Οδοποιία Ι (2012-13)

Συντονιστής: University Editors

Re: Οδοποιΐα Ι (2012-13)

Δημοσίευσηαπό kliu » Τρί, 15 Ιαν 2013 12:11 pm

Γνωριζει καποιος με βεβαιοτητα αν για την ευρεση της v85 απο το διαγραμμα που συσχετιζει ελικτοτητα και b ,αν αυτο το b ειναι το 7,5 δηλαδη ολη η οδος η μονο το 3,75 δλδ η μια λωροδα η το5 δλδ η μια λωριδα με το ερεισμα???
~happiness is a mood not a destination~
kliu

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό sof_kan » Τρί, 15 Ιαν 2013 1:42 pm

kliu έγραψε:Γνωριζει καποιος με βεβαιοτητα αν για την ευρεση της v85 απο το διαγραμμα που συσχετιζει ελικτοτητα και b ,αν αυτο το b ειναι το 7,5 δηλαδη ολη η οδος η μονο το 3,75 δλδ η μια λωροδα η το5 δλδ η μια λωριδα με το ερεισμα???

5m ειναι μαλλον. δεν ξερω σιγουρα αλλα ολο αυτο εχω δει να παιρνουν!
sof_kan Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό eX-mc » Τρί, 15 Ιαν 2013 2:23 pm

tsom έγραψε:Γιατί στο πρώτο τμήμα τους την άλλαξε και την έκανε 8,00.....

Αυτό δεν υπάρχει, πότε την άλλαξε; η σύγχυση αυτή προήλθε από το υπόδειγμα και μόνο, το πιο πιθανό είναι να είπε ο Γλάρος ότι εντάξει άμα την έχετε κάνει με 8% μη την αλλάξετε.
c'est en faisant n'importe quoi
qu'on devient n'importe qui

Spoiler: show
δεν είναι πτήση, είναι πτώση με στυλ.
Άβαταρ μέλους
eX-mc
Site Admin

Δημοσίευσηαπό lucrezia » Τρί, 15 Ιαν 2013 2:40 pm

sof_kan έγραψε:
kliu έγραψε:Γνωριζει καποιος με βεβαιοτητα αν για την ευρεση της v85 απο το διαγραμμα που συσχετιζει ελικτοτητα και b ,αν αυτο το b ειναι το 7,5 δηλαδη ολη η οδος η μονο το 3,75 δλδ η μια λωροδα η το5 δλδ η μια λωριδα με το ερεισμα???

5m ειναι μαλλον. δεν ξερω σιγουρα αλλα ολο αυτο εχω δει να παιρνουν!

Eγώ πάλι 3,75 ξέρω.. Αλλά και πάλι,για b=5, η V85 βγαίνει γύρω στο 80. Αν εννοείς για τις επικλίσεις στο σχήμα 6.7 νομίζω δεν αλλάζει κάτι για τις ακτίνες που έχουμε. Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος..
"I only know two very real evils in life: remorse and illness. The only good is the absence of those evils."
"We must live, we must love, and we must believe that we live not only today on this scrap of earth, but have lived and shall live forever, there, in the Whole"

War and peace-Leo Tolstoy
Άβαταρ μέλους
lucrezia

Δημοσίευσηαπό Bazinga! » Τρί, 15 Ιαν 2013 2:41 pm

eX-mc έγραψε:

Αυτό δεν υπάρχει, πότε την άλλαξε; η σύγχυση αυτή προήλθε από το υπόδειγμα και μόνο, το πιο πιθανό είναι να είπε ο Γλάρος ότι εντάξει άμα την έχετε κάνει με 8% μη την αλλάξετε.

από "το πιο πιθανό να είπε" μέχρι το "είπε" υπάρχει μεγάλη απόσταση συνάδελφε!
Άβαταρ μέλους
Bazinga!

Δημοσίευσηαπό lucrezia » Τρί, 15 Ιαν 2013 2:43 pm

eX-mc έγραψε:

Νομίζω ότι το σωστό είναι κανονικά 8% και εγώ (ρίσκο βέβαια :P) τόσο το πήρα, δικαιολογώντας το από το σχετικό διάγραμμα. Από εκεί προέκυψε και η σύγχυση. Γιατί ενώ μας δίνουν max 7%, κανονικά θα ήταν 8%, τουλάχιστον για τις λογικές ακτίνες 150-200...
"I only know two very real evils in life: remorse and illness. The only good is the absence of those evils."
"We must live, we must love, and we must believe that we live not only today on this scrap of earth, but have lived and shall live forever, there, in the Whole"

War and peace-Leo Tolstoy
Άβαταρ μέλους
lucrezia

Δημοσίευσηαπό mikeportnoy » Τρί, 15 Ιαν 2013 3:01 pm

lucrezia έγραψε:
eX-mc έγραψε:

Νομίζω ότι το σωστό είναι κανονικά 8% και εγώ (ρίσκο βέβαια :P) τόσο το πήρα, δικαιολογώντας το από το σχετικό διάγραμμα. Από εκεί προέκυψε και η σύγχυση. Γιατί ενώ μας δίνουν max 7%, κανονικά θα ήταν 8%, τουλάχιστον για τις λογικές ακτίνες 150-200...

Παιδια επειδη ρωτησα τον Γλαρο μου ειπε οτι η ταχυτητα που εχουμε μας οδηγει σε μεγαλυτερες επικλισεις στο διαγραμμα ομως επειδη εχουμε τον συγκεκριμενο τυπο οδου δεν μπορουμε να υπερβουμε το 8% συνεπως επιλεγουμε τελικα το 8% ως βελτιστη λυση για τις επικλισεις μας, μιας και δεν μπορουμε να φτασουμε τις τιμες του διαγραμματος (γυρω στο 10-12 % χωρις να ειμαι σιγουρος) . Βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι οποιος εκανε με 7% ειναι λαθος δεν ειναι και τετοια η φιλοσοφια του μαθηματος εξαλου.
An eye for an eye makes the whole world blind.
Mahatma Gandhi
Άβαταρ μέλους
mikeportnoy

Δημοσίευσηαπό πλατσα » Τρί, 15 Ιαν 2013 3:32 pm

Ευχαριστώ τον φίλο/φίλη για την βοήθεια πριν! Ξέρει κανέις πώς πέρνω τα σημεία Α, β , Σ στο τόξο στρογγύλευσης στην μηκοτομή? Τυχαία τα διαλέγω? δεν το εξηγεί στο βιβλίο εκτός και αν μου διέφυγε! :oops:
πλατσα

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό eX-mc » Τρί, 15 Ιαν 2013 3:37 pm

πλατσα έγραψε:Ευχαριστώ τον φίλο/φίλη για την βοήθεια πριν! Ξέρει κανέις πώς πέρνω τα σημεία Α, β , Σ στο τόξο στρογγύλευσης στην μηκοτομή? Τυχαία τα διαλέγω? δεν το εξηγεί στο βιβλίο εκτός και αν μου διέφυγε! :oops:

Το εξηγεί στο βιβλίο σελ. 74. Τα Α.Β βρίσκονται σε οριζόντια απόσταση Τ από το C όπως δείχνει και στο σχήμα. Τις πράξεις που χρειάζεσαι για το Τ και τα υπόλοιπα είναι στις επόμενες σελίδες.
c'est en faisant n'importe quoi
qu'on devient n'importe qui

Spoiler: show
δεν είναι πτήση, είναι πτώση με στυλ.
Άβαταρ μέλους
eX-mc
Site Admin

Δημοσίευσηαπό FancyVagina » Τρί, 15 Ιαν 2013 5:38 pm

το 2ο τμημα παραδιδει αυριο καποια στιγμη?
FancyVagina

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο 3ο Έτος

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης