από Alucard » Παρ, 23 Σεπ 2011 4:21 pm
Υπεπεσα και γω στον πειρασμο να γραψω...
@Lost κατοπιν εορτης @@ ανεπαφη θα μενει η πρωτη βδομαδα με την πρωτη μερα χωρις μαθηματα και 2 απο τις 4 υπολοιπες μερες με ολικη απεργια ΜΜΜ. Αλλα ρε παιδια δεν καταλαβαινω γιατι η συγκλητος τη Δευτερα θα εμποδιζε (η θα ειχε καποια σχεση γενικοτερα) με τις εξετασεις αν και οταν γινουν. Κατι μου λεει οτι ειναι μιας μορφης εκδικητικοτητα το 7/10 η εκφοβισμος οπως λεει ο/η sk23 για τα προσφατα μπαχαλα.
Εδω για μετα την Πεμπτη δεν εχουμε ιδεα, λες και ή θα κλεισει η σχολη ή ολα θα αποφασιστουν Πεμπτη βραδυ.
Τωρα για τα θαυμαστα πραγματα που βλεπουμε, δηλαδη οτι μια ακυρη (καποιοι την ειπαν και παρανομη) συνελευση που μαζευτηκε επικαλουμενη υπογραφες και χωρις απαρτια μπορει να αναιρεσει νομιμες αποφασεις... πραγματικα εχω μεινει μαλακας. Αλλα και αυτα εχουν αναλυθει πανω. Απο περιεργεια θελω να δω ποιο θα ειναι το επομενο βημα τη Δευτερα, αφου ουτε αυτη η φαρσα φαινεται να καθεται.
Ακομα και αν ανοιξουμε (αληθεια αυτη τη φορα και οχι στα χαρτια) μια μικρη φωνουλα μου ψιθυριζει οτι αυτη τη φορα δεν προκειται να υπαρξει αναβολη/ευαισθησια εξετασεων λογω τον μεσων, και θα εχουμε εξετασεις με 5 ατομα/αιθουσα... Σημερα ηταν το πρωτο τεστ με απεργιες στα μεσα σταθερης τροχιας και ολοι το καναν τουμπεκι (μιλαω παντα επειδη οι περισσοτεροι ηταν προετοιμασμενοι για γραψιμο, ανεξαρτητα με το τι ακολουθησε)... Θα μου πεις ειχε λεωφορεια, αλλα εστω μια αναφορα οτι ολα θα γινουν κανονικα δεν εγινε.
Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.