Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.

Re: Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Δημοσίευσηαπό Lost.in.Athens » Δευτ, 11 Νοέμ 2013 5:02 pm

Πάντως οι ηλεκτρολόγοι θα αρχίσουν κατ' ευθείαν μαθήματα (εκτός βέβαια και αν δεν το επιτρέψουν οι απεργοί) και οι εξετάσεις τους θα κατανεμηθούν μέσα στο εξάμηνο: http://www.ntua.gr/announcements/rector ... 8_hmmy.pdf
Lost.in.Athens
Επίτιμο μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 2227
Εγγραφή: Κυρ, 07 Δεκ 2008 6:03 pm
Έτος εισαγωγής: 2008


Re: Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Δημοσίευσηαπό mr_mk » Τρί, 12 Νοέμ 2013 1:48 pm

[b]Παρέμβαση της Εισαγγελίας για τη συνέχιση της απεργίας στα ΑΕΙ
τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για τη συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων των διοικητικών υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Αθηνών και του ΕΜΠ διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Παναγιώτα Φάκου, με αφορμή δημοσιεύματα, σχετικά με τη συνέχιση της απεργίας ανέθεσε στη διεύθυνση Ασφάλειας, να διενεργήσει έρευνα για το αδίκημα της παραβίασης δικαστικών αποφάσεων με τις οποίες κηρύχθηκαν παράνομες οι κινητοποιήσεις των διοικητικών υπαλλήλων.
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231273034
mr_mk
 
Δημοσιεύσεις: 31
Εγγραφή: Πέμ, 17 Φεβ 2011 1:50 am
Έτος εισαγωγής: 2008

Re: Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Δημοσίευσηαπό Jiggly » Τρί, 12 Νοέμ 2013 2:04 pm

''Παράλληλα, υπό κατάληψη τελούν και κάποιες σχολές του Πολυτεχνείου από ομάδες φοιτητών που συντάσσονται με τα αιτήματα των διοικητικών υπαλλήλων.''

Αυτή παραπληροφόρηση από τα ΜΜΕ σχετικά με τις εξελίξεις στα ΑΕΙ πραγματικά έλεος!Άσχετα με το αν συμφωνεί κανείς ή όχι,δεν είναι κάποιες,αλλά είναι όλες οι σχολές του Πολυτεχνείου και δεν είναι κλειστές από ομάδες φοιτητών,αλλά από αποφάσεις γενικών συνελεύσεων των φοιτητών.
Κι εγώ μπορεί να μη συμφωνώ απόλυτα,να θέλω να ανοίξει η σχολή-υπό όρους-,να έχω προετοιμαστεί -ξανά- για το μάθημα που υποτίθεται θα έδινα σήμερα,αλλά εντάξει...ας σεβόμαστε τις αποφάσεις των συλλόγων,αυτή η προπαγάνδα που έχει ξεκινήσει από τα μέσα ενημέρωσης για τους ακροαριστερούς φοιτητές που διέκοψαν τάχα τη σύγκλητο,τα μαθήματα στο ΕΜΠ που ξεκινούν τάχα στις 11/11 κ.α. ,προκαλεί απίστευτη σύγχυση και δίπολα στην κοινωνία.Αμάν! Το ''διαίρειν και βασίλευε'' διαπρέπει για ακόμη μια φορά στην Ελλάδα,και μάλιστα συγκεκαλυμμένο από τους άμεσα(πολιτικούς) ή έμμεσα(τύπος) κυβερνώντες.
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
Άβαταρ μέλους
Jiggly
Επίτιμο μέλος
 
Δημοσιεύσεις: 1331
Εγγραφή: Παρ, 26 Οκτ 2012 8:26 am
Έτος εισαγωγής: 2012

Re: 13/11: Έναρξη Μαθημάτων 1ου εξαμήνου

Δημοσίευσηαπό ice92 » Τετ, 13 Νοέμ 2013 8:57 am

ingenieurin26 έγραψε:2. Η σχολή περιφρουρούταν αυστηρά μόνο τις 2 πρώτες μέρες της απεργίας. Μετά μπορούσαμε να μπούμε, από πύλη ζωγράφου, αλλά τα κτίρια που γίνονται μαθήματα ήταν κλειστά επειδή τα κλειδιά τα έχουν οι φύλακες ή σωστότερα επιστάτες.

Πάντος όλοι για περιφρουρούμενη απεργία μιλάνε. Αλλα ουτως η άλλως, τι να πας να κανεις μέσα στα κλειστά κτήρια πέρα από μάθημα;.. Γι αυτό το σκοπό υπάρχουν..
-ακολουθεί κρίση εκτόνωσης-
Αφου η ιδια η απεργία δεν οδήγησε κάπου, η κατάληψη που θα οδηγήσει;; Με τα ιδια μας τα χέρια βγάζουμε τα μάτια μας!! Λέγαμε πως με την απεργία οι μόνοι που αδικούνται ειναι οι φοιτητές. Έληξε η απεργία και ξαφνικά ο σύλλογος 100 ατόμων αποφασίζει να το ξανακλείσουμε, έτσι για να γίμει χαμός.. "Αφου δε θα λειτουργεί σωστά, να μη λειτουργεί ποτέ"! Αφοι οι φοιτητές είναι τόσο τζαμάτοι και αποφασίζουν αν θα λειτουργει η οχι η σχολή, τι τους θελουμε τους διοικητικούς;; Ας αναλάβουμε εμείς! Εφόσον για όλα τα θέματα πιστεύετε πως έχουμε λόγο, ας αποφασίζουμε εμεις για τα πάντα! Θέλω στην επόμενη συνέλευσή σας να βγάλετε και πρόγραμμα ωρολόγιο και εξεταστικής, να υπάρχουν για όταν θα το ανοίξουμε! Αλλά κάτσε, αυτό δεν ειναι τοσο εύκολο... Ειναι εργασία!
Εχουν ανεστραφεί όλοι οι ρόλοι εδω πέρα! Και μετά μιλάμε για υποβάθμιση της σχολής.. Μα αν ειναι τόσο μπάχαλο, χαίρω πολύ! Στο τέλος τα ιδιοτικά κολέγια θα έχουν μεγαλύτερη αναγνωρησιμότητα και θα φταίμε εμείς πιο πολύ από την κάθε κυβέρνηση!
Άβαταρ μέλους
ice92
 
Δημοσιεύσεις: 168
Εγγραφή: Τρί, 01 Οκτ 2013 11:39 pm
Έτος εισαγωγής: 2013

Re: Έναρξη Μαθημάτων 1ου εξαμήνου [Αναβάλλεται λόγω κατάληψης]

Δημοσίευσηαπό Aliki P. » Τετ, 13 Νοέμ 2013 2:29 pm

συμφωνω απολυτα με τον/την προλαλησαντα...! απολυτα!
Aliki P.
 
Δημοσιεύσεις: 64
Εγγραφή: Τρί, 30 Ιουν 2009 1:36 pm
Έτος εισαγωγής: 2007

Re: Έναρξη Μαθημάτων 1ου εξαμήνου [Αναβάλλεται λόγω κατάληψης]

Δημοσίευσηαπό kostaus » Τετ, 13 Νοέμ 2013 3:48 pm

Και εγώ συμφωνώ με τον iec92!!

Άραγε, συμφωνούν και άλλοι;;;
kostaus
 
Δημοσιεύσεις: 20
Εγγραφή: Παρ, 20 Ιούλ 2012 3:02 pm
Έτος εισαγωγής: 0

Re: Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Δημοσίευσηαπό Jason_ab » Τετ, 13 Νοέμ 2013 4:49 pm

Είναι γνωστό πως κάποιοι φοιτητές εξυπηρετούν κομματικά συμφέροντα (ναι ναι γίνονται και τέτοια μην σοκάρεστε...χαχαχαχα....)
Συνεπώς με όρους λογικής είναι αδύνατον να συνεννοηθείς και να βγάλεις άκρη αφού ουσιαστικά κάποια παιδιά δεν κάνουν τίποτα άλλο απο το να εκτελούν εντολές.
Αυτή όμως είναι η δημοκρατία κύριοι. Και να σας πώ και κάτι άλλο; Εάν τα παιδιά που θέλαν ανοιχτή σχολή δεν μπορούσαν να κατέβουν να ψηφίσουν, τότε καλά κάνει η σχολή να παραμείνει κλειστή. Ας μην γκρινιάζουμε λοιπόν για τα μυαλά που κουβαλάνε μερικοί (που άλλωστε είναι γνωστό χρόνια τώρα τί ρόλο βαράνε) αλλά ας εκνευριστούμε με τους εαυτούς μας που επιτρέπουμε σε αυτή την "ηχηρή μειοψηφία" να κάνει ό,τι θέλει.
Γιατί ώς γνωστόν να χέσω την "σιωπηλή πλειοψηφία" εάν δεν έρχεται να ψηφίσει!
Καλά κάνουν τα Ρίχτερ και τα Τσουνάμι και παίζουν το παιχνίδι τους. Οι υπόλοιποι πού είναι; Φοβούνται μην τους πούνε ΔΑΠίτες;
Καθήστε με κλειστή σχολή λοιπόν.
If forcing empathy is as clever as you can be
we'll gladly watch while you go down in flames.
Jason_ab
 
Δημοσιεύσεις: 142
Εγγραφή: Τετ, 17 Αύγ 2011 12:12 am
Έτος εισαγωγής: 2004


Re: Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Δημοσίευσηαπό TEL9021 » Τετ, 13 Νοέμ 2013 7:30 pm

Jason_ab έγραψε:Φοβούνται μην τους πούνε ΔΑΠίτες;


Από τη στιγμή που οι χρήστες του MQN είναι 90% leechers, θα έλεγα ότι ίσως απλά βαριούνται.

Spoiler: show
Αλλά και πάλι, όπως λένε, καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά να σου βγει το όνομα. :twisted:
Άβαταρ μέλους
TEL9021 Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr
 
Δημοσιεύσεις: 590
Εγγραφή: Τετ, 10 Οκτ 2012 6:32 pm
Τοποθεσία: Παιανία - Ganja
Έτος εισαγωγής: 2012

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενικές Συζητήσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

cron