Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Πληροφορίες που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας της σχολής και δεν εντάσσονται σε κάποιο έτος.

Συντονιστής: University Editors

Re: Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Παρ, 23 Σεπ 2011 4:07 pm

όχι μονο για τους επι πτυχιο. Τα μαθηματα θα αρχιζαν 7/10 λογω της μια βδομαδας που μετεφερε η συγκλητος
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευσηαπό Lost.in.Athens » Παρ, 23 Σεπ 2011 4:09 pm

Α σωστά, δεν είχα λάβει υπόψη αυτήν την αλλαγή
Lost.in.Athens
Επίτιμο μέλος

Έτος εισαγωγής: 2008

Δημοσίευσηαπό ingenieurin26 » Παρ, 23 Σεπ 2011 4:11 pm

Στο μεταξύ όσο συζητάμε για την εξεταστικούλα μας να θυμόμαστε και το μάθημα που πήραμε σήμερα: Πάντα υπάρχουν και χειροτερα
Το επόμενο βήμα είναι να χαθεί και εξάμηνο.
ingenieurin26
Επίτιμο μέλος

Δημοσίευσηαπό myrto » Παρ, 23 Σεπ 2011 4:18 pm

Ερώτηση ..κατά το "Ιδρυμα".. η πρώτη εβδομάδα η οποία πήρε αναβολή-μετάθεση από το ίδιο πότε θα μεταφερόταν ? πάνω στου 9ου ώστε η εξεταστική περίοδος να τελειώσει 07/10/11 ?
Εάν ο λόγος είναι άρρωστος, ας είναι τουλάχιστον γερά τα αυτιά. (Φουλμπέ)

Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα.
myrto

Έτος εισαγωγής: 0

Δημοσίευσηαπό gogogeorgia » Παρ, 23 Σεπ 2011 4:19 pm

havale_tsoglan έγραψε:Δε μου απαντάς (και καλύτερα γιατί δε σε παίρνει) :shh: :shh: :shh:

Δεν έχω σκοπό να σου απαντήσω, συνάδελφε. Άλλωστε δεν είμαι εναντίον σου. Ούτε εναντίον κανενός.
Τελευταία επεξεργασία από gogogeorgia και Παρ, 23 Σεπ 2011 4:23 pm, έχει επεξεργασθεί 3 φορά/ες συνολικά
gogogeorgia

Έτος εισαγωγής: 2006

Δημοσίευσηαπό stalin » Παρ, 23 Σεπ 2011 4:20 pm

Ο Γκόλιας στο τμήμα με τους καθηγητές ξεκαθάρισε πως η εξεταστική θα ήταν 4 εβδομάδες και έλειπε μία τυπική έγκριση απο την πρυτανεία. Η ανακοίνωση είναι μεταγενέστερη και λαμβάνει ως δεομένο την σημερινή κατάληψη.
Είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για τα ιδανικά μας, αλλά, δόξα τω Θεό, δεν πιστεύουμε πια σε τίποτα.
stalin

Δημοσίευσηαπό sirma » Παρ, 23 Σεπ 2011 4:20 pm

Συγχαρητήρια στους συνάδελφους (!????!) των ΕΑΑΚ και καθε-ΑΚ.
Συγχαρητήρια για την κατάλυση του δημοκρατικού θεσμού της συνέλευσης.
Συγχαρητήρια για το μη σεβασμό του αποτελέσματος της τελευταίας συνέλευσης.
Πραγματικά απορώ με τη ψαθυρές (!) αξίες σας έχουν γαλουχήσει οι κομματοπατέρες σας.
Απορώ επίσης στο ότι κατηγορείται την κάθε κυβέρνηση ότι θέλει να καταργήσει το άσυλο, ενώ στην πραγματικότητα εσείς το έχετε χεσμένο από καιρού και το δείχνεται με τραμπουκισμούς και τσαμπουκά αντιγράφοντας μεθόδους φασιστικές προσβάλλοντας την αριστερά μιας και έχετε βαπτίσει τους εαυτούς σας αριστερούς. Με την επιμονή σας να αντιδράσετε στο αποτέλεσμα της τελευταίας συνέλευσης καταφέρατε οι καθηγητές να μην σέβονται πλέον το Φοιτητικό Σύλλογο και ως εκ τούτου να βγαίνουν ανακοινώσεις όπως αυτή του Πρύτανη που μας τιμωρεί αφαιρώντας το δικαίωμα μας να δώσουμε εξετάσεις.
Ξέρετε όταν επέλεγα το ΕΜΠ για σπουδές ήρθα για το ψηλό του εκπαιδευτικό και μορφωτικό επίπεδο. Δεν το επέλεξα για να μάθω ''βαράτε'' παίζοντας ''ξύλο'' με συναδέλφους μου. Υπέθετα ότι θα ζούσα σε μια δημοκρατική πανεπιστημιακή κοινότητα. Παρόλα αυτά κάθε άλλο παρά δημοκρατία υπάρχει.
Θα ήθελα όμως να παρακαλέσω για κάτι. Να μου απαντήσει κάποιος από τα κάθε-ΑΚ, τι να πω του πατέρα μου όταν θα πρέπει να κάνει και άλλο δάνειο για να με σπουδάσει, μιας και τα 5 χρόνια μοιάζουν ανέφικτος στόχος???
sirma

Δημοσίευσηαπό Alucard » Παρ, 23 Σεπ 2011 4:21 pm

Υπεπεσα και γω στον πειρασμο να γραψω...

@Lost κατοπιν εορτης @@ ανεπαφη θα μενει η πρωτη βδομαδα με την πρωτη μερα χωρις μαθηματα και 2 απο τις 4 υπολοιπες μερες με ολικη απεργια ΜΜΜ. Αλλα ρε παιδια δεν καταλαβαινω γιατι η συγκλητος τη Δευτερα θα εμποδιζε (η θα ειχε καποια σχεση γενικοτερα) με τις εξετασεις αν και οταν γινουν. Κατι μου λεει οτι ειναι μιας μορφης εκδικητικοτητα το 7/10 η εκφοβισμος οπως λεει ο/η sk23 για τα προσφατα μπαχαλα.

Εδω για μετα την Πεμπτη δεν εχουμε ιδεα, λες και ή θα κλεισει η σχολη ή ολα θα αποφασιστουν Πεμπτη βραδυ.

Τωρα για τα θαυμαστα πραγματα που βλεπουμε, δηλαδη οτι μια ακυρη (καποιοι την ειπαν και παρανομη) συνελευση που μαζευτηκε επικαλουμενη υπογραφες και χωρις απαρτια μπορει να αναιρεσει νομιμες αποφασεις... πραγματικα εχω μεινει μαλακας. Αλλα και αυτα εχουν αναλυθει πανω. Απο περιεργεια θελω να δω ποιο θα ειναι το επομενο βημα τη Δευτερα, αφου ουτε αυτη η φαρσα φαινεται να καθεται.

Ακομα και αν ανοιξουμε (αληθεια αυτη τη φορα και οχι στα χαρτια) μια μικρη φωνουλα μου ψιθυριζει οτι αυτη τη φορα δεν προκειται να υπαρξει αναβολη/ευαισθησια εξετασεων λογω τον μεσων, και θα εχουμε εξετασεις με 5 ατομα/αιθουσα... Σημερα ηταν το πρωτο τεστ με απεργιες στα μεσα σταθερης τροχιας και ολοι το καναν τουμπεκι (μιλαω παντα επειδη οι περισσοτεροι ηταν προετοιμασμενοι για γραψιμο, ανεξαρτητα με το τι ακολουθησε)... Θα μου πεις ειχε λεωφορεια, αλλα εστω μια αναφορα οτι ολα θα γινουν κανονικα δεν εγινε.
Do not argue with an idiot. He will drag you down to his level and beat you with experience.
Alucard Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Δημοσίευσηαπό agnwstos x » Παρ, 23 Σεπ 2011 4:22 pm

stalin έγραψε:Ο Γκόλιας στο τμήμα με τους καθηγητές ξεκαθάρισε πως η εξεταστική θα ήταν 4 εβδομάδες και έλειπε μία τυπική έγκριση απο την πρυτανεία. Η ανακοίνωση είναι μεταγενέστερη και λαμβάνει ως δεομένο την σημερινή κατάληψη.

Κοινώς εκβιάζει.Τον πείραξε η σημερινή μέρα και όχι οι προηγούμενες 3 βδομάδες.
agnwstos x

Έτος εισαγωγής: 2004

Δημοσίευσηαπό faremal » Παρ, 23 Σεπ 2011 4:23 pm

Όσον αφορά το να χαθεί η εξεταστική η απόφαση προκύπτει από Σύγκλητο και Κοσμητεία. Το άρθρο που περιλαμβάνεται στο νέο νόμο είναι ακριβώς το ίδιο με του προηγούμενου νόμου (του νόμου Γιαννάκου).

Η σύμπηξη των εβδομάδων της εξεταστικής είναι κάτι που θέλει η σχολή αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο να πραγματοποιηθεί λόγω πρακτικών προβλημάτων. Η Σύγκλητος είχε πει μεταφορά της πρώτης εβδομάδας στο τέλος της εξεταστικής και ο κ. Γκόλιας προτιμούσε να μεταφερθεί στην εβδομάδα του 9ου. Πιθανότατα κάποια μαθήματα 5οετών να δίνονται ταυτόχρονα με παραδόσεις.

Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται Γενική Συνέλευση του συλλόγου στο κτήριο Γκίνη. Όσοι μπορούν, καλό είναι να κατέβουν.
faremal

Έτος εισαγωγής: 2006

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μαθήματα-Γενικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες