από Jason_ab » Παρ, 30 Σεπ 2011 7:34 pm
Φίλε μου Παπουτσή Δημήτρη
Θα μου επιτρέψεις να παρατηρήσω το εξής:
Φυσικά και η βια αυτή την στιγμή αποτελεί μία λύση, ίσως και εγώ ορισμένες φορές να ψήνομαι να αρχίσω καμία σφαλιάρα. Ίσως και στο δικό μου μυαλό κάποια τσογλάνια θέλουν τις σφαλιάρες τους για να στρώσουν. Αν είδες μάλιστα ορισμένα προηγούμενα λεγόμενά μου, ήμουν (και οριακά είμαι ακόμα) κι εγώ έτοιμος.
Θα σε ρωτήσω όμως το εξής:
Έχεις δει άνθρωπο να πέφτει απο σπρώξιμο (ούτε καν μπουνιά),να χτυπάει το κεφάλι του και να μένει παράλυτος; Εγώ έχω δει. Είναι το λεγόμενο "ατύχημα" κατά την διάρκεια ξύλου.
Γενικά το κακό με τις σφαλιάρες (είτε αυτές γίνονται στο χαλαρό, είτε αυτές γίνονται με καδρόνια) είναι οτι μπορεί να σε βαράνε 10 άτομα για μισή ώρα και να βρεθείς με πληγωμένο εγωισμό και μόνο, αλλά μπορεί και να σε σπρώξει ένα κορίτσι 50 κιλών και να πάθεις μόνιμη ζημιά. Ο όχλος είναι πολύ τρομακτικό πράγμα και στο δικό μου μυαλό απο το να φτάσουμε εκεί καλύτερα να χάσουμε 10 εξεταστικές. Δεν είναι αναλώσιμα τα παιδιά, μιλάμε για πιτσιρικάδες 18-23 χρονών στην πλειοψηφία. Χαλαρά με τις σφαλιάρες λοιπόν, η σταβή δεν θέλει πολύ να γίνει. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε με αυτούς τους "δήθεν" και καλά αριστερούς είναι να τους περιθωριοποιήσουμε και να δείξουμε στον υπόλοιπο κόσμο οτι αποτελούν μία μικρή και θλιβερή μειοψηφία της σχολής. Ίσως να βρίσκαμε και κάποιον πραγματικό αριστερό για να βάλει τα πράγματα σε μία σειρά εξηγώντας τους πώς ακριβώς δουλεύουν τα κόμματα που σηκώνουν την σημαία της αριστερής ιδεολογίας. Αυτοί οι τύποι όμως τείνουν (δυστυχώς) να εκλείψουν σήμερα πλέον.
If forcing empathy is as clever as you can be
we'll gladly watch while you go down in flames.