Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Συντονιστής: University Editors
smari έγραψε:[offtopic]structural έγραψε:θα παρεμβάλλω μια ερώτηση ( με συγχωρούν οι από πάνω).
μιας και δε μπορώ να βοηθήσω στην περιβαλλοντική να αναφέρω, καλοπροαίρετα πάντα, ότι το "παρεμβάλλω" παίρνει ένα Λ όταν αναφερόμαστε σε κάτι στιγμιαίο. Αντίθετα, όταν θέλουμε να δηλώσουμε παρατεταμένη διαρκεια εφαρμόζουμε τα δύο Λ.

OxYdO έγραψε:Θάνατος στον εξυπνακισμό! Μπορούν κι άλλοι άμα θέλουν
OxYdO έγραψε:sofaiam έγραψε:Θεωρείς το Ft=0 επειδή δεν παρατηρείται περαιτέρω μείωση του οργανικού φορτίου των λυμάτων και από ορισμό του Y προκύπτει xt=1600 mg/l.Oι συγκεντρώσεις αζώτου και φωσφόρου όμως σίγουρα βγαίνουν λάθος γιατί βγαίνουν αρνητικές.Ολοκληρωμένος Τύπος έγραψε:δεν την έχω λύσει, αλλά αν βγαίνουν αρνητικά Ν ή Ρ, τότε κάποιο από αυτά θα είναι περιοριστικός παράγοντας. συνεπώς η τροφή δε θα φτάσει στο 0.
Στην περίπτωση που υπάρχει περιοριστικός παράγοντας η σκέψη μου είναι η εξής:
Λύνουμε το πρόβλημα, ανάποδα, δηλαδή θέτουμε δεδομένη τη μεταβολή του περιοριστικού παράγοντα ως το μηδενισμό, άρα βρίσκουμε το αντίστοιχο ΔΧ--> μας δίνει το ΔF και τη Μεταβολή του άλλου στοιχείου
Ισχύει ή κάνω κάπου λάθος;
Παραθέτω και την παραπάνω απορία μου (επειδή χάθηκε) σε περίπτωση που μπορεί να βοηθήσει κάποιοςΚαμία ιδέα για το πώς λύνεται το 1ο θέμα της κανονικής 09-10;
Ζητά να συγκρίνουμε την προστασία που παρέχουν δύο διαφορετικά στρώματα, που εξετάζονται για να χρησιμοποιηθούν ως τελική ικάλυψη σε ΧΥΤΑ.

OxYdO έγραψε:Τα σημερινά θέματα.![]()
Τα έβγαλα φωτογραφία βιαστικά την ώρα που μας τα έδωσαν, συγγνώμη για την ποιότητα της πρώτης σελίδας.
τα θεματα ανεβηκαν στο πανελ!!σας ευχαριστουμε και τους δυο ![]()
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες