Μηχανική των Ρευστών (2010-11)

Συντονιστής: University Editors

Re: Μηχανική των Ρευστών (2010-11)

Δημοσίευσηαπό MaRKiSi0s^ » Τρί, 05 Ιούλ 2011 7:54 pm

pinkrose έγραψε:Με το ιδιο θρασος που μιλατε τωρα πισω απ το username σας ,μιλατε και στους αλλους καθηγητες που ειναι πραγματικα αχρηστοι και τους παρακαλαμε να ανεβασουν ασκησεις και δεν περναει και ανθρωπος??????

toumba4 έγραψε:Τι είναι αυτά με την ανωνυμία του chat και μαλακίες. Έλεος, θάρρος γνώμης δεν έχετε? ΈΛΕΟΣ! Βγαίνουν όλοι τώρα λένε ότι τους κατέβει και "πως σε λένε μάτια μου?" - "chujhwsjd7"

:thumbup:

ο neaoktana ήξερε από την αρχή ότι όταν εκτίθεσαι δημόσια θα ακούς και τέτοια...
ξέρει να το χειριστεί καλύτερα πιστεύω και να απαντήσει (αν θέλει) σε μερικούς ψευτόμαγκες... αν και κατά τη γνώμη μου δεν θα πρέπει να πέσει σε αυτλο το τρυπάκι, ούτε κι εμείς επίσης, όποιος θέλει να τον βρει το γραφείο του το ξέρει
Δυστυχώς πάμε από το ΠΑΣΟΚ στο χειρότερο...
Άβαταρ μέλους
MaRKiSi0s^
Ιδρυτικό Μέλος

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό havale_tsoglan » Τρί, 05 Ιούλ 2011 7:55 pm

pinkrose έγραψε:Οχι καλο μου παιδι 2 ετος ειμαι και ημουν εκει και ειδα τα θεματα και μπορω να εκφερω αποψη!!!!Και δεν νομιζω οτι αποτελει γλυψιμο απλα να υποστηριζεις καποιον που το μονο που εχει κανει ειναι να μας βοηθαει!Εσυ χωρις τις σημειωσεις του θα ειχες περασει???

διαβάστε καλύτερα τι γράφω!Το πρώτο κομμάτι αναφερόταν σε άλλο χρήστη (αυτόν που το χε περάσει άρα όντως δεν είχε δει τα θέματα) και πριν ποστάρω ανάρτησες ένα ποστ που μόνο γλύψιμο το θεώρησα.Το δεύτερο αναφερόταν σ εσένα.Και τέλος,εγώ πέρασα με Ματίνα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
havale_tsoglan

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό tdgt » Τρί, 05 Ιούλ 2011 7:56 pm

δεν τα είδα τα θέματα αν αναφέρεσαι σε μένα όμως κάποιοι φίλοι μου που έδιναν μου είπαν ότι η δυσκολία των θεμάτων ήταν όπως κάθε φορά και μάλιστα ότι το θέμα με τις οπές, το οποίο εγώ και τις 2 φορές που έδωσα έχοντας διαβάσει πολλές μέρες δεν κατάφερα να λύσω, ήταν σχετικά εύκολο!!! εντάξει ρε παιδιά και εγώ την πρώτη φορά που δεν πέρασα το μάθημα με τόσες μέρες διάβασμα σιχτίριζα απλά μπορώ να αναγνωρίσω ότι ο εν λόγω καθηγητής προσπαθεί!!!
ΥΓ. Δεν έχω καμία σχέση με τους υδραυλικούς, δομοστατικός είμαι και διπλωματική έχω ήδη πάρει!!
tdgt

Δημοσίευσηαπό nikos3 » Τρί, 05 Ιούλ 2011 7:57 pm

Θεωρω πως δεικτης δεν ειναι ποσοι περνανε καθε χρονο το μαθημα αλλα ποσοι φοιτηττες της σχολης το χρωστανε συνολικα... και για πιο λογο ειναι τοσο μεγαλος ο αριθμος, είναι ένα θέμα που πρεπε να μας απασχολησει ... Απο κει και περα όταν ο χρόνος που έχουμε για διαβασμα συνεχως συμπιέζεται (καποιοι μπορει να δουλεύουν) .οταν υπαρχει τοση μεγαλη ανασφαλεια και ένα αβέβαιο εργασιακα μέλλον λογω της οικονομικης συγκυριας , πιθανον η κοινωνική πραγματικότητα να επηρεάζει την αποδοση των φοιτητων στα μαθηματά τους .Ολοι φαντάζομαι ανεξαιρετως θέλουμε να έχουμε ένα πτυχιο που να έχει αξία ωστε να έχει το σύνολο των επαγγελματικών δικαιωμάττων κατωχυρομένο σε αυτό. Ας μην ξεχνάμε ακομα πως ο αριθμός τον μαθηματων είναι αρκετά μεγάλος ...νομίζω πως είναι εύκολη λύση να λέμε τεμπέληδες όσους δεν διαβάζουνε , το δύσκολο είναι να κατανοήσουμε γιατί γίνεται αυτό....και το συγκεκριμένο θέμα θα πρέπει να απασχολήσει και τους διδάσκοντες.

φιλικα,και λιγο off topic
nikos3

Δημοσίευσηαπό tdgt » Τρί, 05 Ιούλ 2011 8:06 pm

προς havale_tsoglan:
συστατική επιστολή με 6 ρευστά και 7 υδραυλική λίγο δύσκολο να πάρω!!!χαχα
tdgt

Δημοσίευσηαπό pinkrose » Τρί, 05 Ιούλ 2011 8:14 pm

tdgt έγραψε:προς havale_tsoglan:
συστατική επιστολή με 6 ρευστά και 7 υδραυλική λίγο δύσκολο να πάρω!!!χαχα

Mα δεν καταλαβες?το επιπεδο καποιων ανθρωπων φτανει εκει που για οτι ειπωθει θεωρουν πως γινεται για λογους γλυψιματος και οχι καθαρης συνειδησης! :relaxed:
pinkrose

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό skomara » Τρί, 05 Ιούλ 2011 8:27 pm

παιδια να ρωτησω το σεπτεμβρη πεφτουνε πιο δυσκολα απ' οτι τωρα??
skomara

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό Dust » Τρί, 05 Ιούλ 2011 8:27 pm

havale_tsoglan έγραψε:Ειδικά το τελευταίο ποστ (που αναρτήθηκε την ώρα που έγραφα τη δική μου απάντηση) είναι καθαρό γλύψιμο και μας μιλάς μετά pinkrose για ωριμότητα?Κι εσύ διπλωματική θες η καλό βαθμό???

1. Επειδή ξέρω την pinkrose βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι ο κ.Κατσαρέλλης δεν έχει ιδέα ποια είναι στην πραγματικότητα αλλά έχει λίγο τσαγανό να διαβάζει ρευστά να εκτιμά την προσπάθεια της και αν αποτύχει να στρέφεται με κριτική στον εαυτό της και όχι να γυρνά στους άλλους λέγοντας "καλε κύριε καθηγητά τι δύσκολα ήταν τα θέματα και αυτά/εσείς φταίγατε που δεν πέρασα" ούτε και με ύπουλο τρόπο να γλύφει.

2. Μου την έχετε δώσει με την άποψη σας ότι κάθε υποστήριξη αποτελεί γλύψιμο. Ναι ρε φίλε/οι όπως και να το κάνουμε όταν βλέπω να επιτίθεσαι με τέτοιο άσεμνο τρόπο σε έναν καθηγητή που νοιάζεται για τον φοιτητή τότε φυσικά και θα σου απευθύνω το λόγο. Αν δεν με ξέρει πραγματικά ποιος είμαι +1 για μένα γιατί δεν θέλω κανείς να λέει ότι ποτέ έγλυψα ποδιές για να γράψω, να περάσω ή να κάνω οτιδήποτε. (παυλίτσα "-" και για σένα πάει αυτό...!, εννοώ για το ποστ με το γλύψιμο) Από μένα μπράβο στους καθηγητές και προσωπικά στον k.neaoktana για την ουσιαστική προσπάθειά τους να κάνουν ένα δύσκολο μάθημα και κατανοητό και ενδιαφέρον και ακόμη περισσότερο για την προσπάθεια να είναι κοντά στους φοιτητές και να τους ενθαρύνουν σε κάθε τους βήμα.

3. Πραγματικά έχω "μείνει" με αυτά που γράφετε. Αγαπητή Βαγγελιώ αν ήθελες απλά να περνάς μαθήματα να περνούσες σε σχολή καλών τεχνών εμείς δεν σου φταίμε να σε ακούμε. Επίσης το ζόρικο είναι άμα έχει 8 μαθήματα το εξάμηνο και πας να το περάσεις στην ώρα του. Άμα είσαι πτυχίο απ' ότι κατάλαβα, καλά τότε άσε μας που δεν περνιέται 1 μάθημα το εξάμηνο...και αν έχεις παραπάνω σοβαρά δεν σου φταίει το εμπ. +τοις άλλοις δεν κατάλαβα γιατί νευριάζεις που ήταν δύσκολο?(σιγά και αυτοί που λένε για άλλες χρονιές κ καλά τώρα είναι το δύσκολο....αν δεν έκανες ότι σου ρχόταν και είχες διαβάσει έγραφες μια χαρά...μη λέμε και ότι ναναι τώρα....) Δεν 'εγραψα σούπερ αλλά εγώ θα ξενιζόμουν αν ήταν εύκολα όσο κ αν σου κάνει εντύπωση. Γιατί δεν μπήκα εμπ για να περάσω καλά μπηκα για να μάθω 5πράγματα(τα αυτιά μου τα χαϊδεψαν στο σχολείο αρκετά δεν χρειαζεται άλλο.)

Και τελευταίο: Ο Μαρκήσιος έχει δικιο. Απλά βλέπεις μια αχαριστία ρε γμτο που στο τέλος σε θίγει και σε νευριάζει προσωπικα.
What if I fall?
But imagine, what if you fly?
Άβαταρ μέλους
Dust

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό lnFam0uS » Τρί, 05 Ιούλ 2011 8:33 pm

Συγνωμη προς οποιονδηποτε μπορει να θιξω με αυτο το ποστ, αλλα πιστευω οτι εκτος απτο θεμα της υδροστατικης που ηθελε παρα πολυ ωρα , τα υπολοιπα θεματα δεν θελανε ουτε καν σημειωσεις. Πιθανοτατα να εχω κανει καποιο λαθος , αλλα θεωρω οτι τα θεματα θελανε απλα πολυ σκεψη και λογικη να καταλαβει ακομα και ο πολυ διαβασμενος τι παιζει. Γενικα μου φανηκαν περιπου τα ιδια με παλια θεματα. Το μεγαλο προβλημα ηταν (προσωπικη αποψη παντα) η εμφανης ελλειψη χρονου. Το οποιο αποτι εχω καταλαβει γινεται πλεον κατα κανονα σε ολα τα μαθηματα. Τετοια πιεση χρονου το τελευταιο ετος με βαζει να πιστευω οτι το κανουν για 2 σκοπους¨1) για να μην προλαβαινει καποιος να αντιγραψει η να πει στον διπλα του
2) για να μας δημιουργησουν ενα υπερβολικο αισθημα ευθυνης
Στην πρωτη περιπτωση ηθικα το καταλαβαινω.
Στην δευτερη απλα μου φαινεται κουφο να προσθετουν αγχος σε ηδη υπερβολικα αγχωμενα ατομα.
Παντως εμενα προσωπικα παρολο που ειμαι απτο δευτερο τμημα και βασιστηκα κυριως στις σημειωσεις που κρατουσα μεσα στο μαθημα, με βοηθησαν παρα πολυ οι σημειωσεις του κ. Νεαοκτανα σε ολη την διαρκεια της χρονιας (προφανως δεν ξερω αν περασα η οχι, τον δασκαλο δεν τον γνωριζω αλλα τον ευχαριστω) , οχι για να γραψω με αυτες αλλα για να διορθωσω τα λαθη μου στις ασκησεις που ελυνα.
lnFam0uS

Έτος εισαγωγής: 2003

Δημοσίευσηαπό Peace088 » Τρί, 05 Ιούλ 2011 8:41 pm

Κατα τη γνώμη μου όσοι γράφουν στις καταστάσεις 14ο 16ο.. 345ο εξάμηνο και δεν ντρέπονται... χάνουν ακόμα και το δικαίωμα στην κριτική.. Γιατί όταν θυμάσαι μετά από 6 και 7 και 8 χρόνια να δώσεις βαριά μαθήματα των πρώτων ετών χωρίς αξιώσεις.. ε πιο πιθανόν είναι να φταις εσύ για την κατάντια σου παρά ο κ Κατσαρέλης και ο κάθε Κατσαρέλης! Ας αναλάβει ο καθείς τις ευθύνες του και ας αξιολογήσει μόνος του την ακαδημαική του πρόοδο.. σιγά σιγά περνάει η εποχή των παχιών αγελάδων (νέο νομοσχέδιο με ν+2 έτη..!?!?!?!?) και όσοι πρόλαβαν τον κύριο είδαν..
εκεί που σταματάει η λογική... ξεκινάει το πανεπιστήμιο!
Peace088

Έτος εισαγωγής: 2008

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο 2ο Έτος

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης