havale_tsoglan έγραψε:Ειδικά το τελευταίο ποστ (που αναρτήθηκε την ώρα που έγραφα τη δική μου απάντηση) είναι καθαρό γλύψιμο και μας μιλάς μετά pinkrose για ωριμότητα?Κι εσύ διπλωματική θες η καλό βαθμό???
1. Επειδή ξέρω την pinkrose βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι ο κ.Κατσαρέλλης δεν έχει ιδέα ποια είναι στην πραγματικότητα αλλά έχει λίγο τσαγανό να διαβάζει ρευστά να εκτιμά την προσπάθεια της και αν αποτύχει να στρέφεται με κριτική στον εαυτό της και όχι να γυρνά στους άλλους λέγοντας "καλε κύριε καθηγητά τι δύσκολα ήταν τα θέματα και αυτά/εσείς φταίγατε που δεν πέρασα" ούτε και με ύπουλο τρόπο να γλύφει.
2. Μου την έχετε δώσει με την άποψη σας ότι κάθε υποστήριξη αποτελεί γλύψιμο. Ναι ρε φίλε/οι όπως και να το κάνουμε όταν βλέπω να επιτίθεσαι με τέτοιο άσεμνο τρόπο σε έναν καθηγητή που νοιάζεται για τον φοιτητή τότε φυσικά και θα σου απευθύνω το λόγο. Αν δεν με ξέρει πραγματικά ποιος είμαι +1 για μένα γιατί δεν θέλω κανείς να λέει ότι ποτέ έγλυψα ποδιές για να γράψω, να περάσω ή να κάνω οτιδήποτε. (παυλίτσα "-" και για σένα πάει αυτό...!, εννοώ για το ποστ με το γλύψιμο) Από μένα μπράβο στους καθηγητές και προσωπικά στον k.neaoktana για την ουσιαστική προσπάθειά τους να κάνουν ένα δύσκολο μάθημα και κατανοητό και ενδιαφέρον και ακόμη περισσότερο για την προσπάθεια να είναι κοντά στους φοιτητές και να τους ενθαρύνουν σε κάθε τους βήμα.
3. Πραγματικά έχω "μείνει" με αυτά που γράφετε. Αγαπητή Βαγγελιώ αν ήθελες απλά να περνάς μαθήματα να περνούσες σε σχολή καλών τεχνών εμείς δεν σου φταίμε να σε ακούμε. Επίσης το ζόρικο είναι άμα έχει 8 μαθήματα το εξάμηνο και πας να το περάσεις στην ώρα του. Άμα είσαι πτυχίο απ' ότι κατάλαβα, καλά τότε άσε μας που δεν περνιέται 1 μάθημα το εξάμηνο...και αν έχεις παραπάνω σοβαρά δεν σου φταίει το εμπ. +τοις άλλοις δεν κατάλαβα γιατί νευριάζεις που ήταν δύσκολο?(σιγά και αυτοί που λένε για άλλες χρονιές κ καλά τώρα είναι το δύσκολο....αν δεν έκανες ότι σου ρχόταν και είχες διαβάσει έγραφες μια χαρά...μη λέμε και ότι ναναι τώρα....) Δεν 'εγραψα σούπερ αλλά εγώ θα ξενιζόμουν αν ήταν εύκολα όσο κ αν σου κάνει εντύπωση. Γιατί δεν μπήκα εμπ για να περάσω καλά μπηκα για να μάθω 5πράγματα(τα αυτιά μου τα χαϊδεψαν στο σχολείο αρκετά δεν χρειαζεται άλλο.)
Και τελευταίο: Ο Μαρκήσιος έχει δικιο. Απλά βλέπεις μια αχαριστία ρε γμτο που στο τέλος σε θίγει και σε νευριάζει προσωπικα.