eX-mc έγραψε: Ακόμα κι ο φοιτητής της ΠΑΣΠαρας καλά φαίνεται να τα είπε μπροστά στην εμετική, κατά την προσωπική μου άποψη, «κοπέλας» από τη νομική. Ντρέπομαι πραγματικά που υπάρχουν φοιτητές που σκέφτονται έτσι, όπως επίσης και ο.. «συνάδελφος» από τους μεταλλειολόγους.
Off topic:Spoiler: show
Αγαπητέ συνάδελφε εφόσον δεν γνωρίζεις πως τα βγάζει πέρα ο καθένας στο σπίτι του καλά θα ήταν να μην μιλάς τόσο βαριά. Υπάρχει και το γνωμικό άλλωστε "μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλο λόγο μην πεις". Από ότι φαίνεται ορισμένοι έχετε πολύ πιο φουσκωμένες τσέπες από όσο θα έπρεπε. Οπότε τον επόμενο μήνα να σε έχω υπόψη για ορισμένα δανεικούλια;
Δηλαδή δεν έχω καταλάβει, είναι κακό που προσπαθούμε με νύχια και με δόντια να μείνουμε στην Ελλάδα (προσωπικά είμαι μεταπτυχιακή φοιτήτρια); Το γεγονός ότι για να το κάνουμε αυτό χρειαζόμαστε τις υποτροφίες μας και δεν μπορούμε να τις πάρουμε (καθώς η ανάγκη μας κατά την κρίση των απεργών δεν είναι επιτακτική, επειδή μάλλον οι ίδιοι πληρώθηκαν τον περασμένο μήνα και έχουν να πάνε στο σουπερμάρκετ) πιστεύεις ότι μεταφράζεται στο ότι απλά δεν έχουμε παχουλό υπόλοιπο στο λογαριασμό μας ή στο ότι δεν έχουμε τα καθημερινά μας έξοδα; Επειδή δεν διαλέξαμε τον εύκολο δρόμο της φυγής όπου οι περισσότεροι πλέον πιπιλίζουν σαν καραμέλα πρέπει να είμαστε και υπόλογοι; Για να μην σχολιάσω ότι όσοι μιλάνε με τόσο απόλυτο τρόπο σαν τον δικό σου (σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που έχω στο μυαλό μου) είναι οι πρώτοι που "την κάνουν" για εξωτερικό και αφήνουν εμάς τους υπόλοιπους να βγάλουμε το φίδι απ' την τρύπα.
Για πες μου λοιπόν πόσα σου βάζει ο μπαμπάκας το μήνα για να τα λες αυτά;