Συντονιστής: University Editors
smari έγραψε:[offtopic]structural έγραψε:θα παρεμβάλλω μια ερώτηση ( με συγχωρούν οι από πάνω).
μιας και δε μπορώ να βοηθήσω στην περιβαλλοντική να αναφέρω, καλοπροαίρετα πάντα, ότι το "παρεμβάλλω" παίρνει ένα Λ όταν αναφερόμαστε σε κάτι στιγμιαίο. Αντίθετα, όταν θέλουμε να δηλώσουμε παρατεταμένη διαρκεια εφαρμόζουμε τα δύο Λ.
OxYdO έγραψε:Θάνατος στον εξυπνακισμό! Μπορούν κι άλλοι άμα θέλουν
OxYdO έγραψε:sofaiam έγραψε:Θεωρείς το Ft=0 επειδή δεν παρατηρείται περαιτέρω μείωση του οργανικού φορτίου των λυμάτων και από ορισμό του Y προκύπτει xt=1600 mg/l.Oι συγκεντρώσεις αζώτου και φωσφόρου όμως σίγουρα βγαίνουν λάθος γιατί βγαίνουν αρνητικές.Ολοκληρωμένος Τύπος έγραψε:δεν την έχω λύσει, αλλά αν βγαίνουν αρνητικά Ν ή Ρ, τότε κάποιο από αυτά θα είναι περιοριστικός παράγοντας. συνεπώς η τροφή δε θα φτάσει στο 0.
Στην περίπτωση που υπάρχει περιοριστικός παράγοντας η σκέψη μου είναι η εξής:
Λύνουμε το πρόβλημα, ανάποδα, δηλαδή θέτουμε δεδομένη τη μεταβολή του περιοριστικού παράγοντα ως το μηδενισμό, άρα βρίσκουμε το αντίστοιχο ΔΧ--> μας δίνει το ΔF και τη Μεταβολή του άλλου στοιχείου
Ισχύει ή κάνω κάπου λάθος;
Παραθέτω και την παραπάνω απορία μου (επειδή χάθηκε) σε περίπτωση που μπορεί να βοηθήσει κάποιοςΚαμία ιδέα για το πώς λύνεται το 1ο θέμα της κανονικής 09-10;
Ζητά να συγκρίνουμε την προστασία που παρέχουν δύο διαφορετικά στρώματα, που εξετάζονται για να χρησιμοποιηθούν ως τελική ικάλυψη σε ΧΥΤΑ.
OxYdO έγραψε:Τα σημερινά θέματα.![]()
Τα έβγαλα φωτογραφία βιαστικά την ώρα που μας τα έδωσαν, συγγνώμη για την ποιότητα της πρώτης σελίδας.
τα θεματα ανεβηκαν στο πανελ!!σας ευχαριστουμε και τους δυο
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης