Συντονιστής: University Editors
mike89 έγραψε:infernalliving έγραψε:...Από κει και πέρα όλα τα άλλα για συνεννοήσεις με Γκόλια είναι ιστορίες για αγρίους.
Φίλε μου αυτά να τα πεις αλλού! Σε μένα δεν πιάνουν. Τις ιστορίες αυτές τις είχα υπόψιν μου πριν την Τρίτη... και μάντης δεν είμαι. Ούτε έχω χρονομηχανή. Κ επειδή όπως είπα ξέρω ότι δεν θα το παραδεχτεί κανείς σας δεν έχει νόημα η κουβέντα και ξέρω πως η συγκεκριμένη ερώτηση είναι ρητορική..infernalliving έγραψε:mike89, πάρτο χαμπάρι αγόρι μου ότι αποκλειστικός υπεύθυνος για αυτό το μπάχαλο που συμβαίνει στη σχολή είναι τα ΕΑΑΚ.
Τόσα χρόνια το ίδιο σκηνικό.. όπως ακριβώς και στην βουλή. Ο ένας τα ρίχνει στον άλλο..Μετρημένα είναι τα ψωμιά σας..
tso&lo23 έγραψε:stalin οι μπραβοι που εφερες την πρωτη μερα των εγγραφων (δεν ξερω αν ησουν εκει) ηταν αμισθοι οννεδιτες η εμμισθοι επαγγελματιες?φιλικα παντα
alienson έγραψε:stalin κοψε αυτη τηνν καραμελα οτι δεν διεψευσε κανεις τα ψεμματα σου γιατι εκτιθεσαι!λιγο πιο προσεκτικα αν κοιταξεις τις προηγουμενες αναρτησεις μου σε αυτο το post θα το διαπιστωσεις και μονος σου...οι μαντικες σου ικανοτητες εχουν καποιο προβληματακι..τα αλλα παιδια απο τις υπολοιπες καταληψεις του ΕΜΠ ηταν εκει για να κουβεντιασουν με το δικο μας κοσμο και να τους μεταφερουν το κλιμα των δικών τους καταληψεων αλλα και την αναγκαιοτητα να παμε σε καταληψεις...ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΑΜΙΣΘΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΑΑΚ!για τα υπολοιπα με τη συγκλητο και ολα αυτα που λες οτι δε σχολιαστηκαν σε παρακινω να κοιταξεις τις προηγουμενες δημοσιευσεις μου
!
harispug έγραψε:Προφανώς και σε σένα δεν πιάνει τίποτα γιατί μπήκες εδώ μέσα για να κάνεις το παιχνιδάκι σου...αλήθεια η αισχρή παραταξή σου τι λέει για τους χειρισμούς που έκανε στη ΓΣ?
harispug έγραψε:Τι πολιτική απάντηση θες δηλαδή σε αυτά που λέω?Δε σε καταλαβαίνω πραγματικά...μίλησα ξεκάθαρα.Η απόφαση ήταν για Δευτέρα.Η σχολή είπε Παρασκευή.Πήραμε σαφείς θέσεις από αυτό.Τι θες να κάνω?Να βάλω λουκέτο?Όχι δε θα το κάνω.
harispug έγραψε:Μην κάνεις σαν μωρή παρθένα και μέτρα τα δικά σου ψωμιά.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης