Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Δημοσίευσηαπό chrisss » Κυρ, 25 Σεπ 2011 3:11 am

Αυτό λέω..και τα παρουσιάζει ως σίγουρα
chrisss

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό civil-f » Κυρ, 25 Σεπ 2011 3:18 am

παιδιά στις ειδήσεις είπανε ότι το πιο πιθανόν θα απεργήσουν και αυτοί την Τριτη και την Τετάρτη..Την τελική όμως απόφαση θα παρθεί την Δευτέρα μετά την συνέλευσή τους που θα γίνει το μεσιμέρι τησ ίδιας μέρας.. Γι΄αυτό και θα κάνουν στάση εργασείας η εθελ τις ώρες της συνέλευσης για να συμμετάσχουν....
civil-f

Έτος εισαγωγής: 2005

Δημοσίευσηαπό chrisss » Κυρ, 25 Σεπ 2011 3:26 am

Σκατά με φράουλες..πράγμα που σημαίνει τι, για όσους δίνουν την Δευτέρα?
chrisss

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό harispug » Κυρ, 25 Σεπ 2011 3:35 am

mike89 έγραψε:
infernalliving έγραψε:...Από κει και πέρα όλα τα άλλα για συνεννοήσεις με Γκόλια είναι ιστορίες για αγρίους.

Φίλε μου αυτά να τα πεις αλλού! Σε μένα δεν πιάνουν. Τις ιστορίες αυτές τις είχα υπόψιν μου πριν την Τρίτη... και μάντης δεν είμαι. Ούτε έχω χρονομηχανή. Κ επειδή όπως είπα ξέρω ότι δεν θα το παραδεχτεί κανείς σας δεν έχει νόημα η κουβέντα και ξέρω πως η συγκεκριμένη ερώτηση είναι ρητορική..

infernalliving έγραψε:mike89, πάρτο χαμπάρι αγόρι μου ότι αποκλειστικός υπεύθυνος για αυτό το μπάχαλο που συμβαίνει στη σχολή είναι τα ΕΑΑΚ.

Τόσα χρόνια το ίδιο σκηνικό.. όπως ακριβώς και στην βουλή. Ο ένας τα ρίχνει στον άλλο..Μετρημένα είναι τα ψωμιά σας..

Προφανώς και σε σένα δεν πιάνει τίποτα γιατί μπήκες εδώ μέσα για να κάνεις το παιχνιδάκι σου...αλήθεια η αισχρή παραταξή σου τι λέει για τους χειρισμούς που έκανε στη ΓΣ?

Τι πολιτική απάντηση θες δηλαδή σε αυτά που λέω?Δε σε καταλαβαίνω πραγματικά...μίλησα ξεκάθαρα.Η απόφαση ήταν για Δευτέρα.Η σχολή είπε Παρασκευή.Πήραμε σαφείς θέσεις από αυτό.Τι θες να κάνω?Να βάλω λουκέτο?Όχι δε θα το κάνω.

Μην κάνεις σαν μωρή παρθένα και μέτρα τα δικά σου ψωμιά.

tso&lo23 έγραψε:stalin οι μπραβοι που εφερες την πρωτη μερα των εγγραφων (δεν ξερω αν ησουν εκει) ηταν αμισθοι οννεδιτες η εμμισθοι επαγγελματιες?φιλικα παντα

Εγώ εκεί ήμουν και αν ήσουν και εσύ αυτό που κάνεις λέγεται προβοκάτσια.Πραγματικά....Αν έχεις δείξε μας καμιά φωτογραφία να τον δούμε και εμείς.Επίσης δεν ξέρω αν το είδες αλλά υπήρχε και ένα ρακούν με μετάλαξη δεινοσαύρου στο κυλικείο.
harispug

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό stalin » Κυρ, 25 Σεπ 2011 4:11 am

alienson έγραψε:stalin κοψε αυτη τηνν καραμελα οτι δεν διεψευσε κανεις τα ψεμματα σου γιατι εκτιθεσαι!λιγο πιο προσεκτικα αν κοιταξεις τις προηγουμενες αναρτησεις μου σε αυτο το post θα το διαπιστωσεις και μονος σου...οι μαντικες σου ικανοτητες εχουν καποιο προβληματακι..τα αλλα παιδια απο τις υπολοιπες καταληψεις του ΕΜΠ ηταν εκει για να κουβεντιασουν με το δικο μας κοσμο και να τους μεταφερουν το κλιμα των δικών τους καταληψεων αλλα και την αναγκαιοτητα να παμε σε καταληψεις...ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΑΜΙΣΘΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΑΑΚ!για τα υπολοιπα με τη συγκλητο και ολα αυτα που λες οτι δε σχολιαστηκαν σε παρακινω να κοιταξεις τις προηγουμενες δημοσιευσεις μου
!

Είχαν έρθει για κουβεντούλα στις 7 η ώρα το πρωί;;;;
Απευθύνεσαι σε φοιτητές πολιτικούς μηχανικούς. Σε παρακαλώ μην υποτιμάς την νοημοσύνη μας, κανείς δεν πάει να κουβεντιάσει 7 η ώρα τα χαράματα για να ανταλλάξει κλίμα με την δικιά μας κατάληψη που είχε μόλις λήξει. Ελεος...
Δυστυχώς στα ποστς σου δεν βλέπω κάποια διάψευση, μόνο μια προσπάθεια για κουκούλωμα.
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
stalin

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό 3 » Κυρ, 25 Σεπ 2011 5:44 am

stalin δεν εγραφα, γιατι α) εισαι μια θλιβερη υπαρξη απο μονος σου και δεν θα ασχοληθω μαζι σου απο τη στιγμη μαλιστα που δεν σου εχω μιλησει ποτε live (κι ουτε προτιθεμαι), να καθομαι να ασχολουμαι μαζι σου διαδικτυακα για να βγαλεις εσυ το αχτι σου και β) δεν γουσταρω να υποδαυλιζω τα παθη για να κανιβαλλιζουν αλλοι αλλα και γ) ηξερα πως μου ειχες στησει καραουλι σα μ#@$κας και θα χαλουσε τσαμπα το σαρπραιζ που σου εχω στησει. Πλιζ, προβοκαρε με στην επομενη συνελευση γιατι εβρισα τον προεδρο.. Εσυ, καποιος (ΔΑΠ παντα). Θα σε κανω ρομπα πολυ ευκολα απο πραγματα που ΔΕΝ ξερεις - κι εδω που τα λεμε δεν μπορεις κιολας... Αλλα δεν στο απανταω εδω. Θα γινεις ρομπα σε ΓΣ. Προετοιμασου.
Εικόνα
3

Δημοσίευσηαπό kyrleo » Κυρ, 25 Σεπ 2011 9:36 am

Θελω να απευθυνθω στα μελη των ΕΑΑΚ...

Απο ποτε αποφασισατε οτι ειστε φωτεινοι παντογνωστες;
Με ποιο τροπο γινατε τοσο υπεροπτες ωστε να αποφασισετε με τοση βεβαιοτητα οτι εχετε δικιο
που δεν μπαινετε καν στη διαδικασια να ακουσετε την αντιθετη γνωμη;
Τι νομιζετε οτι σας καθιστα πιο εξυπνους ή πιο σωστους απο τα 300 ατομα που θελουν ανοιχτη σχολη;

Χρησιμοποιειτε συνεχεια λεξεις οπως "δημοκρατια" και "δικαιο" και παραλληλα τις καταπατατε με καθε ευκαιρια.
Εχετε τυφλωθει απο το φανατισμο σας τοσο που δεν μπορειτε να δεχθειτε το αυτονοητο,οτι οι φοιτητες θελουν ανοιχτη σχολη.
Εχετε πιστεψει βαθια μεσα σας οτι πρεπει να ειστε και ειστε ανωτεροι απο τη διοικηση της σχολης!!!
Αλιμονο μας αν εσεις καθοριζετε αν θα λειτουργησει η σχολη και πως...
Προσπαθειτε να περασετε το δικο σας με τραμπουκισμους και απαλασσετε τους εαυτους σας απο καθε κατηγορια στο ονομα του αγωνα!!!
Εναν αγωνα που θεωρειτε ιερο ανεξαρτητως αν οι υπολοιποι φοιτητες δεν συμφωνουν.
Εναν αγωνα που δεν εχει καμια θεση στο πολυτεχνειο γιατι εκει εχουν θεση μονο οι σπουδες μας.
Εχετε γινει πρωτα ΕΑΑΚ και μετα φοιτητες...κλεινετε τη σχολη με συνελευσεις,την κλεινετε με 10 ψηφους διαφορα χωρις να απαιτειται μια ευρυτερη πλειοψηφια...
Την κλεινετε και επειδη γουσταρετε οταν χανετε τη συνελευση...διαλυετε Δ.Σ,συγκλητους,βριζετε καθηγητες και φοιτητες που διαφωνουν μαζι σας...
Μαζευετε υπογραφες αμεσως μετα τη ληξη της συνελευσης...σας κραζουν τα ΕΑΑΚ αλλων σχολων που δεν κανατε τη "μαγκια" να διωξετε τους ΔΑΠιτες και να ξαναψηφισετε.
Λετε οτι θελετε μια καλυτερη σχολη και την κλεινετε για να το πετυχετε.Αντιδρατε αρνητικα σε οποιαδηποτε αλλαγη αλλα διαμαρτυρεστε και για το συστημα.
Φασκετε και αντιφασκετε,επικαλειστε τη δημοκρατια οπου σας βολευει,λετε ολους τους αλλους φασιστες και το χειροτερο ειναι οτι ολα αυτα τα πιστευετε...
Δεν λογαριαζετε ουτε συνελευσεις ουτε τιποτα,το μονο που σας νοιαζει ειναι να κλεισετε τη σχολη και να βρειτε ενα "λογικο" μονοπατι που να καταληγει στο οτι "εχετε δικιο" ωστε να δικαιολογεισετε τις πραξεις σας στους εαυτους σας.
Ελπιζω να ειστε υπερηφανοι που δεν δοθηκαν μαθηματα την Παρασκευη,τωρα μπορειτε να μαζευεστε και να λετε μεταξυ σας "γ!@$@#με και δερνουμε ρε φιλε!"
Συγχαρητηρια για τα κατορθωματα σας... :clap: :clap: :clap:

Και κατι προς ολες τις παραταξεις...

Διαβαστε τις 86 σελιδες που διαβασα και εγω και πειτε μου οτι αυτο ειναι επιπεδο φοιτητων των πολιτικων μηχανικων...πειτε μου
εστω οτι ειναι επιπεδο ανθρωπων.
Πειτε μου οτι αυτο το πραγμα που γινεται στο αμφιθεατρο ειναι γενικη συνελευση φοιτητων!Θα πρεπε να ντρεπομαστε ολοι για αυτη την εικονα που παρουσιαζουμε.

Εχετε καταντησει τη σχολη ενα ατελειωτο debate και πραγματικα εχουμε βαρεθει να σας ακουμε να βριζεστε και ειρωνευεστε ο ενας τον αλλον...εχετε βαλει σε ολους τους φοιτητες μια ταμπελα(κρυφο ΔΑΠιτης,κρυφο ΕΑΑΚιτης) και τους μιλατε με αναλογο υφακι...Δεν σηκωνεστε να φυγετε ολοι σιγα σιγα και να αφησετε το πολυτεχνειο να κανει αυτο για το οποιο φτιαχτηκε;

Υ.Γ: Οσο και αν φαινεται περιεργο οχι δεν φτιαχτηκε για να διαμορφωνει πολιτικες αλλα για να παρεχει γνωσεις...αλλα που καιρος για γνωσεις...
kyrleo

Έτος εισαγωγής: 2009

Δημοσίευσηαπό giwrgos87 » Κυρ, 25 Σεπ 2011 10:47 am

Δεν γινεται να ανοιξει η σχολη για μαθηματα καλυτερα και να δωσουμε την επαναληπτικη μαζι με την χειμερινη σε πιο φυσιολογικες συνθηκες?
Μας δουλευανε ως τωρα οι παραταξεις με το ανοιξε κλεισε της σχολης,μας δουλευουνε τωρα και τα ΜΜΜ μια απεργια την Δευτερα μια απεργια την Τριτη :finger:

Βεβαια υπαρχουν και ατομα που μπαινουν στρατο αρχες Νοεμβρη που τωρα θα με βριζουν

Στο ellada δεν ειναι να κανεις προγραμμα,στο τελος ολα ανατρεπονται :ellinofreneia:
giwrgos87

Δημοσίευσηαπό Becoming_I » Κυρ, 25 Σεπ 2011 11:22 am

Καλημέρα

Καταρχήν παρατηρώ ότι πληθαίνουν οι φωνές για έναρξη του εξαμήνου και μετάθεση της εξεταστικής.
Αν και ανορθόδοξο σαν σενάριο , έχει νόημα μια εξεταστική για τους επι πτυχίω (ξέρω ό όρος στις μέρες αυτές έχει εκφυλλιστεί) και κανονική έναρξη του εξαμήνου για τους υπόλοιπους <9ου εξαμήνου.

Γνωρίζω ότι δεν είναι η καλύτερη λύση αλλά δείτε το περισσότερο ως μια απόπειρα εξισορόπησης των απόψεων που έχουν ακουστεί εδώ μέσα.
Φυσικά όσοι δεν δίνουν αριθμητική ανάλυση αύριο καλό θα ήταν να παραστούν στο ανοιχτό ΔΣ της σχολής.
Άβαταρ μέλους
Becoming_I Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό mike89 » Κυρ, 25 Σεπ 2011 11:29 am

harispug έγραψε:Προφανώς και σε σένα δεν πιάνει τίποτα γιατί μπήκες εδώ μέσα για να κάνεις το παιχνιδάκι σου...αλήθεια η αισχρή παραταξή σου τι λέει για τους χειρισμούς που έκανε στη ΓΣ?

Αστόχησες boy... Για κακή σου τύχη δεν ανήκω σε καμία παράταξη.. Δεν παίζω κανένα παιχνιδάκι. Την αλήθεια λέω και το ξέρεις... Βάλε να παίζει η κασέτα.. Βάλε γιατί δεν έχεις τι να πεις και λες τα ίδια.. και αν προσέξεις στο πρώτο ποστ που σου απευθύνομαι κράζω στο τέλος και τους 2 σας. Που έχετε δει την σχολή πεδίο μάχης πάνω στις πλάτες μας..

harispug έγραψε:Τι πολιτική απάντηση θες δηλαδή σε αυτά που λέω?Δε σε καταλαβαίνω πραγματικά...μίλησα ξεκάθαρα.Η απόφαση ήταν για Δευτέρα.Η σχολή είπε Παρασκευή.Πήραμε σαφείς θέσεις από αυτό.Τι θες να κάνω?Να βάλω λουκέτο?Όχι δε θα το κάνω.

Παιδί μου την παλεύεις; μηχανικός είσαι εσύ ή πολιτικός; Εμείς πήραμε θέση για Δευτέρα... η σχολή άνοιξε από παρασκευή κλπ κλπ... Αυτά τα διαβάζω τι μου τα λες; Άλλο πράγμα ρώτησα! Ρώτησα αν ήξερες ότι ο πρόεδρος θα άνοιγε την σχολή Παρασκευή; Ναι η όχι είναι οι εναλλακτικές σου! Πολιτική απάντηση είναι αυτή; Όσο για το λουκέτο που κολλάει; Μίλησα εγώ για λουκέτο; αλλά ξέχασα αφού είμαι εδώ και ρωτάω πράγματα που δεν σου αρέσουν με βάφτισες εαακίτη ή εγκελαδίτη και ξέμπλεξες...ΟΚ.. ότι πεις..

harispug έγραψε:Μην κάνεις σαν μωρή παρθένα και μέτρα τα δικά σου ψωμιά.

no comment..
mike89 Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Έτος εισαγωγής: 2006

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες