Συντονιστής: University Editors
kliu έγραψε:Γνωριζει καποιος με βεβαιοτητα αν για την ευρεση της v85 απο το διαγραμμα που συσχετιζει ελικτοτητα και b ,αν αυτο το b ειναι το 7,5 δηλαδη ολη η οδος η μονο το 3,75 δλδ η μια λωροδα η το5 δλδ η μια λωριδα με το ερεισμα???
tsom έγραψε:Γιατί στο πρώτο τμήμα τους την άλλαξε και την έκανε 8,00.....
sof_kan έγραψε:kliu έγραψε:Γνωριζει καποιος με βεβαιοτητα αν για την ευρεση της v85 απο το διαγραμμα που συσχετιζει ελικτοτητα και b ,αν αυτο το b ειναι το 7,5 δηλαδη ολη η οδος η μονο το 3,75 δλδ η μια λωροδα η το5 δλδ η μια λωριδα με το ερεισμα???
5m ειναι μαλλον. δεν ξερω σιγουρα αλλα ολο αυτο εχω δει να παιρνουν!
eX-mc έγραψε:tsom έγραψε:Γιατί στο πρώτο τμήμα τους την άλλαξε και την έκανε 8,00.....
Αυτό δεν υπάρχει, πότε την άλλαξε; η σύγχυση αυτή προήλθε από το υπόδειγμα και μόνο, το πιο πιθανό είναι να είπε ο Γλάρος ότι εντάξει άμα την έχετε κάνει με 8% μη την αλλάξετε.
eX-mc έγραψε:tsom έγραψε:Γιατί στο πρώτο τμήμα τους την άλλαξε και την έκανε 8,00.....
Αυτό δεν υπάρχει, πότε την άλλαξε; η σύγχυση αυτή προήλθε από το υπόδειγμα και μόνο, το πιο πιθανό είναι να είπε ο Γλάρος ότι εντάξει άμα την έχετε κάνει με 8% μη την αλλάξετε.
lucrezia έγραψε:eX-mc έγραψε:tsom έγραψε:Γιατί στο πρώτο τμήμα τους την άλλαξε και την έκανε 8,00.....
Νομίζω ότι το σωστό είναι κανονικά 8% και εγώ (ρίσκο βέβαια) τόσο το πήρα, δικαιολογώντας το από το σχετικό διάγραμμα. Από εκεί προέκυψε και η σύγχυση. Γιατί ενώ μας δίνουν max 7%, κανονικά θα ήταν 8%, τουλάχιστον για τις λογικές ακτίνες 150-200...
πλατσα έγραψε:Ευχαριστώ τον φίλο/φίλη για την βοήθεια πριν! Ξέρει κανέις πώς πέρνω τα σημεία Α, β , Σ στο τόξο στρογγύλευσης στην μηκοτομή? Τυχαία τα διαλέγω? δεν το εξηγεί στο βιβλίο εκτός και αν μου διέφυγε!
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες