Αντοχή των Υλικών (2011-12)

Συντονιστής: University Editors

Re: Αντοχή των Υλικών (2011-12)

Δημοσίευσηαπό DorianGrey » Τετ, 22 Φεβ 2012 6:01 pm

Μπορει καποιος που πηρε 5, στα φετινα θεματα, να μου πει περιπου τι ελυσε (ποσα θεματα ή υποερωτηματα);
DorianGrey

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό amazing_happens » Τετ, 22 Φεβ 2012 6:18 pm

DorianGrey έγραψε:Μπορει καποιος που πηρε 5, στα φετινα θεματα, να μου πει περιπου τι ελυσε (ποσα θεματα ή υποερωτηματα);

Το 1ο θεμα ολο. (με νουμερα κανονικα) Και απο το 3ο θεμα...( το (α) υποερωτημα με castigliano κ νουμερα και το (β) περιγραφικα σε 7-8 σειρες-χωρις καθολου νουμερα και χωρις καποιον υπολογισμο ). Το 2ο δεν το ακουμπησα καθολου.
amazing_happens

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό merde_conserve » Τετ, 22 Φεβ 2012 6:20 pm

Καλώς ήλθατε παιδιά, συνάδελφοι, στο ΕΜΠ, όπου ο μηχανικός είναι ένα ανθρώπινο κομπιουτεράκι. Ειδικότερα, καλώς ήλθατε και στον τομέα ΣΕΜΦΕ, το λίκνο των καλοστημένων μαθημάτων, των ορεξάτων καθηγητών και της υπέρτατης οργάνωσης.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.

http://www.youtube.com/watch?v=ygB0Zviq ... r_embedded
Άβαταρ μέλους
merde_conserve
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό strangelic » Τετ, 22 Φεβ 2012 6:23 pm

amazing_happens έγραψε:
DorianGrey έγραψε:Μπορει καποιος που πηρε 5, στα φετινα θεματα, να μου πει περιπου τι ελυσε (ποσα θεματα ή υποερωτηματα);

Το 1ο θεμα ολο. (με νουμερα κανονικα) Και απο το 3ο θεμα...( το (α) υποερωτημα με castigliano κ νουμερα και το (β) περιγραφικα σε 7-8 σειρες-χωρις καθολου νουμερα και χωρις καποιον υπολογισμο ). Το 2ο δεν το ακουμπησα καθολου.

σαν να λέμε δηλαδή ότι το περιγραφικό δεν το λάβαν υπ''οψην... γιατί 3,3 από το ένα θέμα και πες 1,7 από το άλλο 5... (το σχόλιο πάει σε αυτά που είχαν ειπωθεί ότι μετρανε αν περιγράψεις τη λύση...)
Η σιωπή είναι συνενοχή...

şiddet büyüleyicidir,şiddet umuttur, umutsuz ve sessiz bir dünyada ...
(Η Βίαιη αντίσταση είναι η μόνη ελπίδα σε μια χώρα δίχως ελπίδα και φωνή)
strangelic

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό DorianGrey » Τετ, 22 Φεβ 2012 6:37 pm

Ευχαριστω amazing_happens. Κι εγω 1 και 3α ελυσα, συν καποιους υπολογισμους στο 2, αλλα δεν... Μπορει να ειχα καπου λαθος, ο Θεος και αυτος που το διορθωσε (Θεοτοκογλου;) ξερουν...
DorianGrey

Δημοσίευσηαπό amazing_happens » Τετ, 22 Φεβ 2012 6:39 pm

strangelic έγραψε:
amazing_happens έγραψε:

σαν να λέμε δηλαδή ότι το περιγραφικό δεν το λάβαν υπ''οψην... γιατί 3,3 από το ένα θέμα και πες 1,7 από το άλλο 5... (το σχόλιο πάει σε αυτά που είχαν ειπωθεί ότι μετρανε αν περιγράψεις τη λύση...)

Η Πατσαλια που διορθωνει εμενα (γτ ειμαι στο τμημα της), σιγουρα δεν το ελαβε υποψη της. Γενικα δεν πηγα να δω το γραπτο μου ουτε προκειται να παω... γιατι αποκλειεται να βγαλω ακρη με αυτους. Στην περιπτωση μου πιστευω οτι το πρωτο θεμα το ειχα σωστο! Στο τριτο σ αυτα που ειχα γραψει, λογικα θα ειχα κανει κανενα υπολογιστικο λαθος! Απλα ειδαν οτι ξερω τα βασικα του μαθηματος (δλδ mqn, καμπτικες τασεις και διατμητικες).. Ειδαν οτι εχω μια μυρωδια απο castigliano, ειδαν οτι ειμαι και μεγαλυτερο εξαμηνο και μου βαλανε ενα 5 να παω στην ευχη της Παναγιας. Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα στο 3 (α), επειδη ο castigliano ηταν τεραστιος να εχω "σιγουρα" υπολογιστικα! λαθη! Αρα το αθροισμα να βγαινει γυρω στις 4-4,5 μοναδες... Αν ημουν 3 εξαμηνο θα με εκοβε η Πατσαλια, σιγουρα... ειδικα χωρις πυρηνα (2ο θεμα)...
amazing_happens

Δημοσίευσηαπό amazing_happens » Τετ, 22 Φεβ 2012 6:45 pm

DorianGrey έγραψε:Ευχαριστω amazing_happens. Κι εγω 1 και 3α ελυσα, συν καποιους υπολογισμους στο 2, αλλα δεν... Μπορει να ειχα καπου λαθος, ο Θεος και αυτος που το διορθωσε (Θεοτοκογλου;) ξερουν...

Αν εισαι στο τμημα του Θεοτοκογλου, λογικα σε εχει διορθωσει η Πατσαλια.... Οποτε... κοπηκες επειδη το εδωσες πρωτη φορα και εισαι 3ο εξαμηνο...(εκτος αν εχεις κανει κανενα λαθος στο πρωτο θεμα.. γενικα εκει κρυβονται τα "πολλα λεφτα") Στις μηχανικες το κανουν παρα πολυ αυτο, ειδικα η Πατσαλια... Ακρη μαζι της δεν προκειται να βγαλεις... Απλα την επομενη φορα.. λυσε οπωσδηποτε το πρωτο θεμα με τις τασεις και τον πυρηνα... Και castigliano- ελαστικη γραμμη οτι προλαβεις...
amazing_happens

Δημοσίευσηαπό ksx » Πέμ, 06 Σεπ 2012 10:38 pm

Παιδια ενδιαφερομαι για κατατακτηριες! Μπορει καποιος να πει 2 λογια για το μαθημα και να προτεινει απο που να διαβασω ..Εστω και με pm!
ksx

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό flow » Παρ, 14 Σεπ 2012 10:55 pm

Mπορει κανεις να μου πει την υλη (εστω και στο περιπου) απο το βιβλιο του Τσαμασφυρου;
flow

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό sofk » Σάβ, 15 Σεπ 2012 10:27 am

flow έγραψε:Mπορει κανεις να μου πει την υλη (εστω και στο περιπου) απο το βιβλιο του Τσαμασφυρου;

η φετινή ύλη σε γενικές γραμμές περιλαμβάνει λοξή κάμψη, έκκεντρη αξονική φόρτιση, πυρήνα διατομής, αδρανή περιοχή, διάτμηση(σε διατομές μ'έναν άξονα συμμετρίας), διάτμηση λεπτότοιχων διατομών, ελαστική γραμμή, θεώρημα Castigliano και τέλος έχουν κάνει και κάτι από λυγισμό..νομίζω δεν έχω ξεχάσει κάτι..τώρα για πιο συγκεκριμένα από Τσαμασφύρο ας μιλήσει και κάποιος άλλος..
sofk Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο 2ο Έτος

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης