Συντονιστής: University Editors
BM έγραψε:Μετά και την νέα εξέλιξη (απεργία ταξί), οι εξετάσεις της Παρασκυής δεν νομίζω να διεξαχθούν.
ataxia έγραψε:Άμα είμαστε καμια 200αριά αύριο δε βαράμε και μία συνέλευση να βγάλουμε κατάληψη μέχρι τις 19 που χει απεργία να τελειώνουμε?
...ΑΣΤΕΙΑΚΙ ΗΤΑΝ, ΜΗ ΜΕ ΦΑΤΕ!!
ataxia έγραψε:Άμα είμαστε καμια 200αριά αύριο δε βαράμε και μία συνέλευση να βγάλουμε κατάληψη μέχρι τις 19 που χει απεργία να τελειώνουμε?
...ΑΣΤΕΙΑΚΙ ΗΤΑΝ, ΜΗ ΜΕ ΦΑΤΕ!!
DimaCivil έγραψε:Παπουτσής Δημήτρης έγραψε:Επίσης είναι απλά τα πράγματα! Έχει ξαναγίνει και παλιότερα!! Όποιος μπορέσει να πάει, θα γράψει και αυτοί που δε θα μπορέσουν (Πόσοι είναι αυτοί τέλος πάντων που δεν μπορούν να φτάσουν Ζωγράφου) θα γράψουν σε άλλη ημερομηνία συμπληρωματικά..Κάποιοι ξεσηκώνουν το κόσμο να απεχει γιατί τους βολεύει..
1ον είναι πολλοί αυτοί που δεν μένουν ζωγράφου. 2ον πότε έχει ξαναγίνει αυτό που λες; 3ον πες μου σε παρακαλώ (σε παρακαλώ πολύ όμως) τι έχεις βάλει με το μυαλό σου για αυτούς που τους βολεύει η αποχή για άλλους λόγους πέραν των γνωστών.. Θεωρία συνωμοσίας μυρίζομαι και γουστάρω..
Παπουτσής Δημήτρης έγραψε:Έχει γίνει και σε Μπετόν παλιότερα , νομίζω με Τρέζο..Σιγα ρε θα ξαπαραδιαστείτε για να φτάσετε Ζωγράφου..Ξαφνικά όλοι είναι μόνοι τους σ'αυτό το κόσμο και δεν υπάρχει τρόπος να πανε να δώσουν..Και προφανώς αυτοί που βολεύονται να πάνε πισω πίσω πίσω οι εξετάσεις είναι αυτοι που δεν έχουν διαβάσει...καμιά θεωρία συνωμοσίας..Σε αυτά όμως που ρώτησα εγώ (στο πρώτο post) κανένας δε μου έδωσε απάντηση, μόνο εξυπναδες κ αστειάκια...
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες