Στατική Ι (2011-12)

Συντονιστής: University Editors

Re: Στατική Ι (2011-12)

Δημοσίευσηαπό rossi46 » Κυρ, 24 Ιουν 2012 2:08 pm

Ναι. Και αν δεν έχεις θα σου δώσουν.
I'm tired, boss. Tired of being on the road, lonely as a sparrow in the rain. I'm tired of never having me a buddy to be with to tell me where we's going to, coming from, or why. Mostly, I'm tired of people being ugly to each other. I'm tired of all the pain I feel and hear in the world..every day. There's too much of it. It's like pieces of glass in my head..all the time. Can you understand?
rossi46

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό Κοκός » Κυρ, 24 Ιουν 2012 5:33 pm

teo έγραψε:η εξέταση στην στατική 1 και στην στατικη 2 ειναι 3 ώρες.

Ευτυχώς,γιατί αλλιώς δεν παλεύεται
Ευχαριστώ :)
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein
Κοκός

Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευσηαπό lucrezia » Κυρ, 24 Ιουν 2012 7:38 pm

Όταν εφαρμόζουμε ΑΔΕ πότε ΔΕΝ παίρνουμε το κανονικό διάγραμμα των Ν; Ακόμα κι αν έχουμε έναν και μοναδικό εφελκυστήρα δεν πρέπει να πάρουμε υπόψιν και τον όρο Ν*Νμον/Ε*Α ;;; :crazy:
"I only know two very real evils in life: remorse and illness. The only good is the absence of those evils."
"We must live, we must love, and we must believe that we live not only today on this scrap of earth, but have lived and shall live forever, there, in the Whole"

War and peace-Leo Tolstoy
Άβαταρ μέλους
lucrezia

Δημοσίευσηαπό mikeportnoy » Κυρ, 24 Ιουν 2012 10:20 pm

lucrezia έγραψε:Όταν εφαρμόζουμε ΑΔΕ πότε ΔΕΝ παίρνουμε το κανονικό διάγραμμα των Ν; Ακόμα κι αν έχουμε έναν και μοναδικό εφελκυστήρα δεν πρέπει να πάρουμε υπόψιν και τον όρο Ν*Νμον/Ε*Α ;;; :crazy:

τα Ν τα παιρνεις μονο οταν προκειται για ραβδους δικτυωματος ασχετα με το αν μπορει να υπαρχει μια ραβδος με 2 αρθρωσεις εκατερωθεν.
βεβαια εχω την υποψια οτι σε καθοδηγει και η εκφωνηση δινοντας σου τα Α και Ε της εκαστωτε ραβδου τα οποια χρειαζεσαι για τον υπολογισμο.
ελπιζω να σε καλυψα.
An eye for an eye makes the whole world blind.
Mahatma Gandhi
Άβαταρ μέλους
mikeportnoy

Δημοσίευσηαπό lucrezia » Κυρ, 24 Ιουν 2012 10:25 pm

mikeportnoy έγραψε:
lucrezia έγραψε:Όταν εφαρμόζουμε ΑΔΕ πότε ΔΕΝ παίρνουμε το κανονικό διάγραμμα των Ν; Ακόμα κι αν έχουμε έναν και μοναδικό εφελκυστήρα δεν πρέπει να πάρουμε υπόψιν και τον όρο Ν*Νμον/Ε*Α ;;; :crazy:

τα Ν τα παιρνεις μονο οταν προκειται για ραβδους δικτυωματος ασχετα με το αν μπορει να υπαρχει μια ραβδος με 2 αρθρωσεις εκατερωθεν.
βεβαια εχω την υποψια οτι σε καθοδηγει και η εκφωνηση δινοντας σου τα Α και Ε της εκαστωτε ραβδου τα οποια χρειαζεσαι για τον υπολογισμο.
ελπιζω να σε καλυψα.

Eυχαριστώ για την απάντηση :) , αλλά μάλλον δεν έχω γράψει σωστά την απορία μου...
Απλώς είναι κάποιες ασκήσεις που έχει δικτύωμα π.χ. και αγνοούνται τελείως οι αξονικές τους δυνάμεις μετά από την καταπόνηση με το μοναδιαίο φορτίο στο τελικό αποτέλεσμα... (Δεν τις έχω λύσει απλώς τις διάβασα γι' αυτό μπορεί να μην το πιάνω..). Αυτό λοιπόν συμβαίνει γιατί είναι π.χ. Ν παύλα =0 (μετά από επίλυση) ή για κάποιο συγκεκριμένο λόγο αγνοούνται;;;
Και πάλι δεν ξέρω αν το διατύπωσα σωστά............
"I only know two very real evils in life: remorse and illness. The only good is the absence of those evils."
"We must live, we must love, and we must believe that we live not only today on this scrap of earth, but have lived and shall live forever, there, in the Whole"

Άβαταρ μέλους
lucrezia

Δημοσίευσηαπό mikeportnoy » Κυρ, 24 Ιουν 2012 10:28 pm

lucrezia έγραψε:
mikeportnoy έγραψε:

ελπιζω να σε καλυψα.

Eυχαριστώ για την απάντηση :) , αλλά μάλλον δεν έχω γράψει σωστά την απορία μου...
Απλώς είναι κάποιες ασκήσεις που έχει δικτύωμα π.χ. και αγνοούνται τελείως οι αξονικές τους δυνάμεις μετά από την καταπόνηση με το μοναδιαίο φορτίο στο τελικό αποτέλεσμα... (Δεν τις έχω λύσει απλώς τις διάβασα γι' αυτό μπορεί να μην το πιάνω..). Αυτό λοιπόν συμβαίνει γιατί είναι π.χ. Ν παύλα =0 (μετά από επίλυση) ή για κάποιο συγκεκριμένο λόγο αγνοούνται;;;
Και πάλι δεν ξέρω αν το διατύπωσα σωστά............

μαλλον γιατι το Νπαυλα=0 κ συνεπως το γινομενο Ν*Νπαυλα=0 δεν μπορω να φανταστω καποιον αλλο λογο :D
An eye for an eye makes the whole world blind.
Mahatma Gandhi
Άβαταρ μέλους
mikeportnoy

Δημοσίευσηαπό lucrezia » Κυρ, 24 Ιουν 2012 10:30 pm

Κι εγώ άλλη λογική δε βρίσκω... οπότε κρατάω αυτό :D

Άβαταρ μέλους
lucrezia

Δημοσίευσηαπό Artan » Παρ, 29 Ιουν 2012 12:33 pm

Παίδες, κράτησε κανείς τις εκφωνήσεις?
Artan

Έτος εισαγωγής: 1999

Δημοσίευσηαπό Κοκός » Παρ, 29 Ιουν 2012 4:43 pm

Εμάς δεν μας άφησαν να τις πάρουμε...
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein
Κοκός

Δημοσίευσηαπό afortistos » Τρί, 17 Ιούλ 2012 5:33 pm

παιδια ξερει κανεις ποτε μπορουμε να δουμε τα γραπτα??
afortistos

Έτος εισαγωγής: 2008

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο 2ο Έτος

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες