MSDN στη σχολή μας;

Hardware, software, gadgets, OS, πλυντήρια, φούρνοι μικροκυμάτων...

Re: MSDN στη σχολή μας;

Δημοσίευσηαπό Jimmis » Κυρ, 17 Νοέμ 2013 11:15 pm

Fategr έγραψε:Ρε παιδιά.

Έχουμε δικαίωμα να κατεβάσουμε τα Windows 7 Professional 64bit.

Λέει ότι δεν είμαι eligible, δοκίμασα 2 logins αλλά τίποτα...

Δεν μπορώ...

Για καποιο λογο το δοκιμαζα και εγω με ενα φιλο μου χθες απο αλλο πανεπιστήμιο και εβγαζε και σε αυτον οτι δεν ειναι eligible... κατι παιζει, δεν εχουν κανει ανανέωση τα ελληνικα πανεπιστήμια? δεν ξερω..
Your gonna eat lightning, and your gonna crap thunder!
Mickey Goldmill
Rocky (1976)
Άβαταρ μέλους
Jimmis Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό Fategr » Κυρ, 17 Νοέμ 2013 11:21 pm

Ψαχνοντας λίγο με "έδειχνε" ότι ανήκω στην Σχολή Ηλεκτρολόγων, το ίδιο και στα 2 account που δοκίμασα...

Να μας έχουν αφαιρέσει το δικαίωμα στους Πολιτικούς, και να επιτρέπεται μόνο οι Ηλεκτρολόγοι...

Δεν ξέρω....
Άβαταρ μέλους
Fategr

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό Lost.in.Athens » Κυρ, 17 Νοέμ 2013 11:49 pm

Τις προάλλες κατέβασα τα Windows 8.1 μια χαρά, αν και με εμφάνιζε και εμένα ηλεκτρολόγο. Τώρα ούτε εγώ μπορώ να τα κατεβάσω, φαίνεται δεν έχουν ανανεώσει τη σύμβαση.
Και για να λέμε και την αλήθεια, μεταξύ μας, για πολιτικούς μηχανικούς από εκεί μέσα μόνο τα Windows αξίζουν (άντε και κανένα Project για κανέναν που ασχολείται με αυτό), αν είναι να δίνουν τα πανεπιστήμια αρκετά λεφτά για το dreamspark στη microsoft και να μην τα δίνουν αλλού που χρειάζεται, θα ζήσουμε και χωρίς αυτό.

(βλέπω ότι έχουν προσθέσει τώρα και Office, αν και τα word, excel κλπ μόνο στην έκδοση 2007) edit: μπα, μόνο το update είναι... :?
Lost.in.Athens
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό celtic » Δευτ, 18 Νοέμ 2013 11:35 am

Παιδια και εγω δοκιμασα πριν το καλοκαιρι και ξαναδοκιμασα και τωρα παλι και τιποτα. Μου λεει δεν ειμαι eligible και με βγαζει στη σχολη μεταλλειολογων αλλα και παλι τιποτα.. Πιστευω το προβλημα ειναι οτι δεν μας εχουν τοποθετησει σε user groups και μαλλον ευθυνεται η σχολη μας για αυτο. Τελικα αναγκαστηκα να κατεβασω οτι ηθελα απο το λογαριασμο της αδερφης μου στο καποδιστριακο. Παρεπιπτοντως εστειλα mail στη γραμματεια να διευθετησει το θεμα τον Ιουνιο και δεν μου απαντησε ποτε.
celtic

Δημοσίευσηαπό apostolis » Δευτ, 18 Νοέμ 2013 11:07 pm

ειχα κατεβασει κι εγω παλαιοτερα τα win8. τις προαλλες πηγα να κατεβασω τα 7 και μου ειπε οτι η συνδρομη μου εχει ληξει οποτε πηγα να την ανανεώσω.Στη λιστα των σχολων όμως δεν υπηρχε το τμημα μας οποτε επελεξα ηλεκτρολογους ομως δεν με αναγνωρισε ως φοιτητη των (λογικο)
Εστειλα μαιλ στο help και ελαβα την παρακατω απαντηση.:
Η υπήρεσια του MSDNAA αναφέρεται σε φοιτήτες της σχολής ΗΜΜΥ.
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείται ότι το account σας λέει ότι είστε Ηλεκτρολόγος (και για να πω την αλήθεια δεν ξέρω αν η σχολή των Πολιτικών Μηχανικών παρέχει αντίστοιχη υπηρεσία). To email σας παντως δεν είναι ηλεκτρολόγου!
Σε κάθε περίπτωση για θέματα του account σας η πιστοποίηση γίνεται από το κέντρο Δικτύων (αυτοί πιστοποιούν το account σας για eligibility).
apostolis

Δημοσίευσηαπό int3h » Δευτ, 18 Νοέμ 2013 11:44 pm

κανονικά τέτοιες δουλειές γίνονται απο το central, που σας δείχνει ηλεκτρολόγο/μεταλλειολόγο? Μπαίνετε μέσω του grnet & ntua login στο msdnaa?

Εσεις που εχετε προβλημα δοκιμαστε απο εδω:
http://e5.onthehub.com/WebStore/Product ... 897&vsro=8
Άβαταρ μέλους
int3h
Site Admin

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό dionikkwna » Δευτ, 18 Νοέμ 2013 11:49 pm

Δοκιμάστε αυτο το link,εγω κατεβασα και τρεχω κανονικα τα windows 8.1 εδω και 2 βδομάδες.. https://www.grnet.gr/el/node/289
Off topic:
Καμία σχέση τα 8.1 με τα 8, αξίζουν πολύ και κατα τη γνώμη μου μακράν καλύτερα απο τα 7
dionikkwna

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό Fategr » Τρί, 19 Νοέμ 2013 12:00 am

Σε κάθε link που δοκιμάζω και με 2 account μου βγάζει αυτό:

- You are not eligible to purchase this item. Click here to view the eligibility rules in place. If you have submitted proof, there may be a delay until it is verified. For more information, please see Help.

(Στο url σου int3h μου ζητάει login, κάνω login από 2 διαφορετικά account και λέει και στα 2 πάνω:
NTUA - Electrical and Computer Engineering - DreamSpark Premium)

(Στο link του dionikkwna δεν έχει σαν επιλογή Πολιτικούς, μόνο Ηλμηχ. και Μεταλμηχ.)
(Δεν είμαι άσχετος από pc, θέλω απλά να κάνω ένα clean install κάποια στιγμή και δεν μπορώ..........)

ΥΓ. Προτιμάω Vista x64 Ultimate από άποψη επιδώσεων απλά είναι αρκετά unstable και στα 2 συστήματα μου, μπορεί να φταίει και το υπερβολικό overclocking :lol:
Άβαταρ μέλους
Fategr

Δημοσίευσηαπό Becoming_I » Τρί, 19 Νοέμ 2013 12:02 am

int3h έγραψε:κανονικά τέτοιες δουλειές γίνονται απο το central, που σας δείχνει ηλεκτρολόγο/μεταλλειολόγο? Μπαίνετε μέσω του grnet & ntua login στο msdnaa?

Εσεις που εχετε προβλημα δοκιμαστε απο εδω:
http://e5.onthehub.com/WebStore/Product ... 897&vsro=8

dionikkwna έγραψε:Δοκιμάστε αυτο το link,εγω κατεβασα και τρεχω κανονικα τα windows 8.1 εδω και 2 βδομάδες.. https://www.grnet.gr/el/node/289
Off topic:
Καμία σχέση τα 8.1 με τα 8, αξίζουν πολύ και κατα τη γνώμη μου μακράν καλύτερα απο τα 7

Κανένα από τα 2 λινκ δεν δίνει το δικαίωμα (You are not eligible to purchase this item)
Άβαταρ μέλους
Becoming_I Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό int3h » Τρί, 19 Νοέμ 2013 12:14 am

Ευχαρίστως να σου έδινα τον κωδικό μου fategr αλλα τον εχω δωσει αλλου. Νομιζα οτι το login αρκουσε :)
Άβαταρ μέλους
int3h
Site Admin

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Η τεχνολογική γωνιά του intelx86

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες