kliu έγραψε:που πηγε το πνευμα αλληλοβοηθειας και αλληλεγγυης μεταξυ φοιτητων
Το ποιο; Αλληλεγγύη;
Δεν ξέρουμε από τέτοια εμείς εδώ. Κοιτάμε την πάρτυ μας

Συντονιστής: University Editors
kliu έγραψε:που πηγε το πνευμα αλληλοβοηθειας και αλληλεγγυης μεταξυ φοιτητων
kliu έγραψε:καπως υπερβολικη η απαντηση δε νομιζεις?! ειναι ο,τι πιο απλο καποιος που παει επι τοπου κ βλεπει τα αποτελεσματα να τραβαει μια φωτο να τα βλεπουν ολοι,αφου υπαρχουν ακομη καθηγητες που δεν αναρτουν τα αποτελεσματα ονλαιν.για το φβ ξερουμε μπαμ μπαμ να βγαζουμε και να ανεβαζουμε! που πηγε το πνευμα αλληλοβοηθειας και αλληλεγγυης μεταξυ φοιτητων
QSG έγραψε:kliu έγραψε:καπως υπερβολικη η απαντηση δε νομιζεις?! ειναι ο,τι πιο απλο καποιος που παει επι τοπου κ βλεπει τα αποτελεσματα να τραβαει μια φωτο να τα βλεπουν ολοι,αφου υπαρχουν ακομη καθηγητες που δεν αναρτουν τα αποτελεσματα ονλαιν.για το φβ ξερουμε μπαμ μπαμ να βγαζουμε και να ανεβαζουμε! που πηγε το πνευμα αλληλοβοηθειας και αλληλεγγυης μεταξυ φοιτητων
η δικία μου εννοείς? εγώ δεν έχω θέμα (το έχω κάνει κ όλας για το mqn) απλα το να τα ανεβάζουν είναι γενικά πιο βολικο
kliu έγραψε:QSG έγραψε:kliu έγραψε:καπως υπερβολικη η απαντηση δε νομιζεις?! ειναι ο,τι πιο απλο καποιος που παει επι τοπου κ βλεπει τα αποτελεσματα να τραβαει μια φωτο να τα βλεπουν ολοι,αφου υπαρχουν ακομη καθηγητες που δεν αναρτουν τα αποτελεσματα ονλαιν.για το φβ ξερουμε μπαμ μπαμ να βγαζουμε και να ανεβαζουμε! που πηγε το πνευμα αλληλοβοηθειας και αλληλεγγυης μεταξυ φοιτητων
η δικία μου εννοείς? εγώ δεν έχω θέμα (το έχω κάνει κ όλας για το mqn) απλα το να τα ανεβάζουν είναι γενικά πιο βολικο
οχι στη σοφιμπο αναφερομουν![]()
@ oxydo : μαλλον θα μπερδευτηκα τοτε ..και τι δε θα δινες να ηταν οντως κωλοδαχτυλο αυτο..+
feanor23 έγραψε:Αστικά τίποτα ακόμα?
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες