Συντονιστής: University Editors
pinkrose έγραψε:pakis έγραψε:να ρωτησω κατι απο υδροστατικη..
στη σελιδα 38 των σημειωσεων, το υγρο που βρισκεται δεξια με γ1 εκτος απο τη δυναμη F6 δεν δινει και μια δυναμη προς τα ανω με σχημα το μηκος του τοξου ΟΒ και πλευρες τις προεκτασεις των Ο και Β προς τα αριστερα και προς τα ανω αντιστοιχα (λογω της σταθμης δεξια )?
Οποιος απαντησει τον ευχαριστω..
Δεν ξέρω αν έχω πολυκαταλάβει τι ρωτάς..Αλλά γενικά τις δυνάμεις τις προεκτείνουμε ως την επιφάνεια του υγρού(πραγματική ή θεωρητική).Οπότε νομίζω, η δύναμη που λες φεύγει με ένα μέρος εκείνης που πάει προς τα κάτω.
pakis έγραψε:pinkrose έγραψε:pakis έγραψε:να ρωτησω κατι απο υδροστατικη..
στη σελιδα 38 των σημειωσεων, το υγρο που βρισκεται δεξια με γ1 εκτος απο τη δυναμη F6 δεν δινει και μια δυναμη προς τα ανω με σχημα το μηκος του τοξου ΟΒ και πλευρες τις προεκτασεις των Ο και Β προς τα αριστερα και προς τα ανω αντιστοιχα (λογω της σταθμης δεξια )?
Οποιος απαντησει τον ευχαριστω..
Δεν ξέρω αν έχω πολυκαταλάβει τι ρωτάς..Αλλά γενικά τις δυνάμεις τις προεκτείνουμε ως την επιφάνεια του υγρού(πραγματική ή θεωρητική).Οπότε νομίζω, η δύναμη που λες φεύγει με ένα μέρος εκείνης που πάει προς τα κάτω.
οι δυναμεις που λες οτι αναιρουνται αφορουν το υγρο αριστερα και προκυπτουν οι F3 και F4 εγω λεω για το υγρο δεξια . Δεν υπαρχει ανωση μεχρι την σταθμη του υγρου ?
salvatore έγραψε:Εχουμε καμια ενημερωση για τισ λυσεισ των σειρων 3 κ 7?
stallion έγραψε:Απο θεωρια ποσο να επιμεινουμε στο να θυμομαστε τυπους και οχι N-S και Euler αλλα πιο ψαγμενους, π.χ. τη διαδικασια που προκυπτουν αυτοι πρεπει να την ξερουμε? ή το πως προκυπτουν οι απλοποιημενοι της μονοδιαστατης αναλυσης??
jimlei έγραψε:Θα υπάρξει η δυνατότητα να παραλάβουμε την 3η, 6η και 7η σειρά ασκήσεων,που έχουμε παραδώσει, τις επόμενες ημέρες (και πριν την εξεταστική) ;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης