11/11: Γενική Συνέλευση Φ.Σ.

Εδώ ανακοινώνονται οι διεργασίες των θεσμικών οργάνων της σχολής και σχολιάζεται η δραστηριότητα και το αποτέλεσμά τους.

Re: 11/11: Γενική Συνέλευση Φ.Σ. & σχόλια

Δημοσίευσηαπό Jakarta » Τρί, 12 Νοέμ 2013 7:25 pm

Και οι χαμένες μέρες λογικά θα πανε μεσα στο σκ. Αλλά αν βγει τέτοιο πρόγραμμα δεν θα ανοίξουμε ποτέ
Jakarta

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό maya » Τρί, 12 Νοέμ 2013 8:23 pm

καθομαι και παρακολουθω τοσο καιρο ολα αυτα που συμβαινουν και δεν γραφω τιποτα απλα περιμενω να δω που θα καταληξει ολη αυτη η παρανοια.στεναχωριεμαι να βλεπω να απολυουν ανθρωπους οσο στεναχωριεμαι να βλεπω κ τη σχολη μου κλειστη. ειμαι μαζι τους στον αγωνα τους κ καταλαβαινω πως το τι συμβαινει σε εκεινους θα αγγιξει παρα πολυ συντομα κ εμας. παρολαυτα το να ανοιγει η σχολη μετα απο 2 μηνες κ να πηγαινουμε εμεις οι ιδιοι να την κλεινουμε μου φαινεται αδιανοητο. κ τοσο καιρο γιατι δεν γινοταν καταληψη ως ενδειξη συμπαραστασης? εμενα αυτο το πραγμα μου δειχνει οτι δεν ειναι τοσο θεμα συμπαραστασης στους διοικητικους οσο θεμα ''δεν βολευτηκα με το προγραμμα εξεταστικης(το οποιο προσωπικα πιστευω πως δεν ηταν ασχημο) οποτε αποφασισα να τη κλεισω''. αυτο καταρχας εξεφτελιζει τον αγωνα(θυμηθηκαμε μετα απο 2 μηνες να κανουμε καταληψη κι εμεις) και 2ον μου δημιουργειται ενας φοβος μη γυρισουν κ μας πουν ''εμεις πηγαμε να την ανοιξουμε κι εσεις την κλεισατε μονοι σας,ας χασετε τωρα και εξαμηνα και εξεταστικες και ολα''.τελος το να πρεπει να ψηφισω δαπ για να ανοιξω τη σχολη ειναι τραγικοτατο(επειδη αναφερθηκατε σε αυτους που ηθελαν ανοιχτη σχολη και δεν ηρθαν στη συνελευση) αλλα πιστευω πως καποια ατομα θα φτασουν σε αυτο το σημειο.πολυ δυστυχως.(και δεν αναφερομαι σε μενα).αυτα.
maya

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό Jason_ab » Τρί, 12 Νοέμ 2013 8:39 pm

Δεν ψηφίζεις "ΔΑΠ", δεν είναι εκλογές.
Ψηφίζεις την πρόταση της ΔΑΠ, εφ'όσον σε αντιπροσωπεύει.
Αλλιώς μπορείς να κάνεις δική σου ανεξάρτητη πρόταση.
Ελάτε στις συνελεύσεις ώστε να συναποφασίζετε το τί συμβαίνει στην σχολή.
Η δημοκρατία προϋποθέττει συμμετοχή.
If forcing empathy is as clever as you can be
we'll gladly watch while you go down in flames.
Jason_ab

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό mertaghon » Τρί, 12 Νοέμ 2013 11:02 pm

nicklaou έγραψε:αν λοιπον στις οικοδομες που επιβλεπεις (και δεν το λεω για κακο, χαιρομαι πραγματικα που το κανεις και το εννοω !!! ) σου πουν κανουμε συνελευση για να στην κλεισουμε τι θα πεις ?

καθε μερα διαρκως ειμαι εκει κ λυνω κ τα προβληματα τους,οχι
σαν τους ανυπαρκτους καθηγητες που απεκαλεσες ανωτερους,ενω πολλοι μαλλον κατωτεροι των περιστασεων αποδεικνυονται

φυσικα κ κατανοησα τι εννοουσες,απλα με πειραξε η διατυπωση που χρησιμοποιησες.
ολα καλα φιλε νικλαου :)

οχι αλλο οφτοπικ απομενα
mertaghon

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό nicklaou » Τετ, 13 Νοέμ 2013 12:06 am

@jason_ab
ελπιζω βεβαια η ανεξαρτητη προταση να μην εχει την τοτε αντιμετωπιση.. γιατι θυμαμαι καλα τι ειχε γινει.

@Mertaghon
παντως δεν ειναι ολοι οι καθηγητες ανυπαρκτοι, ηρεμια
εχω αντιμιλησει αρκετα σε αυτους που οντως ειναι ανυπαρκτοι και οτι να ναι (και ολοι ξερουμε ποιοι ειναι) και χαιρομαι για αυτο οταν αλλοι καθονται απλα στο εδρανο και κοιτουν απλα. οσο για τους οντως ανυπαρκτους οι φοιτητες μπορουν να κανουν πολλα, μα παρα πολλα.. αλλα μεσα απο τα μαθηματα και την ανοιχτη σχολη σιγουρα
Τελευταία επεξεργασία από eX-mc και Τετ, 13 Νοέμ 2013 12:19 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Συγχώνευση δημοσιεύσεων.
nicklaou Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2009

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Φοιτητικός Σύλλογος Πολ. Μηχ.

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες