18/11: Συνέλευση του Φοιτητικού Συλλόγου Πολ.Μηχ.

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: 18/11: Συνέλευση του Φοιτητικού Συλλόγου Πολ.Μηχ.

Δημοσίευσηαπό nicklaou » Τρί, 19 Νοέμ 2013 4:13 am

ingenieurin26 έγραψε:Το emoticon χρησιμοποιείται χιουμοριστικά μόνο, μην κάνετε κατάχρηση του μέσα σε πολιτικές συζητήσεις που μπορεί να δημιουργήσει flaming. Επιπλέον, οι συντονιστές δεν διαγράφουν ποτέ ολόκληρες δημοσιεύσεις επειδή έχουν μέσα κάτι προσβλητικό, το πολύ πολύ να αφαιρέσουν το emoticon.

παντως θεωρησα οτι εδω εγινε μια ειδους καταχρηση.. μετα απο το ειρωνικο του ποστ δεν νομιζω να ηταν χιουμοριστικος ο τροπος χρησης που ακολουθησε.και προφανως το εμπλεξε με πολιτικη συζητηση και φενεται, εκτος αν θελουμε να παρουμε μεμονωμενες τις προτασεις.. αλλα οκ μην παιζουμε τωρα με τις λεξεις. ξεκαθαρα εγινε καταχρηση και ισως πρεπει να αφαιρεθει... γνωμη μου. και προσοχη.. μιλησα για το συγκεκριμενο emoticon και την χρηση του οχι για το περιεχομενο του ποστ συνολικα γιατι για αυτο απαντησα με τον δικο μου ωραιο ειρωνικο τροπο (δεν ηξερα οτι γινονται και τροποποιησεις τετοιες οπως ανεφερες παντως..)
nicklaou Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό av » Τρί, 19 Νοέμ 2013 4:15 am

Εγώ προσωπικά δεν ήξερα ότι είχαμε συνέλευση την προηγούμενη βδομάδα. Μάλλον επειδή δεν ενδιαφέρθηκα να μάθω. Αλλά το θέμα είναι ότι δεν το ήξερα. Μπορεί να συνέβη και σε άλλους το ίδιο.
av

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό OxYdO » Τρί, 19 Νοέμ 2013 4:17 am

OxYdO έγραψε:@nicklaou
Υπεκφεύγεις αν δεν παραδέχεσαι ότι εσύ, όπως και οι υπόλοιποι 130 (δεν μιλάμε για 10, 20, 30, 40.... μιλάμε για διαφορά 130 ατόμων), σκόπιμα δεν εμφανιστήκατε στην προηγούμενη συνέλευση, προκειμένου να την πάρουν οι αριστεροί, να κάνουν κατάληψη και εσείς να έχετε χρόνο να διαβάσετε.
Πόσο πιο ξεκάθαρο θες να το κάνω;
Άρα τα μπαρμπούτσαλα για ανοιχτές σχολές και ζωντανά ιδρύματα αλλού. Την πάρτυ σας κοιτάτε και αυτό γίνεται προφανές.

@nicklaou
Επί του συγκεκριμένου έχεις να τοποθετηθείς ή θα κλαίγεσαι για το emoticon?

@av
Δεν γίνεται να το λες αυτό και να περιμένεις να σε πάρουμε στα σοβαρά.
Αντιγράφω: "δεν μιλάμε για 10, 20, 30, 40.... μιλάμε για διαφορά 130 ατόμων"

Περιμένω μια ειλικρινή απάντηση.
Κάποιες φορές η παραδοχή, είναι μια μορφή εξιλέωσης!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
OxYdO Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Τρί, 19 Νοέμ 2013 4:18 am

Spoiler: show
nicklaou έγραψε:
ingenieurin26 έγραψε:Το emoticon χρησιμοποιείται χιουμοριστικά μόνο, μην κάνετε κατάχρηση του μέσα σε πολιτικές συζητήσεις που μπορεί να δημιουργήσει flaming. Επιπλέον, οι συντονιστές δεν διαγράφουν ποτέ ολόκληρες δημοσιεύσεις επειδή έχουν μέσα κάτι προσβλητικό, το πολύ πολύ να αφαιρέσουν το emoticon.

παντως θεωρησα οτι εδω εγινε μια ειδους καταχρηση.. μετα απο το ειρωνικο του ποστ δεν νομιζω να ηταν χιουμοριστικος ο τροπος χρησης που ακολουθησε.και προφανως το εμπλεξε με πολιτικη συζητηση και φενεται, εκτος αν θελουμε να παρουμε μεμονωμενες τις προτασεις.. αλλα οκ μην παιζουμε τωρα με τις λεξεις. ξεκαθαρα εγινε καταχρηση και ισως πρεπει να αφαιρεθει... γνωμη μου. και προσοχη.. μιλησα για το συγκεκριμενο emoticon και την χρηση του οχι για το περιεχομενο του ποστ συνολικα γιατι για αυτο απαντησα με τον δικο μου ωραιο ειρωνικο τροπο (δεν ηξερα οτι γινονται και τροποποιησεις τετοιες οπως ανεφερες παντως..)

συμφωνώ, αφαιρέθηκε.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό nicklaou » Τρί, 19 Νοέμ 2013 4:19 am

OxYdO έγραψε:@nicklaou
Υπεκφεύγεις αν δεν παραδέχεσαι ότι εσύ, όπως και οι υπόλοιποι 130 (δεν μιλάμε για 10, 20, 30, 40.... μιλάμε για διαφορά 130 ατόμων), σκόπιμα δεν εμφανιστήκατε στην προηγούμενη συνέλευση, προκειμένου να την πάρουν οι αριστεροί, να κάνουν κατάληψη και εσείς να έχετε χρόνο να διαβάσετε.
Πόσο πιο ξεκάθαρο θες να το κάνω;
Άρα τα μπαρμπούτσαλα για ανοιχτές σχολές και ζωντανά ιδρύματα αλλού. Την πάρτυ σας κοιτάτε και αυτό γίνεται προφανές.

οτι δεν ηρθα εγω ας πουμε για ν κατσω να διαβασω... πφφφ δεν ανοιξα βιβλιο ρε. σκονισμενα ειναι ακομη προφανως. ειρωνευομαι οπως εκανες κ εσυ ;) οποτε η προσωπικη αναφορα σε μενα α- κ- υ- ρ- η.

οσο για τους αλλους μιλαω με πολυ κοσμο απο την σχολη (οχι με παραταξιακα κριτηρια προσοχη) και απ οτι εχω καταλαβει (δεν ειμαι και 100% σιγουρος) δεν εγινε αυτο για τον λογο που λες περι διαβασματος επιτηδες.

τωρα αν θες τον λογο για τον οποιο εγινε... δεν εκπροσωπω κανενα συνολο οποτε μην περιμενεις απο μενα απαντηση συγκεκριμενη. ο λογος που δεν ηρθα εγω προσωπικα εχει αναφερθει απο μενα κιολας πολυ πιο πανω στα ποστ της προηγουμενης βδομαδας.

Δημοσίευσηαπό OxYdO » Τρί, 19 Νοέμ 2013 4:22 am

Και τι άλλαξε μια εβδομάδα μετά, αν επιτρέπεται;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους

Δημοσίευσηαπό chrisss » Τρί, 19 Νοέμ 2013 4:29 am

OxYdO τι προβλέπεται για αύριο γνωρίζεις; Θα εισακουστεί η απόφαση του συλλόγου ή θα απαγορευθεί η είσοδος; Στον Πρετεντέρη η Μωροπούλου είπε πως ζητήθηκε προσωπικό ασφαλείας...
chrisss

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό nicklaou » Τρί, 19 Νοέμ 2013 4:30 am

OxYdO έγραψε:Και τι άλλαξε μια εβδομάδα μετά, αν επιτρέπεται;

χμ....ειναι απλο .. για μενα προσωπικα?
Δεν βαριομουν αυτη την βδομαδα να ερθω να βιωσω αυτο το μπαχαλο... και ηθελα να ανοιξει η σχολη μου επιτελους και τελος , δεν θα απολογηθω συναδελφε.

το μπαχαλο του να πεφτει ξυλο στον χωρο που εγω καθομαι στα εδρανα την ωρα που μα-θαι-νω και σπουδαζω.... και για αυτο εξοργιστηκα οταν το ειδα αυτο μπροστα μου..

και τωρα σου μιλαει και καποιος που θα μπορουσε καν να μην δωσει μαθημα. αρα δεν με ενδιαφερει να κατσω να διαβασω οσο νομιζεις. αρα δεν με καιει η εξεταστικη τοσο οσο νομιζεις αρα ισως με καινε αλλοι λογοι.. και δεν νοιαζομαι για την παρτη μου εν ολιγοις.

Δημοσίευσηαπό OxYdO » Τρί, 19 Νοέμ 2013 4:34 am

Ποιος να απαγορεύσει την είσοδο; Οι φοιτητές της σχολής;
Εμείς σεβόμαστε τις συλλογικές αποφάσεις ακόμη κι αν διαφωνούμε με αυτές. Δε θα εμποδίσουμε κανέναν να πάει στην εξεταστική του αύριο.
Το χρέος για την ομαλή διεξαγωγή της εξεταστικής πέφτει στη ΔΑΠ και αυτούς που την ψήφισαν.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Τρί, 19 Νοέμ 2013 4:36 am

Επειδή το έχω ξαναζήσει το έργο πρόπερσι. Κατεβάσαμε ανεξάρτητο πλαίσιο και δεν ήρθε κανείς να το ψηφίσει σε μαζικότατη συνέλευση. Δυο συνελεύσεις μετά ψηφίστηκε άλλο ανεξάρτητο πλαίσιο με μεγάλη πλειοψηφία. Δεν είναι θέμα διαβάσματος. Είναι να πέσει το τηλεφωνάκι από τη ΔΑΠ.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες