοιτητικού Συλλόγου Πολ.Μηχ.

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: 18/11: Συνέλευση του Φοιτητικού Συλλόγου Πολ.Μηχ.

Δημοσίευσηαπό av » Τρί, 19 Νοέμ 2013 4:37 am

@Oxydo

Εγώ προσωπικά δεν έχω να παραδεχτώ κάτι. "Ομολόγησα" τον λόγο που δεν ήρθα... Λες όσοι παραδεχτούν ότι διάβαζαν να εξιλεωθούν; Έτσι απλά; Επίσης, όταν λες "μιλάμε για διαφορά 130 ατόμων, σκόπιμα δεν εμφανιστήκατε στην προηγούμενη συνέλευση, προκειμένου να την πάρουν οι αριστεροί, να κάνουν κατάληψη και εσείς να έχετε χρόνο να διαβάσετε" υπονοείς ότι όλοι οι ΔΑΠιτες είναι διαβαστερά φυτά και ψάχνουν με κάθε τρόπο να αυξήσουν τις ώρες διαβάσματος;;
av

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό chrisss » Τρί, 19 Νοέμ 2013 4:39 am

OxYdO έγραψε:Ποιος να απαγορεύσει την είσοδο; Οι φοιτητές της σχολής;
Εμείς σεβόμαστε τις συλλογικές αποφάσεις ακόμη κι αν διαφωνούμε με αυτές. Δε θα εμποδίσουμε κανέναν να πάει στην εξεταστική του αύριο.
Το χρέος για την ομαλή διεξαγωγή της εξεταστικής πέφτει στη ΔΑΠ και αυτούς που την ψήφισαν.

Αν άκουσες την Μωροπούλου κάπως έτσι το έθεσε.. το έριξε πάνω στους φοιτητές, αν και είπε οτι τους εμπιστεύεται και μετά άρχισε να τα μασάει και έλεγε οτι δεν θα υπάρχουν φύλακες κ.λ.π. Τέλος πάντων, αύριο θα δείξει.
Μήπως ξέρουμε την άποψη των εργαζομένων; Απ' όσο έχω δει, δεν έχουν πει κάτι...
chrisss

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό OxYdO » Τρί, 19 Νοέμ 2013 4:42 am

@av
Δε χρειάζεται να είσαι φυτό για να θες να διαβάσεις αξιοπρεπώς για ένα μάθημα.
Τα ενδεχόμενα είναι δύο:
Είτε ισχύει αυτό που είπα πιο πάνω, είτε όντως είναι πρόβατα και περίμεναν το τηλέφωνο της ΔΑΠ για να σκάσουν σε συνέλευση.

Ειλικρινά προσεύχομαι να είναι το πρώτο. Ο ατομισμός και η χρησιμοθηρία είναι κάτι που σπάει. Η βλακεία, από την άλλη, είναι αήττητη.

@chriss
Το έχουμε ξαναπει. Οι εργαζόμενοι περιφρουρούν τη δική τους απεργία. Εκτός απροόπτου θα μπορέσεις να μπεις στο ίδρυμα. Το θέμα είναι: άπαξ και μπεις; Τι κανεις;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
OxYdO Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό nicklaou » Τρί, 19 Νοέμ 2013 4:43 am

ingenieurin26 έγραψε:Επειδή το έχω ξαναζήσει το έργο πρόπερσι. Κατεβάσαμε ανεξάρτητο πλαίσιο και δεν ήρθε κανείς να το ψηφίσει σε μαζικότατη συνέλευση. Δυο συνελεύσεις μετά ψηφίστηκε άλλο ανεξάρτητο πλαίσιο με μεγάλη πλειοψηφία. Δεν είναι θέμα διαβάσματος. Είναι να πέσει το τηλεφωνάκι από τη ΔΑΠ.

Ξερω τι λες και διαφωνω με αυτο που γινεται

Εγω προσωπικα και σχεδον ολο το 5ο ετος παντως κατεβηκαμε μονοι μας νομιζω.. μιλαω συγκεκριμενα για το 5ο ετος γιατι απλα... ξ ε ρ ω το 5ο ετος.. οσοι κατεβηκαν απο αυτο το ετος λοιπον δεν νομιζω να επεσε τηλεφωνο και προσωπικα ξερω και πολλους που ψηφισαν ανοιχτη σχολη και δεν ειναι καν στη ΔΑΠ. γιατι απλα πλεον δεν ασχολουμαστε καν με παραταξεις οι περισσοτεροι. οσο για τους υπολοιπους δεν ξερω πως, και τι αλλα αναγνωριζω το φαινομενο που ειπες.
Τελευταία επεξεργασία από nicklaou και Τρί, 19 Νοέμ 2013 4:50 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
nicklaou Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό chrisss » Τρί, 19 Νοέμ 2013 4:45 am

Όταν εννοείς στο ίδρυμα, εννοείς την κεντρική πύλη; Αν ναι τίποτα προφανώς. Θα μπορέσει να βρεθεί ένας τρόπος να ανοίξουν οι αίθουσες;
chrisss

Δημοσίευσηαπό OxYdO » Τρί, 19 Νοέμ 2013 4:48 am

chrisss έγραψε:Θα μπορέσει να βρεθεί ένας τρόπος να ανοίξουν οι αίθουσες;

Δεν ξέρω. Η ΔΑΠ έχει την ευθύνη να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή της εξεταστικής :think:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους

Δημοσίευσηαπό chrisss » Τρί, 19 Νοέμ 2013 4:51 am

Δηλαδή δεν προβλέπεται η συμβολή των απεργών έστω και με προσωπικό ασφαλείας; Εκτίμηση ζητάω, δεν είσαι υποχρεωμένος προφανώς να μου λύσεις όλες τις απορίες στις 4 το βράδυ. :yawn:
chrisss

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Τρί, 19 Νοέμ 2013 4:51 am

niclaou το καταλαβαίνω αυτό και το πιστεύω επειδή σας γνωρίζω τους περισσότερους συν ότι είχε προηγηθεί και μια συνέλευση 5ου έτους από την οποία είναι λογικό να συσπειρώθηκε κόσμος.

chrisss έγραψε:Όταν εννοείς στο ίδρυμα, εννοείς την κεντρική πύλη; Αν ναι τίποτα προφανώς. Θα μπορέσει να βρεθεί ένας τρόπος να ανοίξουν οι αίθουσες;

Η Μωροπούλου είπε ότι τις αίθουσες θα τις ανοίξει ο πρύτανης. Δεδομένου ότι οι άλλες σχολές του ΕΜΠ έχουν κατάληψη μέχρι αύριο, η μόνη πύλη από την οποία θα μπουν οι εξεταζόμενοι είναι η πύλη ζωγράφου (δική μου υπόθεση). Οι εργαζόμενοι δεν νομίζω να έχουν διάθεση να διακόψουν τις εξετάσεις, κάτι τέτοιο είπε κι η Μωροπούλου στον Πρετεντέρη.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό OxYdO » Τρί, 19 Νοέμ 2013 4:52 am

chrisss έγραψε:Δηλαδή δεν προβλέπεται η συμβολή των απεργών έστω και με προσωπικό ασφαλείας; Εκτίμηση ζητάω, δεν είσαι υποχρεωμένος προφανώς να μου λύσεις όλες τις απορίες στις 4 το βράδυ. :yawn:

Δε θα υπάρξει προσωπικό ασφαλείας αύριο.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους

Δημοσίευσηαπό chrisss » Τρί, 19 Νοέμ 2013 4:54 am

Ίδωμεν.. Καληνύχτα παιδιά.
chrisss

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες